Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar bişey sorcam ben ovu testi kullanıyorum ama adet takibi programı da kullanmak istiyorum.. memnun olduğunuz tam yumurtlamayi gösteren bir program var mıdır?

Kolay gelsin canım..
Belirtilerin devam ediyor mu, hala umut var yani ne güzel.. hadi inşallah 🤲
Hiç belirtim yok canım ama regl belirtim de yok
Galiba menapoz😅
Canım sen test yaptır emin ol öyle kullan ben çok araştırdım düşük filan yapmasa bile anamolilere sebeb olurmuş bile bile insan çekiniyor. Daha sonra buradan kullanan arkadaş iç olunca birak dedi daha sonra kullanırsan yumurtlama da kullanma yumurtlamaya engel ama yumurtlama ve çatlatma sonrası kullan besliyor dedi rahmi böyle yazdı. 👍
Ben içiyorum bugün 4 gün bitti 6 gün daha var olacak mıyım bakalım. Seni de inşlh stres mı ne zıkkımsa yapmıyordur inşlh valla ben illlallah ettim artık da 🙄🙈

Duphaston progesteron hormonu aslında prospektuste yazıyor 3milyon hamile kadın kullanmış Hiç sorun yasamamislar. Ben yine de bekliyorum zaten az kaldı belki kendi kendime olurum.

Doktor sende yumurtayı görmüş müydü canım regl gecikmesinde; bana çatlamış yumurtayı görüyorum ama dollenip dollenmedigini ultrasonla göremem bekle dedi.
Ben ayın 18inde çok yumurta akı akıntım var yazmıştım buraya takvime de eklemişim zaten. O gün yumurtladim muhtemelen.
Yani bence hamile olma ihtimalim %0.00001 falan ama bekliyorum 🤭
Bu ay hangi arkadaşımla konuşsam herkesin adeti gecikmiş

Kızlar bi tanıdık acilde nöbetçiydi. Çok tatlı bi kadın doğumcu da nöbette olduğunu öğrenince biraz önce gittim 😀🙈 dün değerim 1341 çıkmıştı. Karından değilden vajinal ultrasonla 5 mm lik keseciğimizi gördük. Değerlerin güzel yükselmiş dedi. Perşembe yine nöbetteyim tekrar gel karından görünür dedi ☺️ Böyle tatliş doktorların hastasıyız valla 🙈

Hiç belirtim yok canım ama regl belirtim de yok
Galiba menapoz😅

Duphaston progesteron hormonu aslında prospektuste yazıyor 3milyon hamile kadın kullanmış Hiç sorun yasamamislar. Ben yine de bekliyorum zaten az kaldı belki kendi kendime olurum.

Doktor sende yumurtayı görmüş müydü canım regl gecikmesinde; bana çatlamış yumurtayı görüyorum ama dollenip dollenmedigini ultrasonla göremem bekle dedi.
Ben ayın 18inde çok yumurta akı akıntım var yazmıştım buraya takvime de eklemişim zaten. O gün yumurtladim muhtemelen.
Yani bence hamile olma ihtimalim %0.00001 falan ama bekliyorum 🤭
Bu ay hangi arkadaşımla konuşsam herkesin adeti gecikmiş
İnşallah kendi kendine olursun canım 🤗ne olacaksa güzel şeyler olsun bizler için bu ay böyle geçti hangi türden olursa bize rabbim doğru yönden mucize versinı💟

Kızlar bi tanıdık acilde nöbetçiydi. Çok tatlı bi kadın doğumcu da nöbette olduğunu öğrenince biraz önce gittim 😀🙈 dün değerim 1341 çıkmıştı. Karından değilden vajinal ultrasonla 5 mm lik keseciğimizi gördük. Değerlerin güzel yükselmiş dedi. Perşembe yine nöbetteyim tekrar gel karından görünür dedi ☺️ Böyle tatliş doktorların hastasıyız valla 🙈
İşte bize öyle doktor lar lazım canım ya rabbim iyiler den ayırmasın inşallah

Ocakta benim de bir hafta gecikmişti ilk defa.. ama ben o sıralar eşime küsmüştüm sanırım onun stresiyle olmuştu 😂

Varya muhabbetin üstüne bunu dedin ne kadar kalbimiz bir aklımız 😂😂eşim tutmuş hala yanımda şimdi diyor ki belki hamilesin hee hee ben meryem ana mıyım olayım 🤣🤣🤣yok yoook çocuk yoook dedim 🤣🤣🤣kabul et bunu Nütfen beri yorma dedim 🤣🤣
😂😂😂😂😂Eee aklın yolu bir keşke öyle bir mucize olsa keşke canım benim 🙏🙏🙏

X