Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile değilim ona eminim🤭 ilacı içeceğim inşallah bugün sonucum çıkar ya

Hadi inşallah seninki de başlar. Duphaston mu içiyorsun
İlk doktorum tarlusal verdi onu içmedim daha sonraki vermişti o da duphaston onu içiyorum şuan 🤗saati geçince kanama yapmış olblr diye düşündüm sabah akşam içiyorum ya bu akşam saati geçti ondan hafif kanamam oldu bence ilaç bitince olacak inşallah diye düşünüyorum 😁neler çektim be 🙈🤣çocuk çocuk diye diye ne hallere kaldım. Zaten eşimde kızıyor az bırak şu çocuk işlerini diyor 🤣🤣sal bi sal diyor son Nütfen aşılama yapalım salcam dedim o şimdi aşılama da başına gelecek var ondan çekiniyor 🤣🤣🤣sen bugüne bugün hastane köşelerinde 2 kere vermiş adamsın numune bunu da alalım son dedim 🤣 🤣 🤣 cidden bu aşılama sonrası bir iki ay salcam bir süre yaylalara dağlara bayırlara vuracam kendimi 🙈🙈

Herşeye güzel tarafından bakmak lazım derler ye masallah Allah nasip etti hepsini tuttun Allah kabul etsin mükâfatını bebeginle versin inşallah canım benimmm❣️
Bence biz çok aceleci ve dediğim istediğim olsun kuluz Allah öyle Allah ki bizim için neler gizlediğini asla bilemiyoruz bunu yaşadıktan sonra anlıyoruz. İşte bana da böyle birşey nasip etti. Belki bilmediğim neyden korudu beni asla bilinmez 🤗
Hakkımızda herşey geç olsun güzel olsun yinede rabbim hayırlara çevirip versin hayırsız ise 🙏🏼

Bence biz çok aceleci ve dediğim istediğim olsun kuluz Allah öyle Allah ki bizim için neler gizlediğini asla bilemiyoruz bunu yaşadıktan sonra anlıyoruz. İşte bana da böyle birşey nasip etti. Belki bilmediğim neyden korudu beni asla bilinmez 🤗
Hakkımızda herşey geç olsun güzel olsun yinede rabbim hayırlara çevirip versin hayırsız ise 🙏🏼
Oh mis gibiiii yazdın aynen öyle ne gelirse Allah tan 🤲 hayırlısını dilemek gerek hep geleceksen dünyaya bir can Allah ol der olur 🤲❣️

Kızlaarr şimdi çıktım doktorun yanından keseyi göremedi🤦‍♀️ bizim cihazla alakalı olabilir kan ver ona göre Bi değerlendirelim dedi 2 de sonum çıkacak bakalım
Kuzum korkma sakin ol cihazla alakalıda ozaman o cihaz nie orda demi Allah Allah iyiylerle karşılaştırsın inşallah

İlk doktorum tarlusal verdi onu içmedim daha sonraki vermişti o da duphaston onu içiyorum şuan 🤗saati geçince kanama yapmış olblr diye düşündüm sabah akşam içiyorum ya bu akşam saati geçti ondan hafif kanamam oldu bence ilaç bitince olacak inşallah diye düşünüyorum 😁neler çektim be 🙈🤣çocuk çocuk diye diye ne hallere kaldım. Zaten eşimde kızıyor az bırak şu çocuk işlerini diyor 🤣🤣sal bi sal diyor son Nütfen aşılama yapalım salcam dedim o şimdi aşılama da başına gelecek var ondan çekiniyor 🤣🤣🤣sen bugüne bugün hastane köşelerinde 2 kere vermiş adamsın numune bunu da alalım son dedim 🤣 🤣 🤣 cidden bu aşılama sonrası bir iki ay salcam bir süre yaylalara dağlara bayırlara vuracam kendimi 🙈🙈
Kuzum aşılama ile olacak zaten inşallah sen hiç düşünme bunları
O da 1 kerecik daha veriversin yaniiii ne var😅

Ay inşallah duphastondan sonra hemen gelsin regl
Böyle Böyle Ramazani bitirdik şükür👍 😂

