Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
değere göre en az dört haftalık diyor.

Gozunuz aydin o kadar mutlu oldumki rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah 🤲

cok tesekkür ederim

Beklemiyordum yumurtlama günü birliktelik olmadı bu ay çok durgun geçti benim açımdan. Eşimde morfoloji 1 çıktı. O kadar olmayacağına inanıyordum ki folik asiti bıraktım o derece.
4 haftalıksa bence daha görünmez geçen Bi arkadaş görmüş gerçi 4 haftalıkken bende yarın 5 hafta olacak doktora gidecem bakalım görünecek mi 🤗

Adacayi yagini nasil kullaniyorsunuz? Yanetkisi olur mu acaba🤨

Benim doktorum ilk 3 ayin hicbi onemi yok hamilelegibi ogrenmedeb once ne yiyorsan onu yemeye devam et sadece bir kuru kayisi ekle dedi🥰 cunku bebek o kadar kucuk ki ihtiyaci olan guc bir kayisidan karsilanabilirmis. Bir de ilk uc ay cogu gebede mide bulantisi kusma oluyor eger beslenme onemli olsaydi Fizyolojik olarak ilk uc ay bunu yasamazdik degil mi diye sordu mantikli da geldi aslinda. Bebegin beyin gelisimi 2.trimesterde basliyor o zaman ozenli beslenicez ama simdi degil dedi😊hatta ilk uc ay hic kilo, ikinci uc ay 3-4 kilo, son uc ay 7-8 kilo aliyoruz ve bitiriyoruz bu isi dedi😂
Valla bizde çok sorun olduğu için birgün annem Ender Saraçoğlu bu canlı yayindayken aramış.oda tavsiye etmiş.bebeğe zararı yok ama dediğim gibi hamilelikte nasıl olur bilmiyorum.bi pamuğa döküp ayağının tabanına sürüyordum.beş dk bile surmuyordu gazı çıkarması

Doğru canım doğru valla ama ben kilo alıyoruM anlamıyorum şişlik var bende kabızım keşke doktorun dediği gibi olsa ama bende olmuyor doktora gittiğimde diyetisyene yönlendirmesini isticem yoksa ben çok klo alırım herhal
O sislik gaz sebeplidir, gaz da kilo olarak tartiya yansir hemen kilo aldim diye dusunme bence😊 kabizlik icin kirmizi erik kurusu ya da suyu iciyor musun? Cok iyi geliyor. Bir de kabizlik yasanmamasi icin doktorum bana yemek listesi verdi suana kdar hic yasamadim cok sukur🙏🏼 Her besin turunden alinmasi gerekiyor ve cok cignemek gerekiyormus. Baska turlu ogutme suresi iki katina cikiyormus vucudun gebelikte

4 haftalıksa bence daha görünmez geçen Bi arkadaş görmüş gerçi 4 haftalıkken bende yarın 5 hafta olacak doktora gidecem bakalım görünecek mi 🤗
Evet haklısın daha erken sanırım. Kızlar hala şoktayım eşimle bakmıştık sonuca ikimiz de dolanıp duruyoruz evde 😂 ne yapacağımızı bilmeden... salı günü sağlık ocağında baktırayım bari. Sağlık ocakları beta ölçüyor değil mi

Evet haklısın daha erken sanırım. Kızlar hala şoktayım eşimle bakmıştık sonuca ikimiz de dolanıp duruyoruz evde 😂 ne yapacağımızı bilmeden... salı günü sağlık ocağında baktırayım bari. Sağlık ocakları beta ölçüyor değil mi
Ay ilk başta öyle oluyo sonra hatta hamile olduğunu unutuyorsun acaba ben mi kafamda kurdum diyosun 😂😂 Evet ölçüyo ama iyice belirtt 😂 bende gittim geçen beta hariç herşeye bakmış doktorcuğum sağolsun

O sislik gaz sebeplidir, gaz da kilo olarak tartiya yansir hemen kilo aldim diye dusunme bence😊 kabizlik icin kirmizi erik kurusu ya da suyu iciyor musun? Cok iyi geliyor. Bir de kabizlik yasanmamasi icin doktorum bana yemek listesi verdi suana kdar hic yasamadim cok sukur🙏🏼 Her besin turunden alinmasi gerekiyor ve cok cignemek gerekiyormus. Baska turlu ogutme suresi iki katina cikiyormus vucudun gebelikte
Su içiyorum 2 lt yakın kayısı fayda etmiyor birde erik deneyim yarın alayında bende isteyecem doktordan liste canım

Ah o şişlik kabızlık öldürecek beni yaa 🤦‍♀️ bende sadece bende var sanıyordum ama ben evlendiğimden beri var bu sorunum ondan önce hiç bilmezdim kabızlık ne
Allah yardımcımız olsun kuzum valla inş 9 ay böle olmayız ya inşallah kime ne fayda ediyorsa yazsın da deneyelim napalım

Benim evde vardı internetten de baktım kullanılabilir yazıyordu öyle kullandım zararı mı oluyormuş yoksa🙄
Çok içme gebelikte ishal olmak iyi değilmiş sen doktoruna danış yinede canım bana öyle dedi bebeği görelim vererim dedi doğal şeylerle hallet dedi bende eczacı arkadaşım vardı ona sordum oda fitil kullan dedi ondan yapıyom

X