- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
İnşallah olursun bir an önce olmamakta sinir sıkıntı yapıyor şişiyor insan herhalde ramazan diye çünkü herkeste bir aksama oldu canımValla inanki anlamlandıramadım herşeyim iyiyken çok ilginç hal aldı tuhaf bana da geliyor da işte gel anlat bu doktorlara zaten en son gittiğimde nefret ettim. İlaç iç dedi olacaksın dediler bakalım ne olacak şimdi ona odaklandım.
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımÇarşamba gideceğim inşallah. Asm ye de sonuçları almaya gitmedim intten baktım diye ondan soramadım doktora tekrar veriyim mi diye.
Ahh canım ben önceden olamayınca sinir buhran hali şiş olurdum o yok işte o gelse sevinip aha adet olacam dicem bende şişme filan hiçbiri yok bir rahatım ki hatta kilo verdim ramazanda etkili oldu bu olmamak mi yordu bilemedim kiİnşallah olursun bir an önce olmamakta sinir sıkıntı yapıyor şişiyor insan herhalde ramazan diye çünkü herkeste bir aksama oldu canım
İnşallah canım inşallah artar hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli nasip etsin rabbim gönlünü ferah tutCanim bat 27 nisandi ama gec yumurtladim normalde 12 nisanda yumurtlamam gerekirken 15 16 nisanda ovulasyon testi pikti ve o gunden yararlandik.gec dollenme oldu muhtemelen.ama degerimin yavas artisi beni korkutuyor hep hayirlisi diyorum.saglikla gelene kdr beklemeyr raziyim.bu surec zormus gercekten.ilk cocugumda kan testi bile yptirmamistim.simdi gun asiri gitcem
2 gun once 12 cikti beta hcg
Bugun 18 kusur cikti
Pazartesi tekrar gidecegim
Sizlerle paylasacagim bakalim umarim katlanatak tutunur saglikla...
Kız Allah Allah nie böyle oluyorkiBendeniz ilaç yiyorum masajlar yaptım ama olamadımilaç bitince olacaksın demişti doktor bakalım ne olacak
Ay onu hesaplayana kadar çocuğun cinsiyeti ultrasonla belli olur zaten
Valla anlasam.Kız Allah Allah nie böyle oluyorki
Değişik bir durum seninki akıl sır erdiremedimValla anlasam.
Başım ağrıyor bugün
Olurmuş doktorlar öyle diyorDeğişik bir durum seninki akıl sır erdiremedim
Aynen canım evde zaman hiç geçmiyor.. çalışırken bi şekilde geçiyordu yine, şimdi evlere tıkıldık kaldıkHadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımbende 12sinde gidicem kısmetse valla çok var her türlü bir bekleyiş önce hamile ol diye sonra beta artışı sonra kese gör diye sonra kalp atışı sonra tarama testleri.... doğurcam da ohooo valla herşey iyi güzel birde yasaklar olmasa sabah en geç 7 de kalkıyorum yatana kadar yıl gibi geçmek bilmiyor zaten yasakda var iyice bunaldım bu evde
Haha teşekkür ederim yine kız çıkıyor
Nisan bile bittiİnşallah ramazan bitti yahu
Sadece acil açık tatiliz=)Aynen canım evde zaman hiç geçmiyor.. çalışırken bi şekilde geçiyordu yine, şimdi evlere tıkıldık kaldık
Canım 9 gün tatil oldu ya hastaneler açık olacak mı 12'sinde gidicem diyosun.
Bi de rus takvimi varmışHaha teşekkür ederim yine kız çıkıyor
Selam kızlar
Yaa bende hep kız çocuğu görüyorum rüyamda bugün de gördüm kız çocuğu emziriyordumÇini rusu bilmem de bence insanın içine doğuyor. İlkinde hep rüyalarımda kız bebek görüyordum ve hep kız olacağını hissediyordum.. aynı rüyalarımdaki gibi bir kızım oldu
Bunda yine içime kız doğuyor bakalım hayırlısı.
Kolay gelsin canım..Selam kızlar
Adet olmadım olmazsam ptesi tekrar test verip salı ilaca başlayacagim.
Aslında bu ilaç hamilelige zarar vermiyormuş ama doktor kendi kendine regl olursun bekle dedi
Vizelerim başladı bir de dedemi taşıyoruz çok yoğunum giremedim. Sizde ne var ne yok nasılsıniz
Hamile olduğunu öğrenmeden öncede annem aradı rüyasında kız çocuğum olduğunu görmüş annemin rüyaları genelde çıkar ama hayırlısı bakalımÇini rusu bilmem de bence insanın içine doğuyor. İlkinde hep rüyalarımda kız bebek görüyordum ve hep kız olacağını hissediyordum.. aynı rüyalarımdaki gibi bir kızım oldu
Bunda yine içime kız doğuyor bakalım hayırlısı.
Anneanneler de hissediyor biliyo musun. Annemle geçen görüntülü konuşuyoruz bana hamile misin diyorHamile olduğunu öğrenmeden öncede annem aradı rüyasında kız çocuğum olduğunu görmüş annemin rüyaları genelde çıkar ama hayırlısı bakalım