Canlarım şimdi geldim doktordan leke olabilir korkma dedi ama kan yada pıhtı şeklinde olursa mutlaka gel dedi şuan bebiş de etrafında kanama yok dedi sıvı birikmesinden olmaz dedi sıvı birikmesi kaybolmuş zaten kalp atışınıda duyduk çok şükür Allah'ıma kalpi gördüğümüz için sıkıntı yok dedi iğne vurdu her ihtimale karşı haftaya gel dedi ama ben Çarşamba birde devlete gidecem Allah'ım kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah I ipti M Maviiiiiiii Yusra-61 Yusra-61 Z zesamu93 J jijikalp E elifafraeminatlasinannesi T tulperde Allah razı olsun canlarım

Kızlar bu sabah vajinal ultrasonda doktor minik bi kese görüyorum yüksek ihtimalle hamilesin dedi kan sonuçları daha çıkmadı. Çok moralim bozuk acaba hamile değil miyim neden öyle dedi doktor 🥺

Kuzum aşılama ile olacak zaten inşallah sen hiç düşünme bunları
O da 1 kerecik daha veriversin yaniiii ne var😅

Ay inşallah duphastondan sonra hemen gelsin regl
Böyle Böyle Ramazani bitirdik şükür👍 😂

Sorma ya hey kurban olduğum ne düşündü acaba benim adet borçlarım vardı bu kulum borç da ödemiyor bunu bağlayalım bu ay mı dedi 😂 😂 😂 Bir dolu vurdu beni.

Kaçışı yok da o da kendi şansını deniyor acaba kaçabilir miyim bu kadından diye yemezler bitti. Diyorm gülüyor hatta kahkaha atıyor halime 🤣

Canım ilaç bitince çoğu kişi olmuş olmayanlar birazcık kist olanlar zorlanmış araştırmalarıma göre artık birşey den geri kalsaydım iyiydi ama iş başa düşünce perşembe bitecek ilacım cuma adet olmam lazım 🙈seni peşim sıra sürüklemiş gibi hissetmiyor değilim 🤣🤣bu nasıl benzerlik arkası bize bir bebişe maal olsa barim 🤣😁🤣

Kızlar bu sabah vajinal ultrasonda doktor minik bi kese görüyorum yüksek ihtimalle hamilesin dedi kan sonuçları daha çıkmadı. Çok moralim bozuk acaba hamile değil miyim neden öyle dedi doktor 🥺
Doktor kötü bişey dememiş ki ne güzel işte minicik kese görmüş ve yüksek ihtimal hamilesin demiş sevin bence bunaa🤗

Canlarım şimdi geldim doktordan leke olabilir korkma dedi ama kan yada pıhtı şeklinde olursa mutlaka gel dedi şuan bebiş de etrafında kanama yok dedi sıvı birikmesinden olmaz dedi sıvı birikmesi kaybolmuş zaten kalp atışınıda duyduk çok şükür Allah'ıma kalpi gördüğümüz için sıkıntı yok dedi iğne vurdu her ihtimale karşı haftaya gel dedi ama ben Çarşamba birde devlete gidecem Allah'ım kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah I ipti M Maviiiiiiii Yusra-61 Yusra-61 Z zesamu93 J jijikalp E elifafraeminatlasinannesi T tulperde Allah razı olsun canlarım
Oh çok şükür canım çok sevindim bu bahaneyle kalbi de duydunuz çok şükür 🙂

Kuzum korkma sakin ol cihazla alakalıda ozaman o cihaz nie orda demi Allah Allah iyiylerle karşılaştırsın inşallah
Amiin inşallah işte büyük hastanelerde randevu vermiyorlar ki semt polikliniğine gittim mecburen orda da makinalar iyi değil
Canım benim kesinlikle cihazla alakalı ablamda oldu aynı durum devlet hastanelerinde cihazlar çok hassas değilmiş sonrasında özele gidip gördü o da biraz daha bekle sakın aklına kötü şeyler getirme 🙏🙏

Canım benim kesinlikle cihazla alakalı ablamda oldu aynı durum devlet hastanelerinde cihazlar çok hassas değilmiş sonrasında özele gidip gördü o da biraz daha bekle sakın aklına kötü şeyler getirme 🙏🙏
Çok teşekkür ederim sayenizde içim daha da rahatladı ❤️

X