Kuzum ben tutmuyorum ya Allah'ın gücüne gitmesinde bu sene hiç niyetim yoktu hamiş oluncada tutmadım ilk 3 ay önemliymiş yaKizlar yeni hamis olanlar ve benim gibi bekleme surecinde olanlar oruc tutuyor musunuz? Ben tutuyordum reglim geciktigi ve lekelenmelerim oldugundam beri tutmadim kan falan da vercem halsizlesirim diye...
bugun abdest aldim yarin baslasammi dedim ama emin olamadim..siz oruc tutuyor musunuz, tutsak zararli olablir mi?
Demi Allah bu ya ilahi gücü var bir ilişki olmuş ve ben oradan hamiş olmuşum sizlerle aynı yolda yürüyormuşum hayali bile içime neler sığdırdıEee aklın yolu bir keşke öyle bir mucize olsa keşke canım benim
Ayyy inş olmazları olduran rabbim ol dedikden sonra neden olmasın beraber adet olacaktık sen hala olmadın inş mucizen seninle olur kuzum tez zamanda inşallahDemi Allah bu ya ilahi gücü var bir ilişki olmuş ve ben oradan hamiş olmuşum sizlerle aynı yolda yürüyormuşum hayali bile içime neler sığdırdı
Özele gidiyorum ben canım Dr randevu kartı verdi bir sıkıntı olmaz bunu kaybetme dedi zaten arife günü oluyor her türlü hastane çalışmıyor diye biliyorum acil hariciAynen canım evde zaman hiç geçmiyor.. çalışırken bi şekilde geçiyordu yine, şimdi evlere tıkıldık kaldık
Canım 9 gün tatil oldu ya hastaneler açık olacak mı 12'sinde gidicem diyosun.
Sana bol bol kolay gelsin canım sahi söylemiştin hadi bakalım hayırlısı inşallah vardır bebişin geç olmuşturda olmazsın reglSelam kızlar
Adet olmadım olmazsam ptesi tekrar test verip salı ilaca başlayacagim.
Aslında bu ilaç hamilelige zarar vermiyormuş ama doktor kendi kendine regl olursun bekle dedi
Vizelerim başladı bir de dedemi taşıyoruz çok yoğunum giremedim. Sizde ne var ne yok nasılsıniz
Ay hadi inşallah ne güzel bende hep istedim denk gelmedi bize
Bende flo programını kullanıyorum ve tutuyor sürekli maşallah ne etkili programBen flo kullanıyorum canım yıllardır. Bence tutturuyor benimkileri..
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar bi tanıdık acilde nöbetçiydi. Çok tatlı bi kadın doğumcu da nöbette olduğunu öğrenince biraz önce gittimdün değerim 1341 çıkmıştı. Karından değilden vajinal ultrasonla 5 mm lik keseciğimizi gördük. Değerlerin güzel yükselmiş dedi. Perşembe yine nöbetteyim tekrar gel karından görünür dedi Böyle tatliş doktorların hastasıyız valla
Vajinusmusu nasil hallettiniz ozel olmassa kusura bakmassaniz benim arkadasimin kizida suan bunu yasiyor esi doktora gitmiyor 1 sene olacak evleneli daha bakire olmamis je onerirsinizBenim vajinusmus vardı hallettik bir ay sonra başladım ama biraz tecrubesizdim ocak gibi başladık yeni kavradim aslında birazda=/
Insallah sag olasin umut veriyorsun
Doktorum bana demistiki cocu sahibi olan 3 erkrkten 2 sinin morfolojisi 0 dir eger test yapsak dedmisti cok takilmayin buna demistiSon birkaç aydık test yapıyorum ve negatif cıktıgı icin moralim çok bozuluyorşimdi evimde hiç test yok eczane de biraz uzakta. Normalde bir gün bile geç kalmazdı reglim ama ilk defa böyle oldu. Ama eşimde morfoloji sorunu çıktı. Sanmıyorum gebelik olsun. Muhtemelen değişen yemek ve uyku düzeni etkiledi.
