Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım kan vereceğim

Günaydın kızlarr E elifafraeminatlasinannesi senin sabah mesajlarına bayılıyorum iç rahatlatıyor güzel anne I ipti cim sonucunu merakla bekliyoruz T tulperde canım bende çarşamba gideceğim en son cuma günü kan verdim 1855 çıktı değerim gittigimde 5 haftalık olacak inşallah tam kese görünür umarım senin kaç haftalık olacak gittiğinde? Yusra-61 canımm nasılsın var mı gelen giden Arsoney Arzum canım bende endişelendim şimdi sen hemen git bir hastaneye normal yazıyor her yerde baktım internete ama içini rahatlat bebeğimizin sağlıklı olduğunu bilelim inşallah birde hep derler ya ikinci hamileliğim hep farklı oldu diye ondan lekelenme olmuştur dualarım seninle haydi güzel haberlerle gel Haso18 kan sonucunu bekliyoruz merakla fotoğraftan bende goremefim ama en net sen görürsün kuzum inşallah

Kızlar ben de aranıza yeni katıldım. Adetime beş gün var. Heyecandan ve stresten öleceğim sanırım. Hayal kırıklığı yaşamamak için test yapmıyorum. Adet günümü bekliyorum. Umarım hepimiz güzel haberler alırız

Canım çok sağol inşallah bir nebze moral olabiliyorumdur size valla hep duamdasınız rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin duası kabul olur, sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz

cnm senin kan sonucunu merakla bekliyorum benimde yumurtlama 20siydi hala olmadım ama testim negatifti hayırlısı inşallah
İnsallah pzitiftir ama ovulasyon testimde pik harici hic bu kadar koyy cikmammisti cok unutluyom ama cokda korkuyorum

Oğlumda hiç yaşamadım böle bişey canım bilemedimki yaa sıvı birikmesi var diyordu acaba onla ilgili bişemiki
Belki onunla alakalıdır ama bence kötü bişey değildir dua edelim canim

Benim goguslerimde en basindan beri hic degisiklik yok valla ama hormonlar sebebiyle arkadaslarin dedigi gibi olabilir

Hep aklımda dualarımdasınız

Valla ben ilkinde hareketleri hissedene kadar rahat edememiştim
Hatta uzun süre hareketsiz kalınca göbeğime fener tutup hareketlendirdigim bile olmuştu
Allah razı olsun canım benim coksaol

İnsallah pzitiftir ama ovulasyon testimde pik harici hic bu kadar koyy cikmammisti cok unutluyom ama cokda korkuyorum
İnş cnm pozitiftir benimde ovulasyon koyu cıkıyordu ama erken gebelik testinden sonra bıraktım 40 gün olmasını bekliyorum olmazsam doktora gidicem bakalım

Kızlaarr şimdi çıktım doktorun yanından keseyi göremedi bizim cihazla alakalı olabilir kan ver ona göre Bi değerlendirelim dedi 2 de sonum çıkacak bakalım
Kuzum hayırlı haberler ver bize ınslalah korkma cihazla alakalıdır bencede alttan bakmayı denedimi?

Kızlar etiket etmişziniz cvp yazamıyorum ben de durumlar karışık sabah leke geldi benden 2 .de yoktu baktım öğlenede doğru bekleyecem olursa eğer hastaneye gidecem bende bir gariplik var ya
Kuzum bize doktorum ilk uc ay anneyi el bebek gul bebek tutmaliyiz dedi ve sunlari ekledi
-10 kg dan agir bisey kaldirmak yok
-1 saatten uzun yuruyus yok
-Ani hareket, ziplama, kosma, spor yok
-8 saatten uzun yolculuk yok
-Ayakta kalma suredi max 45 dk
Ilk uc ay bunlara dikkat etmeye calis, ha yaparsan bebek duser mi hayir dusmez ama kanaman olur canini sikar uzulursun his gerek yok dedi. Senin de aklinda bulunsun

Hoşgeldin canim aramiza:) gönlünde ne varsa o nasip olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…