Tamam yarın doktora gideceğim sorarım onada teşekkür ederimÇok içme gebelikte ishal olmak iyi değilmiş sen doktoruna danış yinede canım bana öyle dedi bebeği görelim vererim dedi doğal şeylerle hallet dedi bende eczacı arkadaşım vardı ona sordum oda fitil kullan dedi ondan yapıyom
Çok içme gebelikte ishal olmak iyi değilmiş sen doktoruna danış yinede canım bana öyle dedi bebeği görelim vererim dedi doğal şeylerle hallet dedi bende eczacı arkadaşım vardı ona sordum oda fitil kullan dedi ondan yapıyom
Canlar bunla ilgili nasıl fitil veriyorlar bilmiyorum ama benim kız olunca gliserin kansuk kullanıyordum baya işe yarıyor 5 dk sonra sen sağ ben selamet çocuk için olunca bence gebeler de kullanabilir zaten gliserin sadece ayy o değilde valla benim annem küçükken sabun kıymığı sokardıTamam yarın doktora gideceğim sorarım onada teşekkür ederim
Ama baasura sebep oluyormus bizde kizkardesime zeytinyagi yapiyordukCanlar bunla ilgili nasıl fitil veriyorlar bilmiyorum ama benim kız olunca gliserin kansuk kullanıyordum baya işe yarıyor 5 dk sonra sen sağ ben selamet çocuk için olunca bence gebeler de kullanabilir zaten gliserin sadece ayy o değilde valla benim annem küçükken sabun kıymığı sokardıne yakardı aklıma geldi şimdi herhalde bünyede travma etkisi oldu ondan sonra kendini bu duruma getirmiyor Bi daha çok şükür olmuyorum yıllar yıllardan beri
Canım ben çok nadir yaptım Bi ara ek gıdaya geçince baya olmuştu çok şükür atlattıkAma baasura sebep oluyormus bizde kizkardesime zeytinyagi yapiyorduk
Valla hoşaf iyi geliyor diye biliyorum kuru kayısıdan ziyade hoşafı daha etkili birde yoğurdun kendi suyu baya etkiliymiş geçen gün okumuştum kimin derdi varsa Allah yardımcısı olsun canım benim bende şükür böyle şeyler olmuyorKızlar bu kabızlık ilaçları bağırsak tembelliği yapıyormuş. En güzeli doğal yollardan çözüm bulmak. Kuru kayısı bana mısın demedi bende.
Kuru erik denicem bi de bakalım atlatırız inşallah..
Aynen dediğin şeyden aldım canım gliserin kansukdan 10 dk evde dolanınca yapıyorum çok zor ya o sabun kıymıyını hepimiz yedik canım annem bi kere benim oğlanada yapmıştıCanlar bunla ilgili nasıl fitil veriyorlar bilmiyorum ama benim kız olunca gliserin kansuk kullanıyordum baya işe yarıyor 5 dk sonra sen sağ ben selamet çocuk için olunca bence gebeler de kullanabilir zaten gliserin sadece ayy o değilde valla benim annem küçükken sabun kıymığı sokardıne yakardı aklıma geldi şimdi herhalde bünyede travma etkisi oldu ondan sonra kendini bu duruma getirmiyor Bi daha çok şükür olmuyorum yıllar yıllardan beri
Bendede demedi canım zeytin yağ da banamısın demiyor rabbim inş biran önce geçer yaKızlar bu kabızlık ilaçları bağırsak tembelliği yapıyormuş. En güzeli doğal yollardan çözüm bulmak. Kuru kayısı bana mısın demedi bende.
Kuru erik denicem bi de bakalım atlatırız inşallah..
Hayirli olsun eco sana demistim morfolojinjn pek bir anlami yok 1 tane lazim Allahin ol demesi lazim yaniiEvet haklısın daha erken sanırım. Kızlar hala şoktayım eşimle bakmıştık sonuca ikimiz de dolanıp duruyoruz evdene yapacağımızı bilmeden... salı günü sağlık ocağında baktırayım bari. Sağlık ocakları beta ölçüyor değil mi
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin insallahArkadaşlar bthcg 984.72 çıktı şok içindeyim.
Ahh kuzum akşam yatmadan 3 yemek kaşığı sabah 3 yemek kaşığı zeytinyağ banamısın demiyorArsoney Metsi6 T tulperde kızlar kabızlık sorunu yaşıyorsanız cevizin içini geceden bır bardak suda bekletin sabah aç karınla suyunu içip cevizi yiyin bana çok faydasi oluyor ama aç karınla uyanınca yiyeceksiniz bide kuru inciri zeytinyağına batırıp yiyin oda çok. Etkili geceden yerseniz sabah tuvalete çıkarsınız gün içindede yiyebilirsiniz ben bazen 1 yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum oda çok iyi geliyor
Morfoloji sorunu mu vardı bizimde morfoloji sorunu var maalesef tüp bebek bile çözüm olmadı arkds ne denedi acabaHayirli olsun eco sana demistim morfolojinjn pek bir anlami yok 1 tane lazim Allahin ol demesi lazim yanii
Evet gidilebiliyormerhabalar, 5 Mayıs'ta devlet hastanesinde kadın doğumda randevum var, tam kapanmadan önce almıştım. Randevu belgesiyle hastaneye gidebiliyo mu acaba ? Bilgisi olan var mı?
Onu da deniyim canım bi da olursa..Arsoney Metsi6 T tulperde kızlar kabızlık sorunu yaşıyorsanız cevizin içini geceden bır bardak suda bekletin sabah aç karınla suyunu içip cevizi yiyin bana çok faydasi oluyor ama aç karınla uyanınca yiyeceksiniz bide kuru inciri zeytinyağına batırıp yiyin oda çok. Etkili geceden yerseniz sabah tuvalete çıkarsınız gün içindede yiyebilirsiniz ben bazen 1 yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum oda çok iyi geliyor
Yat canım en az yarım saat