İnşallah canimCanım fitil kullanıyorum o rahatlatıyor biraz bebeği görünce yazacak dubhalac inş işe yarar canım
Denerim inşallah teşekkür ederimm@ArsoneyMetsi6 T tulperde kızlar kabızlık sorunu yaşıyorsanız cevizin içini geceden bır bardak suda bekletin sabah aç karınla suyunu içip cevizi yiyin bana çok faydasi oluyor ama aç karınla uyanınca yiyeceksiniz bide kuru inciri zeytinyağına batırıp yiyin oda çok. Etkili geceden yerseniz sabah tuvalete çıkarsınız gün içindede yiyebilirsiniz ben bazen 1 yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum oda çok iyi geliyor
Oldum tabisi 29 mayisa kismet artik
Yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu hissediyorsan oğlunu da al git canım yanında. Yasak var malum çok kalabalık değildir hastaneler diye düşünüyorum.Geçmiş olsun T tulperde . Kizlar bende de kabızlık sorunu oluştu ki hiç bilmem ilk gebeligimde de yaşamadım ondan mıdır bilmem özellikle sağ kasığımda dogru oturup kalkarken özellikle kramp gibi giriyor endişeliyim doktor randevum cuma günü nasıl beklicem beklemesemmi bilemedim. Aksi gibi eşimde calismicakti çağırdılar gidersem oğlumla gitmeliyim
Çok geçmiş olsun canım bu ay nasip olsun inşallah
Hayırlısı olsun canım..Oldum tabisi 29 mayisa kismet artik
Umarım öyledir canım. yarında olursa gidicem zaten baktım int rahim büyüdüğündende ağrı olabiliyormus unutmuşum vala hepYolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu hissediyorsan oğlunu da al git canım yanında. Yasak var malum çok kalabalık değildir hastaneler diye düşünüyorum.
Ama ani hareketlerde bende de oluyor kasık batması ben normal olduğunu düşünüyorum.
Aynen rahim büyüdüğünden oluyor evet. Kanama ya da şiddetli regl sancıları olmadığı sürece korkmayalım inşallah.Umarım öyledir canım. yarında olursa gidicem zaten baktım int rahim büyüdüğündende ağrı olabiliyormus unutmuşum vala hep
İnsallahhh canımAynen rahim büyüdüğünden oluyor evet. Kanama ya da şiddetli regl sancıları olmadığı sürece korkmayalım inşallah.
Gideceğin hastaneye bağlı devlet hastaneleri genelde vermiyor. Ama özeller gebe olmadan bile rahim görüntüsü veriyor direkSabah doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır ve keseyi görürüzbide şey sormak istiyorum ilk olduğu için bilmiyorum bişey ultrason görüntüsü veriyorlar mı yada ne zaman veriyorlar
Güzel haberlerle gel insallahhhSabah doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır ve keseyi görürüzbide şey sormak istiyorum ilk olduğu için bilmiyorum bişey ultrason görüntüsü veriyorlar mı yada ne zaman veriyorlar
ImmGideceğin hastaneye bağlı devlet hastaneleri genelde vermiyor. Ama özeller gebe olmadan bile rahim görüntüsü veriyor direk
Aminn inşallahGüzel haberlerle gel insallahhh
Immvalla doktoruda bilmiyorum nasıl biri yaşı baya büyükmüş aksi Bi doktor olacak diye de çok korkuyorum
Devlet hastanesi mi ?Immvalla doktoruda bilmiyorum nasıl biri yaşı baya büyükmüş aksi Bi doktor olacak diye de çok korkuyorum
EvetDevlet hastanesi mi ?
Resim vermeyebilir o zaman ama ben aksi davranicagini sanmıyorum yaa. İlk dogumumda riskli gebelik hiçbir özel kabul etmedi beni doğum için üniv Hastanesi'ne gittim kontrollere de 17. Haftadan itibaren hani pohh pohhh yok ama vala saolsunlar hiç te terslemediler wala. Hele ki o doğumda yaptıkları iyilikleri nazimi çekmelerini hiç unutmam
Benim doktor da iyi olur inşallahh yaşından dolayı Bi yönden çekiniyorum Bi yönden de belkide daha iyi olur diyorum hayırlısı bakalım göreceğiz sabahResim vermeyebilir o zaman ama ben aksi davranicagini sanmıyorum yaa. İlk dogumumda riskli gebelik hiçbir özel kabul etmedi beni doğum için üniv Hastanesi'ne gittim kontrollere de 17. Haftadan itibaren hani pohh pohhh yok ama vala saolsunlar hiç te terslemediler wala. Hele ki o doğumda yaptıkları iyilikleri nazimi çekmelerini hiç unutmam