Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Denerim inşallah teşekkür ederimm

Geçmiş olsun T tulperde . Kizlar bende de kabızlık sorunu oluştu ki hiç bilmem ilk gebeligimde de yaşamadım ondan mıdır bilmem özellikle sağ kasığımda dogru oturup kalkarken özellikle kramp gibi giriyor endişeliyim doktor randevum cuma günü nasıl beklicem beklemesemmi bilemedim. Aksi gibi eşimde calismicakti çağırdılar gidersem oğlumla gitmeliyim

Yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu hissediyorsan oğlunu da al git canım yanında. Yasak var malum çok kalabalık değildir hastaneler diye düşünüyorum.
Ama ani hareketlerde bende de oluyor kasık batması ben normal olduğunu düşünüyorum.

Umarım öyledir canım. yarında olursa gidicem zaten baktım int rahim büyüdüğündende ağrı olabiliyormus unutmuşum vala hep

Sabah doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır ve keseyi görürüz bide şey sormak istiyorum ilk olduğu için bilmiyorum bişey ultrason görüntüsü veriyorlar mı yada ne zaman veriyorlar

Sabah doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır ve keseyi görürüz bide şey sormak istiyorum ilk olduğu için bilmiyorum bişey ultrason görüntüsü veriyorlar mı yada ne zaman veriyorlar
Gideceğin hastaneye bağlı devlet hastaneleri genelde vermiyor. Ama özeller gebe olmadan bile rahim görüntüsü veriyor direk

Resim vermeyebilir o zaman ama ben aksi davranicagini sanmıyorum yaa. İlk dogumumda riskli gebelik hiçbir özel kabul etmedi beni doğum için üniv Hastanesi'ne gittim kontrollere de 17. Haftadan itibaren hani pohh pohhh yok ama vala saolsunlar hiç te terslemediler wala. Hele ki o doğumda yaptıkları iyilikleri nazimi çekmelerini hiç unutmam

Benim doktor da iyi olur inşallahh yaşından dolayı Bi yönden çekiniyorum Bi yönden de belkide daha iyi olur diyorum hayırlısı bakalım göreceğiz sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…