4 haftalıksa bence daha görünmez geçen Bi arkadaş görmüş gerçi 4 haftalıkken bende yarın 5 hafta olacak doktora gidecem bakalım görünecek mideğere göre en az dört haftalık diyor.
Gozunuz aydin o kadar mutlu oldumki rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
cok tesekkür ederim
Beklemiyordum yumurtlama günü birliktelik olmadı bu ay çok durgun geçti benim açımdan. Eşimde morfoloji 1 çıktı. O kadar olmayacağına inanıyordum ki folik asiti bıraktım o derece.
Ah o şişlik kabızlık öldürecek beni yaaNapacaz yaa karnım çıktı benim 1 kiloda ben aldım şişlik de var kabızlıkda var ilk hamileliğimde 20 kilo aldım ben
Valla bizde çok sorun olduğu için birgün annem Ender Saraçoğlu bu canlı yayindayken aramış.oda tavsiye etmiş.bebeğe zararı yok ama dediğim gibi hamilelikte nasıl olur bilmiyorum.bi pamuğa döküp ayağının tabanına sürüyordum.beş dk bile surmuyordu gazı çıkarmasıAdacayi yagini nasil kullaniyorsunuz? Yanetkisi olur mu acaba
Benim doktorum ilk 3 ayin hicbi onemi yok hamilelegibi ogrenmedeb once ne yiyorsan onu yemeye devam et sadece bir kuru kayisi ekle dedicunku bebek o kadar kucuk ki ihtiyaci olan guc bir kayisidan karsilanabilirmis. Bir de ilk uc ay cogu gebede mide bulantisi kusma oluyor eger beslenme onemli olsaydi Fizyolojik olarak ilk uc ay bunu yasamazdik degil mi diye sordu mantikli da geldi aslinda. Bebegin beyin gelisimi 2.trimesterde basliyor o zaman ozenli beslenicez ama simdi degil dedi hatta ilk uc ay hic kilo, ikinci uc ay 3-4 kilo, son uc ay 7-8 kilo aliyoruz ve bitiriyoruz bu isi dedi
O sislik gaz sebeplidir, gaz da kilo olarak tartiya yansir hemen kilo aldim diye dusunme benceDoğru canım doğru valla ama ben kilo alıyoruM anlamıyorum şişlik var bende kabızım keşke doktorun dediği gibi olsa ama bende olmuyor doktora gittiğimde diyetisyene yönlendirmesini isticem yoksa ben çok klo alırım herhal
Yap bakalım güzelim hadi hayırlı haberle gel inşallahBen hala regl olmadim tekrar test yapmayi dusunuyorum cunku hiç adet belirtim yok normal test yapsam olurmu ?
İnşaallahYap bakalım güzelim hadi hayırlı haberle gel inşallah
Evet haklısın daha erken sanırım. Kızlar hala şoktayım eşimle bakmıştık sonuca ikimiz de dolanıp duruyoruz evde4 haftalıksa bence daha görünmez geçen Bi arkadaş görmüş gerçi 4 haftalıkken bende yarın 5 hafta olacak doktora gidecem bakalım görünecek mi
Cokk sevindim. Gozunuz aydin. Iyi ki gitmissinArkadaşlar bthcg 984.72 çıktı şok içindeyim.
Evet tesekkür ederim. Sonucu acaba kadar gebeliğin olmadığını düşünüyordum. Sadece kafam rahatlasın rahat rahat spor yapayım diye düşünüyordum. İyi ki yaptırmışım. Allah herkese nasip etsin.Cokk sevindim. Gozunuz aydin. Iyi ki gitmissin
İnş cnmAnladım canım hayırlısı olsun. İnşallah mayısta nasip olur
Ay ilk başta öyle oluyo sonra hatta hamile olduğunu unutuyorsun acaba ben mi kafamda kurdum diyosunEvet haklısın daha erken sanırım. Kızlar hala şoktayım eşimle bakmıştık sonuca ikimiz de dolanıp duruyoruz evdene yapacağımızı bilmeden... salı günü sağlık ocağında baktırayım bari. Sağlık ocakları beta ölçüyor değil mi
Su içiyorum 2 lt yakın kayısı fayda etmiyor birde erik deneyim yarın alayında bende isteyecem doktordan liste canımO sislik gaz sebeplidir, gaz da kilo olarak tartiya yansir hemen kilo aldim diye dusunme bencekabizlik icin kirmizi erik kurusu ya da suyu iciyor musun? Cok iyi geliyor. Bir de kabizlik yasanmamasi icin doktorum bana yemek listesi verdi suana kdar hic yasamadim cok sukur Her besin turunden alinmasi gerekiyor ve cok cignemek gerekiyormus. Baska turlu ogutme suresi iki katina cikiyormus vucudun gebelikte
Allah yardımcımız olsun kuzum valla inş 9 ay böle olmayız ya inşallah kime ne fayda ediyorsa yazsın da deneyelim napalımAh o şişlik kabızlık öldürecek beni yaabende sadece bende var sanıyordum ama ben evlendiğimden beri var bu sorunum ondan önce hiç bilmezdim kabızlık ne
Amin amin inşallah valla yoksa işimiz var. Ben bugün dayanadım sabah duphalac içtimAllah yardımcımız olsun kuzum valla inş 9 ay böle olmayız ya inşallah kime ne fayda ediyorsa yazsın da deneyelim napalım
Bende fitil atıyom valla duphalac da doktor bebeği görelim öyle yazacam dediAmin amin inşallah valla yoksa işimiz var. Ben bugün dayanadım sabah duphalac içtim
Ee hadi yap bakalım merak ettim seniBen hala regl olmadim tekrar test yapmayi dusunuyorum cunku hiç adet belirtim yok normal test yapsam olurmu ?
Yarin kizEe hadi yap bakalım merak ettim seni
Benim evde vardı internetten de baktım kullanılabilir yazıyordu öyle kullandım zararı mı oluyormuş yoksaBende fitil atıyom valla duphalac da doktor bebeği görelim öyle yazacam dedi
Çok içme gebelikte ishal olmak iyi değilmiş sen doktoruna danış yinede canım bana öyle dedi bebeği görelim vererim dedi doğal şeylerle hallet dedi bende eczacı arkadaşım vardı ona sordum oda fitil kullan dedi ondan yapıyomBenim evde vardı internetten de baktım kullanılabilir yazıyordu öyle kullandım zararı mı oluyormuş yoksa