@mutlumumutsuzmu diş hekimi canım görürse cevap verir inşallah.Iste burda vardir belki hamislerden yakin zamanda kullanan diye sordum ama yok sanirim. Sagol cnm
Etiket neden olmadı acabaA
@mutlumumutsuzmu diş hekimi canım görürse cevap verir inşallah.
Aa supermis. Nicki degismis olabilir mi mommy fln bisi olan degil miydi karistiriyor muyum?A
@mutlumumutsuzmu diş hekimi canım görürse cevap verir inşallah.
Largopen kullanabilirsin ama augmentin 625 de olurCanim su an doktoruma soramadigim icin tecrubesi olan varsa diye soruyorum. Augmentin internette guvenli diyor ama prosepektus net degil.
Ben flo kullanıyorum canım yıllardır. Bence tutturuyor benimkileri..Hanımlar bişey sorcam ben ovu testi kullanıyorum ama adet takibi programı da kullanmak istiyorum.. memnun olduğunuz tam yumurtlamayi gösteren bir program var mıdır?
Hiç belirtim yok canım ama regl belirtim de yokKolay gelsin canım..
Belirtilerin devam ediyor mu, hala umut var yani ne güzel.. hadi inşallah
Canım sen test yaptır emin ol öyle kullan ben çok araştırdım düşük filan yapmasa bile anamolilere sebeb olurmuş bile bile insan çekiniyor. Daha sonra buradan kullanan arkadaş iç olunca birak dedi daha sonra kullanırsan yumurtlama da kullanma yumurtlamaya engel ama yumurtlama ve çatlatma sonrası kullan besliyor dedi rahmi böyle yazdı.
Ben içiyorum bugün 4 gün bitti 6 gün daha var olacak mıyım bakalım. Seni de inşlh stres mı ne zıkkımsa yapmıyordur inşlh valla ben illlallah ettim artık da
Ücretli miBen flo kullanıyorum canım yıllardır. Bence tutturuyor benimkileri..
Değil canımÜcretli mi
Cok tesekkurler.Largopen kullanabilirsin ama augmentin 625 de olur
İnşallah kendi kendine olursun canımHiç belirtim yok canım ama regl belirtim de yok
Galiba menapoz
Duphaston progesteron hormonu aslında prospektuste yazıyor 3milyon hamile kadın kullanmış Hiç sorun yasamamislar. Ben yine de bekliyorum zaten az kaldı belki kendi kendime olurum.
Doktor sende yumurtayı görmüş müydü canım regl gecikmesinde; bana çatlamış yumurtayı görüyorum ama dollenip dollenmedigini ultrasonla göremem bekle dedi.
Ben ayın 18inde çok yumurta akı akıntım var yazmıştım buraya takvime de eklemişim zaten. O gün yumurtladim muhtemelen.
Yani bence hamile olma ihtimalim %0.00001 falan ama bekliyorum
Bu ay hangi arkadaşımla konuşsam herkesin adeti gecikmiş
Allah Allah profil fotosu nasıl Atar mısınDeğil canım
Meryem Ana gibisin demiBen seçilmiş kadınlardanım herkesin de oluyor sanmambenim gibi binde birdir
İşte bize öyle doktor lar lazım canım ya rabbim iyiler den ayırmasın inşallahKızlar bi tanıdık acilde nöbetçiydi. Çok tatlı bi kadın doğumcu da nöbette olduğunu öğrenince biraz önce gittimdün değerim 1341 çıkmıştı. Karından değilden vajinal ultrasonla 5 mm lik keseciğimizi gördük. Değerlerin güzel yükselmiş dedi. Perşembe yine nöbetteyim tekrar gel karından görünür dedi Böyle tatliş doktorların hastasıyız valla
Meryem Ana gibisin demi
Varya muhabbetin üstüne bunu dedin ne kadar kalbimiz bir aklımızeşim tutmuş hala yanımda şimdi diyor ki belki hamilesin hee hee ben meryem ana mıyım olayım yok yoook çocuk yoook dedim kabul et bunu Nütfen beri yorma dedim