Adacayi yagini nasil kullaniyorsunuz? Yanetkisi olur mu acabaA
H o gazdan benim kadar çeken olmamıştır.meğersem besin alerjimiz varmış ve biz bunu öğrendiğimiz de 3,5 aylık olmuştuk.ama şimdi deneyimliyim gaz sancısına adaçayı yağı birebir
Benim doktorum ilk 3 ayin hicbi onemi yok hamilelegibi ogrenmedeb once ne yiyorsan onu yemeye devam et sadece bir kuru kayisi ekle dediKuzum ben tutmuyorum ya Allah'ın gücüne gitmesinde bu sene hiç niyetim yoktu hamiş oluncada tutmadım ilk 3 ay önemliymiş ya
Aslinda orucun bebege zarari yok ama bu donemde mide bulantilari halsizlik yasayabilecegimiz icin ara atistirmaliklar oneriyor doktorlar o yuzden tutma demis olabilir size deBen düne kadar tutuyodum doktorum tutma dedi o yüzden bugün tutmadimm 2 doktorda tutma dedi
Çok sevindimmmArkadaşlar bthcg 984.72 çıktı şok içindeyim.
Evet belkide o yüzdendir siz tutuyormusunuzAslinda orucun bebege zarari yok ama bu donemde mide bulantilari halsizlik yasayabilecegimiz icin ara atistirmaliklar oneriyor doktorlar o yuzden tutma demis olabilir size de
İnşallah tesekkür ederim. Ne zaman doktora gitmeliyim acaba kese görünür mü?Çok sevindimmmgözün aydın sağlıkla gelsin bebişin
Bildiğim kadarıyla Daha görünmez şuanda kaç haftalıkİnşallah tesekkür ederim. Ne zaman doktora gitmeliyim acaba kese görünür mü?
Ogrenene kadar tutuyordum sonrasinda biraktim cunku son gunlerde vucudum aniden dusmeler yasiyordu, simdi ara ogunler de yaptigim icin cok sukur gayet iyi hissediyorum. Bulantisiz geciriyorumEvet belkide o yüzdendir siz tutuyormusunuz
Gozunuz aydin o kadar mutlu oldumki rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahArkadaşlar bthcg 984.72 çıktı şok içindeyim.
Hayırlı olsun.. neden şaşırdın beklemiyor muydun?Arkadaşlar bthcg 984.72 çıktı şok içindeyim.
değere göre en az dört haftalık diyor.Bildiğim kadarıyla Daha görünmez şuanda kaç haftalık
Beklemiyordum yumurtlama günü birliktelik olmadı bu ay çok durgun geçti benim açımdan. Eşimde morfoloji 1 çıktı. O kadar olmayacağına inanıyordum ki folik asiti bıraktım o derece.Hayırlı olsun.. neden şaşırdın beklemiyor muydun?
Yaa ne güzel sürpriz olmuş. Yumurtlamadan 4 gün önceki birlikteliklerde bile tutma ihtimali var zaten. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahdeğere göre en az dört haftalık diyor.
Gozunuz aydin o kadar mutlu oldumki rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
cok tesekkür ederim
Beklemiyordum yumurtlama günü birliktelik olmadı bu ay çok durgun geçti benim açımdan. Eşimde morfoloji 1 çıktı. O kadar olmayacağına inanıyordum ki folik asiti bıraktım o derece.
Canım senin yumurtlaman geç olmuştu diye hatırlıyorum ondan çıkmamış olabilir. Çatlamanın üstünden kaç gün geçti daha?Günaydın herkese benim erken gebelikte negatif çıktı hala adet olmadım ama belliki yok kızlar benide silebilirsin cnm T tulperde Eki Görüntüle 2839371
Doğru canım doğru valla ama ben kilo alıyoruM anlamıyorum şişlik var bende kabızım keşke doktorun dediği gibi olsa ama bende olmuyor doktora gittiğimde diyetisyene yönlendirmesini isticem yoksa ben çok klo alırım herhalAdacayi yagini nasil kullaniyorsunuz? Yanetkisi olur mu acaba
Benim doktorum ilk 3 ayin hicbi onemi yok hamilelegibi ogrenmedeb once ne yiyorsan onu yemeye devam et sadece bir kuru kayisi ekle dedicunku bebek o kadar kucuk ki ihtiyaci olan guc bir kayisidan karsilanabilirmis. Bir de ilk uc ay cogu gebede mide bulantisi kusma oluyor eger beslenme onemli olsaydi Fizyolojik olarak ilk uc ay bunu yasamazdik degil mi diye sordu mantikli da geldi aslinda. Bebegin beyin gelisimi 2.trimesterde basliyor o zaman ozenli beslenicez ama simdi degil dedi hatta ilk uc ay hic kilo, ikinci uc ay 3-4 kilo, son uc ay 7-8 kilo aliyoruz ve bitiriyoruz bu isi dedi
20 nisandı yumurtlama cnm 12 gün olduCanım senin yumurtlaman geç olmuştu diye hatırlıyorum ondan çıkmamış olabilir. Çatlamanın üstünden kaç gün geçti daha?
Ben şimdiden 1 kilo aldım bileDoğru canım doğru valla ama ben kilo alıyoruM anlamıyorum şişlik var bende kabızım keşke doktorun dediği gibi olsa ama bende olmuyor doktora gittiğimde diyetisyene yönlendirmesini isticem yoksa ben çok klo alırım herhal
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar bthcg 984.72 çıktı şok içindeyim.
Napacaz yaa karnım çıktı benim 1 kiloda ben aldım şişlik de var kabızlıkda var ilk hamileliğimde 20 kilo aldım benBen şimdiden 1 kilo aldım bile
İlk gebeliğimde 20.haftaya kadar hiç kilo almamıştım halbuki..
bu daha farklı, daha kilolu geçecek gibi
Biz özel muayenede 4 5 terapide hallettik ama istemek lazım çift olarak bir de sonrasında da mükemmel olmuyor eşin yardımcı olması lazim zamanla duzeliyorVajinusmusu nasil hallettiniz ozel olmassa kusura bakmassaniz benim arkadasimin kizida suan bunu yasiyor esi doktora gitmiyor 1 sene olacak evleneli daha bakire olmamis je onerirsiniz