- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
Ayyy insallah sonucumu bekliyorumHaso sen hamilesin daha cok yeniii ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy insallah sonucumu bekliyorumHaso sen hamilesin daha cok yeniii ama
Canımm Yok bende inşallah çarşamba gidince öğreneceğim 5+0 oluyor İnşallah cumada son kez kan vermiştim 1855 di inşallah görünür galibaKuzucum sen keseyi gormus muydun kaç haftalikti seninkisağlıkla gelsin insallah minişin
İlk doktorum tarlusal verdi onu içmedim daha sonraki vermişti o da duphaston onu içiyorum şuan saati geçince kanama yapmış olblr diye düşündüm sabah akşam içiyorum ya bu akşam saati geçti ondan hafif kanamam oldu bence ilaç bitince olacak inşallah diye düşünüyorum neler çektim be çocuk çocuk diye diye ne hallere kaldım. Zaten eşimde kızıyor az bırak şu çocuk işlerini diyor sal bi sal diyor son Nütfen aşılama yapalım salcam dedim o şimdi aşılama da başına gelecek var ondan çekiniyor sen bugüne bugün hastane köşelerinde 2 kere vermiş adamsın numune bunu da alalım son dedim cidden bu aşılama sonrası bir iki ay salcam bir süre yaylalara dağlara bayırlara vuracam kendimiHamile değilim ona eminim ilacı içeceğim inşallah bugün sonucum çıkar ya
Hadi inşallah seninki de başlar. Duphaston mu içiyorsun
Bence biz çok aceleci ve dediğim istediğim olsun kuluz Allah öyle Allah ki bizim için neler gizlediğini asla bilemiyoruz bunu yaşadıktan sonra anlıyoruz. İşte bana da böyle birşey nasip etti. Belki bilmediğim neyden korudu beni asla bilinmezHerşeye güzel tarafından bakmak lazım derler ye masallah Allah nasip etti hepsini tuttun Allah kabul etsin mükâfatını bebeginle versin inşallah canım benimmm
Oh mis gibiiii yazdın aynen öyle ne gelirse Allah tan hayırlısını dilemek gerek hep geleceksen dünyaya bir can Allah ol der olurBence biz çok aceleci ve dediğim istediğim olsun kuluz Allah öyle Allah ki bizim için neler gizlediğini asla bilemiyoruz bunu yaşadıktan sonra anlıyoruz. İşte bana da böyle birşey nasip etti. Belki bilmediğim neyden korudu beni asla bilinmez
Hakkımızda herşey geç olsun güzel olsun yinede rabbim hayırlara çevirip versin hayırsız ise
Otururken olabilir ama kucaga alip kaldirma riskli, yani kanaman olursa bosuna canin skilir14 kiloluk kızım hiç kucağımdan inmiyor
Ah kuzum onlar da sevgi istiyor ama uygun bi dille izah etmek daha saglikli olacaktirBenimkide 12 kilo ısrarla ya kucağımda ya üstüme yatıyor yada elini kolunu bacağını karnıma bastırıyor
Aminn canım güzel heranını yaşayasın inşlhKızlar keseyi gördük çok şükür 5+2 de 4,8 mm olarak, 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz darısı bekleyen herkese inşallah
Kuzum korkma sakin ol cihazla alakalıda ozaman o cihaz nie orda demi Allah Allah iyiylerle karşılaştırsın inşallahKızlaarr şimdi çıktım doktorun yanından keseyi göremedi bizim cihazla alakalı olabilir kan ver ona göre Bi değerlendirelim dedi 2 de sonum çıkacak bakalım
Kuzum aşılama ile olacak zaten inşallah sen hiç düşünme bunlarıİlk doktorum tarlusal verdi onu içmedim daha sonraki vermişti o da duphaston onu içiyorum şuan saati geçince kanama yapmış olblr diye düşündüm sabah akşam içiyorum ya bu akşam saati geçti ondan hafif kanamam oldu bence ilaç bitince olacak inşallah diye düşünüyorum neler çektim be çocuk çocuk diye diye ne hallere kaldım. Zaten eşimde kızıyor az bırak şu çocuk işlerini diyor sal bi sal diyor son Nütfen aşılama yapalım salcam dedim o şimdi aşılama da başına gelecek var ondan çekiniyor sen bugüne bugün hastane köşelerinde 2 kere vermiş adamsın numune bunu da alalım son dedim cidden bu aşılama sonrası bir iki ay salcam bir süre yaylalara dağlara bayırlara vuracam kendimi
Kuzum aşılama ile olacak zaten inşallah sen hiç düşünme bunları
O da 1 kerecik daha veriversin yaniiii ne var
Ay inşallah duphastondan sonra hemen gelsin regl
Böyle Böyle Ramazani bitirdik şükür
Amiin inşallah işte büyük hastanelerde randevu vermiyorlar ki semt polikliniğine gittim mecburen orda da makinalar iyi değilKuzum korkma sakin ol cihazla alakalıda ozaman o cihaz nie orda demi Allah Allah iyiylerle karşılaştırsın inşallah
Doktor kötü bişey dememiş ki ne güzel işte minicik kese görmüş ve yüksek ihtimal hamilesin demiş sevin bence bunaaKızlar bu sabah vajinal ultrasonda doktor minik bi kese görüyorum yüksek ihtimalle hamilesin dedi kan sonuçları daha çıkmadı. Çok moralim bozuk acaba hamile değil miyim neden öyle dedi doktor
Oh çok şükür canım çok sevindim bu bahaneyle kalbi de duydunuz çok şükürCanlarım şimdi geldim doktordan leke olabilir korkma dedi ama kan yada pıhtı şeklinde olursa mutlaka gel dedi şuan bebiş de etrafında kanama yok dedi sıvı birikmesinden olmaz dedi sıvı birikmesi kaybolmuş zaten kalp atışınıda duyduk çok şükür Allah'ıma kalpi gördüğümüz için sıkıntı yok dedi iğne vurdu her ihtimale karşı haftaya gel dedi ama ben Çarşamba birde devlete gidecem Allah'ım kimseyi korktuğuna uğratmasın inşallah I ipti M Maviiiiiiii Yusra-61 Z zesamu93 J jijikalp E elifafraeminatlasinannesi T tulperde Allah razı olsun canlarım
Kuzum korkma sakin ol cihazla alakalıda ozaman o cihaz nie orda demi Allah Allah iyiylerle karşılaştırsın inşallah
Canım benim kesinlikle cihazla alakalı ablamda oldu aynı durum devlet hastanelerinde cihazlar çok hassas değilmiş sonrasında özele gidip gördü o da biraz daha bekle sakın aklına kötü şeyler getirmeAmiin inşallah işte büyük hastanelerde randevu vermiyorlar ki semt polikliniğine gittim mecburen orda da makinalar iyi değil
Ya son adet tarihim 31 martti. Baya uzun süre baktı sanki zar zor görmüş gibi yaptı. Ondan üzüldüm.Doktor kötü bişey dememiş ki ne güzel işte minicik kese görmüş ve yüksek ihtimal hamilesin demiş sevin bence bunaa
Çok teşekkür ederim sayenizde içim daha da rahatladıCanım benim kesinlikle cihazla alakalı ablamda oldu aynı durum devlet hastanelerinde cihazlar çok hassas değilmiş sonrasında özele gidip gördü o da biraz daha bekle sakın aklına kötü şeyler getirme