Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
guzellesmeseydide şu ağrılar olmasaydı bebis sağlıklı olsunda katlanacaz artık Rabbim inşallah tekrardan yaşatır sana bu duyguyu kuzum

Bu sabah yine kan verdim artık su negatifi görüp ilacı içmeye başlayayım ya bugün çıksın da sonuç eşim izin vermedi yoksa ben eminim hamile olmadığıma başlardım ilaca

Yalnız Yusra-61 seni yalnız bırakmıcam deyip aynı kaderi yaşamama kaç puan

Kızlar ne durumdasınız çok sayfa vardı okuyamadım ya son durumlarinizi bi özet geciverir misiniz Arsoney T tulperde E elifafraeminatlasinannesi bebişler gözüktü mü kalp atışları duyuldu mu?
Z zesamu93 seninkine denk geldim kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah 17sinde bebisin kalp atışlarını da duyarsın.

guzellesmeseydide şu ağrılar olmasaydı bebis sağlıklı olsunda katlanacaz artık Rabbim inşallah tekrardan yaşatır sana bu duyguyu kuzum
Allah razı olsun kuzum inşallah
Resmen 1 ayı fazladan yedim yani regl olamayarak

Buda 2.

Eklentiler

• IMG_20210503_102338.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20210503_101740_8.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 37
Canım içini ferah tut benimde kasık ağrım ignelenme ve batmalar kayboldu bazı kadınlar hiç belirti yaşamadan hamilelik geçiriyor bence bi sorun yoktur büyüyordur minik bebisin

Kızlar etiket etmişziniz cvp yazamıyorum ben de durumlar karışık sabah leke geldi benden 2 .de yoktu baktım öğlenede doğru bekleyecem olursa eğer hastaneye gidecem bende bir gariplik var ya

Kız dur sakin ol en iyi sen hatırlarsın zaten belirtiler geçiyor yavaş yavaş. Güzel düşün lütfen kızarım baaaak

Kızlar etiket etmişziniz cvp yazamıyorum ben de durumlar karışık sabah leke geldi benden 2 .de yoktu baktım öğlenede doğru bekleyecem olursa eğer hastaneye gidecem bende bir gariplik var ya
Kuzum geçmiş olsun bazen kanama alanı olabiliyor yanında. Çok yorma kendini mümkünse otur ayaklarını uzat

Doktora gitsen mi tekrar olmasa da belki progesteron başlar kuzu

Benim ilk gebelik olduğu için Bira sabredemedim sanırım bide gebelik belirtilerim kaybolunca panikledim gideyim bari dedimçok teşekkür ederim darısı başına ınsallah canim hayırlı haberler ver bize bende 17 sinde gidicem 6+3 olacak belki kalp atışını da duyarım Allahın izniyle

Canım valla keseyi gördük işte kalp atışını 12sinde kısmetse görücez pek hamile gibi değilim az önce de dedim tuvalete gitmesem uykum gelmese hiç hamileyim demem insanda da korku oluyor inşallah Bi sıkıntı yoktur canım test sonucunda etiketle beni aklım sende

Kusum zaten ne olacak başka
İlkinde çok mu mide bulantısı yaşamıştın

Kuzum geçmiş olsun bazen kanama alanı olabiliyor yanında. Çok yorma kendini mümkünse otur ayaklarını uzat

Doktora gitsen mi tekrar olmasa da belki progesteron başlar kuzu
Aynen gideyim şu işlerimi toparlayımda napim Allah korusun kortum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…