O bezeler normal canım benim de hamilelikte çıkmıştı gerçi bu ay da çıktı ama yanlış alarmmis
Göğüs ucu emzirirken kuruyup catlamasin diye gögüs ucuna yağ salgilayan kesecikler onlar sıkıntılı bir şey değil
Göğüs ağrısı da normal göğüslerini hiç görmediğin kadar güzel göreceğin bir dönem geliyor
Allah razı olsun kuzum inşallahguzellesmeseydide şu ağrılar olmasaydı bebis sağlıklı olsunda katlanacaz artık Rabbim inşallah tekrardan yaşatır sana bu duyguyu kuzum
Canım içini ferah tut benimde kasık ağrım ignelenme ve batmalar kayboldu bazı kadınlar hiç belirti yaşamadan hamilelik geçiriyor bence bi sorun yoktur büyüyordur minik bebisinGünaydın canım göğüste yağ bezleri hamilelikte çıkmıştı bende haresi de baya koyulmuştu ama bu sefer zaten yeni memeden kestim kızı pek bişey farketmedi sadece geçen 2 gün önce baya dolgundu altı dokunsam acıyordu artık sütten mi gebelikten mi onu bilemedim şimdi yine bişey yok zaten tuvalete gitme bide uyku hali olmasa kendime hiç hamile demem 2 gündür pek iştahımda yok valla insan tedirgin oluyor inşallah bu sıkıntı yoktur
Kızlar etiket etmişziniz cvp yazamıyorum ben de durumlar karışık sabah leke geldi benden 2 .de yoktu baktım öğlenede doğru bekleyecem olursa eğer hastaneye gidecem bende bir gariplik var yaBu sabah yine kan verdim artık su negatifi görüp ilacı içmeye başlayayım ya bugün çıksın da sonuçeşim izin vermedi yoksa ben eminim hamile olmadığıma başlardım ilaca
YalnızYusra-61 seni yalnız bırakmıcam deyip aynı kaderi yaşamama kaç puan
Kızlar ne durumdasınız çok sayfa vardı okuyamadım ya son durumlarinizi bi özet geciverir misinizArsoney T tulperde E elifafraeminatlasinannesi bebişler gözüktü mü kalp atışları duyuldu mu?
Z zesamu93 seninkine denk geldim kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah 17sinde bebisin kalp atışlarını da duyarsın.
Kız dur sakin ol en iyi sen hatırlarsın zaten belirtiler geçiyor yavaş yavaş. Güzel düşün lütfen kızarım baaaakGünaydın canım göğüste yağ bezleri hamilelikte çıkmıştı bende haresi de baya koyulmuştu ama bu sefer zaten yeni memeden kestim kızı pek bişey farketmedi sadece geçen 2 gün önce baya dolgundu altı dokunsam acıyordu artık sütten mi gebelikten mi onu bilemedim şimdi yine bişey yok zaten tuvalete gitme bide uyku hali olmasa kendime hiç hamile demem 2 gündür pek iştahımda yok valla insan tedirgin oluyor inşallah bu sıkıntı yoktur
Erken gebelik testi yapsana canım ben pek göremedimYa sanki var gibi kafati yiyorum kalbim cok hizli atiyo bide siz bakin ben hayal goruyorum galiba
Eki Görüntüle 2839979
Kuzum geçmiş olsun bazen kanama alanı olabiliyor yanında. Çok yorma kendini mümkünse otur ayaklarını uzatKızlar etiket etmişziniz cvp yazamıyorum ben de durumlar karışık sabah leke geldi benden 2 .de yoktu baktım öğlenede doğru bekleyecem olursa eğer hastaneye gidecem bende bir gariplik var ya
Benim ilk gebelik olduğu için Bira sabredemedim sanırım bide gebelik belirtilerim kaybolunca panikledim gideyim bari dedimHadi gözünüz aydın darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah canım benimişte erken gitmek bu yüzden istemiyorum dün akşam sancım vardı sanki korkuttu beni hatta buraya yazdiydim ama gaz sancısıymis geçti bugün. Cuma günü benim randevum 6+0 da gitmiş olacağım kısmetse görünür heralde yani inşallah
Pik.i ne zaman gördün canımBuda 2.
Canım valla keseyi gördük işte kalp atışını 12sinde kısmetse görücez pek hamile gibi değilim az önce de dedim tuvalete gitmesem uykum gelmese hiç hamileyim demem insanda da korku oluyor inşallah Bi sıkıntı yoktur canım test sonucunda etiketle beni aklım sendeBu sabah yine kan verdim artık su negatifi görüp ilacı içmeye başlayayım ya bugün çıksın da sonuçeşim izin vermedi yoksa ben eminim hamile olmadığıma başlardım ilaca
YalnızYusra-61 seni yalnız bırakmıcam deyip aynı kaderi yaşamama kaç puan
Kızlar ne durumdasınız çok sayfa vardı okuyamadım ya son durumlarinizi bi özet geciverir misinizArsoney T tulperde E elifafraeminatlasinannesi bebişler gözüktü mü kalp atışları duyuldu mu?
Z zesamu93 seninkine denk geldim kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah 17sinde bebisin kalp atışlarını da duyarsın.
Pik.i ne zaman gördün canım
Kusum zaten ne olacak başkaCanım valla keseyi gördük işte kalp atışını 12sinde kısmetse görücez pek hamile gibi değilim az önce de dedim tuvalete gitmesem uykum gelmese hiç hamileyim demem insanda da korku oluyor inşallah Bi sıkıntı yoktur canım test sonucunda etiketle beni aklım sende
Eyer bebis deilse olursun insalah en kısa zamanda kuzumAllah razı olsun kuzum inşallah
Resmen 1 ayı fazladan yedim yani regl olamayarak
Aynen gideyim şu işlerimi toparlayımda napim Allah korusun kortumKuzum geçmiş olsun bazen kanama alanı olabiliyor yanında. Çok yorma kendini mümkünse otur ayaklarını uzat
Doktora gitsen mi tekrar olmasa da belki progesteron başlar kuzu
20sindekine göre 5 gün falan daha beklemen lazım test için dur bakalım haftasonuna doğru belli olur inşallah2 kez gördüm ilki 11 nisan 2. Si 20 nisan
İnşallah valla sıkıldım bu durumdanEyer bebis deilse olursun insalah en kısa zamanda kuzum
Gidiyorum ben kan vermeye ben testte cizgi gordugume eminim20sindekine göre 5 gün falan daha beklemen lazım test için dur bakalım haftasonuna doğru belli olur inşallah
Haber et canım inşallah sorun yokturAynen gideyim şu işlerimi toparlayımda napim Allah korusun kortum