Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olursun bir an önce olmamakta sinir sıkıntı yapıyor şişiyor insan herhalde ramazan diye çünkü herkeste bir aksama oldu canım
Çarşamba gideceğim inşallah. Asm ye de sonuçları almaya gitmedim intten baktım diye ondan soramadım doktora tekrar veriyim mi diye.
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım bende 12sinde gidicem kısmetse valla çok var her türlü bir bekleyiş önce hamile ol diye sonra beta artışı sonra kese gör diye sonra kalp atışı sonra tarama testleri.... doğurcam da ohooo valla herşey iyi güzel birde yasaklar olmasa sabah en geç 7 de kalkıyorum yatana kadar yıl gibi geçmek bilmiyor zaten yasakda var iyice bunaldım bu evde

İnşallah olursun bir an önce olmamakta sinir sıkıntı yapıyor şişiyor insan herhalde ramazan diye çünkü herkeste bir aksama oldu canım
Ahh canım ben önceden olamayınca sinir buhran hali şiş olurdum o yok işte o gelse sevinip aha adet olacam dicem bende şişme filan hiçbiri yok bir rahatım ki hatta kilo verdim ramazanda etkili oldu bu olmamak mi yordu bilemedim ki

İnşallah canım inşallah artar hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli nasip etsin rabbim gönlünü ferah tut

Aynen canım evde zaman hiç geçmiyor.. çalışırken bi şekilde geçiyordu yine, şimdi evlere tıkıldık kaldık
Canım 9 gün tatil oldu ya hastaneler açık olacak mı 12'sinde gidicem diyosun.

Aynen canım evde zaman hiç geçmiyor.. çalışırken bi şekilde geçiyordu yine, şimdi evlere tıkıldık kaldık
Canım 9 gün tatil oldu ya hastaneler açık olacak mı 12'sinde gidicem diyosun.
Sadece acil açık tatiliz=)

Çini rusu bilmem de bence insanın içine doğuyor. İlkinde hep rüyalarımda kız bebek görüyordum ve hep kız olacağını hissediyordum.. aynı rüyalarımdaki gibi bir kızım oldu
Bunda yine içime kız doğuyor bakalım hayırlısı.

I ipti canım nabersin oldun mu regli?

I ipti sen nerdesin be canım valla hiç sesin soluğun çıkmıyor ne yaptın ne ettin
Selam kızlar
Adet olmadım olmazsam ptesi tekrar test verip salı ilaca başlayacagim.
Aslında bu ilaç hamilelige zarar vermiyormuş ama doktor kendi kendine regl olursun bekle dedi

Vizelerim başladı bir de dedemi taşıyoruz çok yoğunum giremedim. Sizde ne var ne yok nasılsıniz

Yaa bende hep kız çocuğu görüyorum rüyamda bugün de gördüm kız çocuğu emziriyordum

Kolay gelsin canım..
Belirtilerin devam ediyor mu, hala umut var yani ne güzel.. hadi inşallah

Hamile olduğunu öğrenmeden öncede annem aradı rüyasında kız çocuğum olduğunu görmüş annemin rüyaları genelde çıkar ama hayırlısı bakalım

Hamile olduğunu öğrenmeden öncede annem aradı rüyasında kız çocuğum olduğunu görmüş annemin rüyaları genelde çıkar ama hayırlısı bakalım
Anneanneler de hissediyor biliyo musun. Annemle geçen görüntülü konuşuyoruz bana hamile misin diyor
Halbuki bebek istediğimizi bilmiyordu ki söylemedim de daha kimseye hamile olduğumu.. içine doğmuş kadının..
Sanırım şu yüzden; aslında bizim bebeklerimiz dolaylı da olsa bir zamanlar anneannelerinin karnındaydı..
Çok etkilenmiştim böyle bir yazı okumuştum. Çünkü yumurta hücrelerimiz daha annelerimizin karnındayken oluşuyor.. haliyle torunlarını da taşıyorlar bir nevi..
Kızımı herkes anneme benzetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…