Test ne zaman yapacaksın canım?Bi adet olaydim bende yatacaktim ama yok
Hehe siz napiyosunuz 3unuzYat canım en az yarım saat
Sabah ilk idrarla yapicam ama ben sanmiyorum olsa kanda cikardiTest ne zaman yapacaksın canım?
İkiz diyorlar kismet3 ümüz derken
Kan vereli baya oldu ama regl olana kadar şüphe hep vardır canım.Sabah ilk idrarla yapicam ama ben sanmiyorum olsa kanda cikardi
Haydi hayırlısı gönlünce olsun=)Ay yok ya bence tek. Sanırım biraz erken yumurtladım ben ondan yüksekti hcg.
Bakalım görücem çarşamba
Üç aydık deniyoruz morfoloji sonucunu bir hafta önce öğrendik. Bugün de hamile olduğumu öğrendim. Valla hiçbir şey yapmadım aksine folik asiti bile bırakmıştım.Morfoloji sorunu mu vardı bizimde morfoloji sorunu var maalesef tüp bebek bile çözüm olmadı arkds ne denedi acaba
Evet 10 gun oldu kan vereliKan vereli baya oldu ama regl olana kadar şüphe hep vardır canım.
Olmazsa dr gidersin ilaçla adet olursun sen de.
Hadi ya işte gebelikten bunlar hep canım gün içindemi mide bulantısı oluyor çubuk kraker falan at ağzına tuzlu kraker at benimde uykudan uyanınca hafif bulantim oluyor bugünde oruç deildim ama su falan içmek ağır geldi bana sanki mide bulantısı bugün kendini hissettirmeye basladi doktor zaten 1 2 hafta sonra bulantilarin başlar falan dedi bende şu bulantı olayından çok korkuyorum kusmaktan nefret ederimOnu da deniyim canım bi da olursa..
ama ben şok.. bu sefer de ishal olmuşum.. iyice bozuldu bağırsaklarım normale dönemiyor bir türlü.. of mide bulantısı da başladı bi de.. hiçbi şeyim yok derken nazar ettim kendime
Ahh kuzum akşam yatmadan 3 yemek kaşığı sabah 3 yemek kaşığı zeytinyağ banamı
Canım fitil kullanıyorum o rahatlatıyor biraz bebeği görünce yazacak dubhalac inş işe yarar canımAy çok kotu ben kabızlık tan çok çekmiş bi insanım seni çok iyi anlıyorum inşallah düzelir canim en kısa zamanda hiç çıkamıyorsan rahatamak için lavman yapıolar ama gebeler yapabiliormu bilmiyorum mutlaka doktoruna danış canım
Gün içinde bir şey yoktu akşam yemeğinden sonra oldu.Hadi ya işte gebelikten bunlar hep canım gün içindemi mide bulantısı oluyor çubuk kraker falan at ağzına tuzlu kraker at benimde uykudan uyanınca hafif bulantim oluyor bugünde oruç deildim ama su falan içmek ağır geldi bana sanki mide bulantısı bugün kendini hissettirmeye basladi doktor zaten 1 2 hafta sonra bulantilarin başlar falan dedi bende şu bulantı olayından çok korkuyorum kusmaktan nefret ederim
Gün içinde bir şey yoktu akşam yemeğinden sonra oldu.
İnşallah yaşamayız canım mide bulantıları geçirenler çok kötü olduğunu söylüyor. İlk gebeliğimde hiç olmamıştı. İshal de var ssnırım üşüttüm ondan bulanıyor midem.