Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya işte gebelikten bunlar hep canım gün içindemi mide bulantısı oluyor çubuk kraker falan at ağzına tuzlu kraker at benimde uykudan uyanınca hafif bulantim oluyor bugünde oruç deildim ama su falan içmek ağır geldi bana sanki mide bulantısı bugün kendini hissettirmeye basladi doktor zaten 1 2 hafta sonra bulantilarin başlar falan dedi bende şu bulantı olayından çok korkuyorum kusmaktan nefret ederim

Ay çok kotu ben kabızlık tan çok çekmiş bi insanım seni çok iyi anlıyorum inşallah düzelir canim en kısa zamanda hiç çıkamıyorsan rahatamak için lavman yapıolar ama gebeler yapabiliormu bilmiyorum mutlaka doktoruna danış canım
Ahh kuzum akşam yatmadan 3 yemek kaşığı sabah 3 yemek kaşığı zeytinyağ banamı

Canım fitil kullanıyorum o rahatlatıyor biraz bebeği görünce yazacak dubhalac inş işe yarar canım

Gün içinde bir şey yoktu akşam yemeğinden sonra oldu.
İnşallah yaşamayız canım mide bulantıları geçirenler çok kötü olduğunu söylüyor. İlk gebeliğimde hiç olmamıştı. İshal de var ssnırım üşüttüm ondan bulanıyor midem.

Cok Geçmiş olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…