Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben tutmuyorum ya Allah'ın gücüne gitmesinde bu sene hiç niyetim yoktu hamiş oluncada tutmadım ilk 3 ay önemliymiş ya

Demi Allah bu ya ilahi gücü var bir ilişki olmuş ve ben oradan hamiş olmuşum sizlerle aynı yolda yürüyormuşum hayali bile içime neler sığdırdı
Ayyy inş olmazları olduran rabbim ol dedikden sonra neden olmasın beraber adet olacaktık sen hala olmadın inş mucizen seninle olur kuzum tez zamanda inşallah

Arkadaşlar size bir sorum olacak sat 15 nisan biraz geç oldu ama Mayıs ayında gebelik düşünüyorum nasipse şimdi Çin takvimine göre Mayıs ayı olarak mi düşüneceğim eğer tutarsa tabi yoksa nisan olarak mı , nisan ayında gebelik için bir çalışmam olmadı Çin takvimine de uygun diye mayısı bekledim ama kafam çok karışık bu durumla aydınlatabilecek biri var mi. Şimdiden teşekkürler

Aynen canım evde zaman hiç geçmiyor.. çalışırken bi şekilde geçiyordu yine, şimdi evlere tıkıldık kaldık
Canım 9 gün tatil oldu ya hastaneler açık olacak mı 12'sinde gidicem diyosun.
Özele gidiyorum ben canım Dr randevu kartı verdi bir sıkıntı olmaz bunu kaybetme dedi zaten arife günü oluyor her türlü hastane çalışmıyor diye biliyorum acil harici
Sana bol bol kolay gelsin canım sahi söylemiştin hadi bakalım hayırlısı inşallah vardır bebişin geç olmuşturda olmazsın regl
Onun ki ikiz bence değeri bayağı yüksekdi T tulperde
Ay hadi inşallah ne güzel bende hep istedim denk gelmedi bize
Ben flo kullanıyorum canım yıllardır. Bence tutturuyor benimkileri..
Bende flo programını kullanıyorum ve tutuyor sürekli maşallah ne etkili program
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Günaydın herkese. Bugün reglimin gecikmesinin 2. günü.. her yerlerim et kesiği gibi ağrıyor. Halsiz hissediyorum. Dün biraz ateşim de yükseldi iftara yakın ama sonra geçti. Regl sancısı var akıntı var sürekli şimdi oldum heralde diyorum ama hala regl olmadım. Yaklaşık bi haftadır sürekli bir uyuklama hali. Dışarı çıkma yasağından korktuğun icin eczaneye gidip test de alamıyorum. Yani gebeysem eğer mucize olur çünkü tam yumurtlama günümü değerlendiremedik. Önceki ve sonraki günleri değerlendirebildik. Zaten bir de isteksizlikler bende çözemedim. Bir de eşim geçen hafta sperm testi yaptırdı morfoloji 1 çıktı.o yüzden hiç ümidim yok ama içime kurt da düştü.

Benim vajinusmus vardı hallettik bir ay sonra başladım ama biraz tecrubesizdim ocak gibi başladık yeni kavradim aslında birazda=/
Insallah sag olasin umut veriyorsun
Vajinusmusu nasil hallettiniz ozel olmassa kusura bakmassaniz benim arkadasimin kizida suan bunu yasiyor esi doktora gitmiyor 1 sene olacak evleneli daha bakire olmamis je onerirsiniz

Doktorum bana demistiki cocu sahibi olan 3 erkrkten 2 sinin morfolojisi 0 dir eger test yapsak dedmisti cok takilmayin buna demisti

Hayırlısı olsun canım ben hiç sanmıyorum hamilelik olduğunu vücudumun bana bir oyunu bu

Insallah vardir bebis. Gebelik belirtileri herkeste tabi ki farkli olur ama varsa da cok net olur. Gerci sizin zaten 2 gun gecikmis, eger cok duzenliyse adetiniz bu durum cok bwliegin belirtilerden biri. Fakat, en kesin cozum test. Bir yolunu bulup eczaneye gidemeyecekseniz Internetten siparis etseniz? Yakininizda eczane yok mu market alisverisinin ucun ekleyicerseniz? Benim regl 2 gun gecikse tünel kazar yine giderdim heralde Insallah vardir bebis. Sonuca beni de etiketleyin merak ederim

Sende haklısın hepsini bikereden çıkar aradan güldürdün beni kiz alemsin yerleri yalayan çocuk haha öp onu benim yerime
Hahahaha öperim öperim :)))) Allah canını sağ etsin bize bagislasin yaramaz ama aşırı tatlı hahahaha kuzguna yavrusu tatlı gelirmiş zaten dün market ihtiyacı için çıkardık babasıyla çok yakın market bı hava alsın dedim yerde yuvarlaniordu napim böle böle büyüyecek oda teyzesi. Aslında oda haklı pandemiden fena etkilendi çocuk dünyası sürekli evde kafayı yedik hep beraber

Hahahahha çok yaşa emi tünel kazma bayildim hakkaten bende kazardim sanırım o tüneli

Dayanamadım gittim kan verdim 2 saat sonra sonuç çıkacak. Çok umudum yok ama bakalım

Amin caanim cümlemizin evlatlarını bağışlasın sorma ya bende aşırı bunaldim artık evde

Canlar tünaydın ben bugün itibariyle oruç tutmuyorum içim gitti çok uzuldum orucuma ama doktor tutma dedi 2 doktorda aynı şeyi söyleyince tutmayayım bari dedim canim.gidiyor ama son 10 gün ramazan orucu çok önemli ama maalesef tutamayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…