Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş vardır canım inş rabbim gönlünün muradını versinKan verdim sonuc 3 saat sonra cikicakmis
Amin insallah rabbim isteyen herkese versinİnş vardır canım inş rabbim gönlünün muradını versin
Evet canım kan vereceğimBir kaç gün bekleyip tekrar edebilirsin ya da kan versen çıkar canım geçen silik çizgi çıktıysa. Hcg önce kana geçiyor sonuçta
Rabbim hayırla sağlıkla kucağına aldirsin canım kötüyü düşünme doktora gidince rahatlayacaksin inşallah
Canım ne kadarlık şuan tam olarak 5 haftalık oldu mu ? İnşallah güzel gelir kan sonucunKızlaarr şimdi çıktım doktorun yanından keseyi göremedi bizim cihazla alakalı olabilir kan ver ona göre Bi değerlendirelim dedi 2 de sonum çıkacak bakalım
cnm senin kan sonucunu merakla bekliyorum benimde yumurtlama 20siydi hala olmadım ama testim negatifti hayırlısı inşallahAmin insallah rabbim isteyen herkese versin
Canım çok sağol inşallah bir nebze moral olabiliyorumdur size valla hep duamdasınız rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin duası kabul olur, sağlıkla bebişlerimize kavuşuruzGünaydın kızlarr E elifafraeminatlasinannesi senin sabah mesajlarına bayılıyorum iç rahatlatıyor güzel anne I ipti cim sonucunu merakla bekliyoruz T tulperde canım bende çarşamba gideceğim en son cuma günü kan verdim 1855 çıktı değerim gittigimde 5 haftalık olacak inşallah tam kese görünür umarım senin kaç haftalık olacak gittiğinde? Yusra-61 canımm nasılsın var mı gelen giden Arsoney Arzum canım bende endişelendim şimdi sen hemen git bir hastaneye normal yazıyor her yerde baktım internete ama içini rahatlat bebeğimizin sağlıklı olduğunu bilelim inşallah birde hep derler ya ikinci hamileliğim hep farklı oldu diye ondan lekelenme olmuştur dualarım seninle haydi güzel haberlerle gel Haso18 kan sonucunu bekliyoruz merakla fotoğraftan bende goremefim ama en net sen görürsün kuzum inşallah
İnsallah pzitiftir ama ovulasyon testimde pik harici hic bu kadar koyy cikmammisti cok unutluyom ama cokda korkuyorumcnm senin kan sonucunu merakla bekliyorum benimde yumurtlama 20siydi hala olmadım ama testim negatifti hayırlısı inşallah
İnşallah inşallah canımmmmCanım çok sağol inşallah bir nebze moral olabiliyorumdur size valla hep duamdasınız rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin duası kabul olur, sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz
Ya işte bende hiç hiç belirti olmaz zaten hareket edene kadar hep korku edince de bu sefer çok etmiyor diye korku doğurana kadar takıcak şeyler buluyorum maalesef inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz
Canım çok geçmiş olsun bu kanama olayını yaşamadığım için bişey diyemiyorum ama bir Dra görünmende fayda var diye düşünüyorum haber ver bize mutlaka
Yok be canım aksine ilkinde ne midem bulandı ne bişey ondan zaten böyle korku oluyor içimde ama kalp atışını duysam daha B
Belki onunla alakalıdır ama bence kötü bişey değildir dua edelim canim❤Oğlumda hiç yaşamadım böle bişey canım bilemedimki yaa sıvı birikmesi var diyordu acaba onla ilgili bişemiki
Benim goguslerimde en basindan beri hic degisiklik yok valla ama hormonlar sebebiyle arkadaslarin dedigi gibi olabilirGunaydin tekrradan canlarım bişey soracaktım sabahları uyanınca göğüs agrim oluyor Arsoney @tulperde Metsi6 E elifafraeminatlasinannesi J jijikalp kızlar göğüs ucumda beyaz beyaz yağ bezesi gibi şeyler çıktı göğüslerim ağrıyor sizde varmı bu tarz bişey doktora gidince soliycem böle göğüs ucum beyazladı beyaz bi doku tam yağ bezesi gibide deil yağ bezesinin yayılmış hali gibi hamile olduğunuzdan beri göğslerinizdee bu tarz hassasiyet ağrı yada gozle gorulur degisim oldumu I ipti canım bi bilgin varmı sen sanki bendede çıktı falan demistin
Allah razı olsun canım benim coksaolHep aklımda dualarımdasınız
Valla ben ilkinde hareketleri hissedene kadar rahat edememiştim
Hatta uzun süre hareketsiz kalınca göbeğime fener tutup hareketlendirdigim bile olmuştu
İnş cnm pozitiftir benimde ovulasyon koyu cıkıyordu ama erken gebelik testinden sonra bıraktım 40 gün olmasını bekliyorum olmazsam doktora gidicem bakalımİnsallah pzitiftir ama ovulasyon testimde pik harici hic bu kadar koyy cikmammisti cok unutluyom ama cokda korkuyorum
Herkesin belirtileri farklı oluyor sanırım canimBenim goguslerimde en basindan beri hic degisiklik yok valla ama hormonlar sebebiyle arkadaslarin dedigi gibi olabilir
Kuzum hayırlı haberler ver bize ınslalah korkma cihazla alakalıdır bencede alttan bakmayı denedimi?Kızlaarr şimdi çıktım doktorun yanından keseyi göremedi bizim cihazla alakalı olabilir kan ver ona göre Bi değerlendirelim dedi 2 de sonum çıkacak bakalım
Kuzum bize doktorum ilk uc ay anneyi el bebek gul bebek tutmaliyiz dedi ve sunlari eklediKızlar etiket etmişziniz cvp yazamıyorum ben de durumlar karışık sabah leke geldi benden 2 .de yoktu baktım öğlenede doğru bekleyecem olursa eğer hastaneye gidecem bende bir gariplik var ya
Hoşgeldin canim aramiza:) gönlünde ne varsa o nasip olsun ınsallahKızlar ben de aranıza yeni katıldım. Adetime beş gün var. Heyecandan ve stresten öleceğim sanırım. Hayal kırıklığı yaşamamak için test yapmıyorum. Adet günümü bekliyorum. Umarım hepimiz güzel haberler alırız