Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla inanki anlamlandıramadım herşeyim iyiyken çok ilginç hal aldı tuhaf bana da geliyor da işte gel anlat bu doktorlara zaten en son gittiğimde nefret ettim. İlaç iç dedi olacaksın dediler bakalım ne olacak şimdi ona odaklandım. 👍 🙄
İnşallah olursun bir an önce olmamakta sinir sıkıntı yapıyor şişiyor insan herhalde ramazan diye çünkü herkeste bir aksama oldu canım
Çarşamba gideceğim inşallah. Asm ye de sonuçları almaya gitmedim intten baktım diye ondan soramadım doktora tekrar veriyim mi diye.
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım 🙏🙏bende 12sinde gidicem kısmetse valla çok var her türlü bir bekleyiş önce hamile ol diye sonra beta artışı sonra kese gör diye sonra kalp atışı sonra tarama testleri.... doğurcam da ohooo valla herşey iyi güzel birde yasaklar olmasa sabah en geç 7 de kalkıyorum yatana kadar yıl gibi geçmek bilmiyor zaten yasakda var iyice bunaldım bu evde 🤷‍♀️

İnşallah olursun bir an önce olmamakta sinir sıkıntı yapıyor şişiyor insan herhalde ramazan diye çünkü herkeste bir aksama oldu canım
Ahh canım ben önceden olamayınca sinir buhran hali şiş olurdum o yok işte o gelse sevinip aha adet olacam dicem bende şişme filan hiçbiri yok bir rahatım ki hatta kilo verdim ramazanda etkili oldu bu olmamak mi yordu bilemedim ki 🙈

Canim bat 27 nisandi ama gec yumurtladim normalde 12 nisanda yumurtlamam gerekirken 15 16 nisanda ovulasyon testi pikti ve o gunden yararlandik.gec dollenme oldu muhtemelen.ama degerimin yavas artisi beni korkutuyor hep hayirlisi diyorum.saglikla gelene kdr beklemeyr raziyim.bu surec zormus gercekten.ilk cocugumda kan testi bile yptirmamistim.simdi gun asiri gitcem
2 gun once 12 cikti beta hcg
Bugun 18 kusur cikti
Pazartesi tekrar gidecegim
Sizlerle paylasacagim bakalim umarim katlanatak tutunur saglikla...
İnşallah canım inşallah artar hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli nasip etsin rabbim gönlünü ferah tut

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım 🙏🙏bende 12sinde gidicem kısmetse valla çok var her türlü bir bekleyiş önce hamile ol diye sonra beta artışı sonra kese gör diye sonra kalp atışı sonra tarama testleri.... doğurcam da ohooo valla herşey iyi güzel birde yasaklar olmasa sabah en geç 7 de kalkıyorum yatana kadar yıl gibi geçmek bilmiyor zaten yasakda var iyice bunaldım bu evde 🤷‍♀️
Aynen canım evde zaman hiç geçmiyor.. çalışırken bi şekilde geçiyordu yine, şimdi evlere tıkıldık kaldık 🙄
Canım 9 gün tatil oldu ya hastaneler açık olacak mı 12'sinde gidicem diyosun.

Aynen canım evde zaman hiç geçmiyor.. çalışırken bi şekilde geçiyordu yine, şimdi evlere tıkıldık kaldık 🙄
Canım 9 gün tatil oldu ya hastaneler açık olacak mı 12'sinde gidicem diyosun.
Sadece acil açık tatiliz=)

Çini rusu bilmem de bence insanın içine doğuyor. İlkinde hep rüyalarımda kız bebek görüyordum ve hep kız olacağını hissediyordum.. aynı rüyalarımdaki gibi bir kızım oldu 😍
Bunda yine içime kız doğuyor bakalım hayırlısı. 🤲

I ipti canım nabersin oldun mu regli? 🙈

I ipti sen nerdesin be canım valla hiç sesin soluğun çıkmıyor ne yaptın ne ettin
Selam kızlar
Adet olmadım olmazsam ptesi tekrar test verip salı ilaca başlayacagim.
Aslında bu ilaç hamilelige zarar vermiyormuş ama doktor kendi kendine regl olursun bekle dedi

Vizelerim başladı bir de dedemi taşıyoruz çok yoğunum giremedim. Sizde ne var ne yok nasılsıniz

Çini rusu bilmem de bence insanın içine doğuyor. İlkinde hep rüyalarımda kız bebek görüyordum ve hep kız olacağını hissediyordum.. aynı rüyalarımdaki gibi bir kızım oldu 😍
Yaa bende hep kız çocuğu görüyorum rüyamda bugün de gördüm kız çocuğu emziriyordum 🙈

Selam kızlar
Adet olmadım olmazsam ptesi tekrar test verip salı ilaca başlayacagim.
Aslında bu ilaç hamilelige zarar vermiyormuş ama doktor kendi kendine regl olursun bekle dedi

Vizelerim başladı bir de dedemi taşıyoruz çok yoğunum giremedim. Sizde ne var ne yok nasılsıniz
Kolay gelsin canım..
Belirtilerin devam ediyor mu, hala umut var yani ne güzel.. hadi inşallah 🤲

Hamile olduğunu öğrenmeden öncede annem aradı rüyasında kız çocuğum olduğunu görmüş annemin rüyaları genelde çıkar ama hayırlısı bakalım 🤭

Hamile olduğunu öğrenmeden öncede annem aradı rüyasında kız çocuğum olduğunu görmüş annemin rüyaları genelde çıkar ama hayırlısı bakalım 🤭
Anneanneler de hissediyor biliyo musun. Annemle geçen görüntülü konuşuyoruz bana hamile misin diyor 🙂
Halbuki bebek istediğimizi bilmiyordu ki söylemedim de daha kimseye hamile olduğumu.. içine doğmuş kadının..
Sanırım şu yüzden; aslında bizim bebeklerimiz dolaylı da olsa bir zamanlar anneannelerinin karnındaydı..
Çok etkilenmiştim böyle bir yazı okumuştum. Çünkü yumurta hücrelerimiz daha annelerimizin karnındayken oluşuyor.. haliyle torunlarını da taşıyorlar bir nevi..😂
Kızımı herkes anneme benzetiyor 😍😍

X