birkac yeri okudum huzursuz oldum sanirim tutmayacagim ben deKuzum ben tutmuyorum ya Allah'ın gücüne gitmesinde bu sene hiç niyetim yoktu hamiş oluncada tutmadım ilk 3 ay önemliymiş ya
Hayırlısı olsun canım ben hiç sanmıyorum hamilelik olduğunu vücudumun bana bir oyunu buÖzele gidiyorum ben canım Dr randevu kartı verdi bir sıkıntı olmaz bunu kaybetme dedi zaten arife günü oluyor her türlü hastane çalışmıyor diye biliyorum acil harici
Sana bol bol kolay gelsin canım sahi söylemiştin hadi bakalım hayırlısı inşallah vardır bebişin geç olmuşturda olmazsın regl
Ay hadi inşallah ne güzel bende hep istedim denk gelmedi bize
Bende flo programını kullanıyorum ve tutuyor sürekli maşallah ne etkili program
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Günaydın herkese. Bugün reglimin gecikmesinin 2. günü.. her yerlerim et kesiği gibi ağrıyor. Halsiz hissediyorum. Dün biraz ateşim de yükseldi iftara yakın ama sonra geçti. Regl sancısı var akıntı var sürekli şimdi oldum heralde diyorum ama hala regl olmadım. Yaklaşık bi haftadır sürekli bir uyuklama hali. Dışarı çıkma yasağından korktuğun icin eczaneye gidip test de alamıyorum. Yani gebeysem eğer mucize olur çünkü tam yumurtlama günümü değerlendiremedik. Önceki ve sonraki günleri değerlendirebildik. Zaten bir de isteksizlikler bende çözemedim. Bir de eşim geçen hafta sperm testi yaptırdı morfoloji 1 çıktı.o yüzden hiç ümidim yok ama içime kurt da düştü.
Hahahaha öperim öperim :)))) Allah canını sağ etsin bize bagislasin yaramaz ama aşırı tatlı hahahaha kuzguna yavrusu tatlı gelirmiş zatenSende haklısın hepsini bikereden çıkar aradan güldürdün beni kiz alemsin yerleri yalayan çocuk haha öp onu benim yerime
Hahahahha çok yaşa emi tünel kazma bayildim hakkaten bende kazardim sanırım o tüneliInsallah vardir bebis. Gebelik belirtileri herkeste tabi ki farkli olur ama varsa da cok net olur. Gerci sizin zaten 2 gun gecikmis, eger cok duzenliyse adetiniz bu durum cok bwliegin belirtilerden biri. Fakat, en kesin cozum test. Bir yolunu bulup eczaneye gidemeyecekseniz Internetten siparis etseniz? Yakininizda eczane yok mu market alisverisinin ucun ekleyicerseniz? Benim regl 2 gun gecikse tünel kazar yine giderdim heraldeInsallah vardir bebis. Sonuca beni de etiketleyin merak ederim
Yani kimi tutuyor ben tutmuyorum kendin bilirsin canımbirkac yeri okudum huzursuz oldum sanirim tutmayacagim ben de
Dayanamadım gittim kan verdim 2 saat sonra sonuç çıkacak. Çok umudum yok ama bakalımInsallah vardir bebis. Gebelik belirtileri herkeste tabi ki farkli olur ama varsa da cok net olur. Gerci sizin zaten 2 gun gecikmis, eger cok duzenliyse adetiniz bu durum cok bwliegin belirtilerden biri. Fakat, en kesin cozum test. Bir yolunu bulup eczaneye gidemeyecekseniz Internetten siparis etseniz? Yakininizda eczane yok mu market alisverisinin ucun ekleyicerseniz? Benim regl 2 gun gecikse tünel kazar yine giderdim heraldeInsallah vardir bebis. Sonuca beni de etiketleyin merak ederim
Amin caanim cümlemizin evlatlarını bağışlasınHahahaha öperim öperim :)))) Allah canını sağ etsin bize bagislasin yaramaz ama aşırı tatlı hahahaha kuzguna yavrusu tatlı gelirmiş zatendün market ihtiyacı için çıkardık babasıyla çok yakın market bı hava alsın dedim yerde yuvarlaniordu napim böle böle büyüyecek oda teyzesi. Aslında oda haklı pandemiden fena etkilendi çocuk dünyası sürekli evde kafayı yedik hep beraber
birkac yeri okudum huzursuz oldum sanirim tutmayacagim ben de