Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hangi sehirdesiniz bilmem ama burda hiç yasak yok gibi herkes arabayla markette çarşıda pazarda vala böyle kapanma ya ne denir bilmiyorum aşırı kizgibim
Günaydın canimyerleri yalayan ponçik çocuğun annesi

Hangi sehirdesiniz bilmem ama burda hiç yasak yok gibi herkes arabayla markette çarşıda pazarda vala böyle kapanma ya ne denir bilmiyorum aşırı kizgibim
Çünkü çalışmıycak olanlar hep bi yerlere gitti zaten kalanlarda çalışıp izni olanlar hoş ev hanımlarıyla küçük esnaflar dışında herkes izinli çalışıyor nasıl işse

Çünkü çalışmıycak olanlar hep bi yerlere gitti zaten kalanlarda çalışıp izni olanlar hoş ev hanımlarıyla küçük esnaflar dışında herkes izinli çalışıyor nasıl işse
Yok kız yok çocuğunu alan markette burda magalle arası çocuk kaynio 15 20 si bir arada. Dün oğlumda tutturdu bende bir ağlama salya sumukkkk

Yok kız yok çocuğunu alan markette burda magalle arası çocuk kaynio 15 20 si bir arada. Dün oğlumda tutturdu bende bir ağlama salya sumukkkk
Hahaha çocuklara da yazık napsınlar bende yasak kalkana kadar umarım hala akıl sağlığım yerinde olur

O bezeler normal canım benim de hamilelikte çıkmıştı gerçi bu ay da çıktı ama yanlış alarmmis

Göğüs ucu emzirirken kuruyup catlamasin diye gögüs ucuna yağ salgilayan kesecikler onlar sıkıntılı bir şey değil
Göğüs ağrısı da normal göğüslerini hiç görmediğin kadar güzel göreceğin bir dönem geliyor

Hahahhahaha unutmamissin heee kız ben balık hafızaya bağladım iyice vücudumda b 12 den eser kalmadı sanırım her haltı unutuyorum yaaa deliricem. Doktora gidicektin dimi sen naptinnn canım
Kuzum keseyi gördük ama çok erken gitmisim doktor bakti kesen rahime yerleşmiş haftasıyla uyumlu 4.5 mm dedi şuan çok erken olduğu için içini göremiyoruz içinde embriyo oluşması lazım dedi ama kesen olması gereken yere yerleşmiş gebeliklerimizi yüzde 80 ı sağlıklı oluyor zaten dedi yani şimdilik bi problem yok Allah sukursadece işte kesenin içinde bide yolk kesesi varmış embriyonunda görünmesi lazımmış çok erken gittiğim için Onu göremedik keseyi gördük sadece dua et bana ayın 17 sinde randevum var sen naptin canım gittimmi doktora

Günaydın canım göğüste yağ bezleri hamilelikte çıkmıştı bende haresi de baya koyulmuştu ama bu sefer zaten yeni memeden kestim kızı pek bişey farketmedi sadece geçen 2 gün önce baya dolgundu altı dokunsam acıyordu artık sütten mi gebelikten mi onu bilemedim şimdi yine bişey yok zaten tuvalete gitme bide uyku hali olmasa kendime hiç hamile demem 2 gündür pek iştahımda yok valla insan tedirgin oluyor inşallah bu sıkıntı yoktur

Hadi gözünüz aydın darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah canım benim işte erken gitmek bu yüzden istemiyorum dün akşam sancım vardı sanki korkuttu beni hatta buraya yazdiydim ama gaz sancısıymis geçti bugün. Cuma günü benim randevum 6+0 da gitmiş olacağım kısmetse görünür heralde yani inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…