Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım.. güzel haberlerini alırız inşallahTeşekkürler canım, ben de tüp aşamasındayım.. inş mayısa güzel haberlerle gelicem :)))
Maşallah topikte herkes hamile kalmış :) Uğurlu geldi sana ve diğer arkadaşlara... regl olanları sildin mi peki tablodan?
Bi doktora mı görünsen acabaHala adet olamadim nolcK bu durum
Bende oyle dusunuyordum taki biraz onxe korona testimiz pozitif cikincaya kadarBi doktora mı görünsen acaba
ben istemedim ama ismim yok amaİnşallah canım.. güzel haberlerini alırız inşallah
Regl olanların birçoğu kendileri istedi silmemi.
Gecmis olsun ama dikkat et çocuk istiyorsun çok bir yerlere falan gitmemissindir umarım ay uzuldum iyi misin bariBende oyle dusunuyordum taki biraz onxe korona testimiz pozitif cikincaya kadar
Valla bi sikayetim yok benm evdende cikmiyorum zaten dun kaynim pozitif cikmisti bu günde esim yaptirdi az önce oda pozitif cikti temaslı oldugum icin benm ilac kullanmami falan gerektiren bir durum yok cok sukur umarim bir sorun olmaz cok sagolGecmis olsun ama dikkat et çocuk istiyorsun çok bir yerlere falan gitmemissindir umarım ay uzuldum iyi misin bari
Iyi bari dikkat et cok=/Valla bi sikayetim yok benm evdende cikmiyorum zaten dun kaynim pozitif cikmisti bu günde esim yaptirdi az önce oda pozitif cikti temaslı oldugum icin benm ilac kullanmami falan gerektiren bir durum yok cok sukur umarim bir sorun olmaz cok sagol
Cok sagol ederim tabiIyi bari dikkat et cok=/
Canim normalde pozitif bir insanimdir ama bu durum biraz belli gibi...sabah idrar testi yptim hala silik..kan testim daha dusuk cikacak muhtemelen .hber vercem sizeOlsun tabikii çünkü bende senin gibi düşük öğrendim ama hiç düşer mi diye düşünmedim sende yarın güzel haberlerle gel inşallah
Bende de kız çıkıyor. Rabbim saglıklı hayırlı olanı nasip etsin. Gönlüm kızdan yana tabiAy ben bu mesajı kaçırmışım kusura bakma evet yaptım kız çıkıyor
Tabiki hepimiz en başta sağlıklı hayırlı olsun istiyoruz ama benimde gönlüm kızdan yanaBende de kız çıkıyor. Rabbim saglıklı hayırlı olanı nasip etsin. Gönlüm kızdan yana tabi
Hiç test yapmadınız mı? Bi test yapın en azından kafanız rahat ederMerhabalar. Normalde hiç şaşmaz reglim bir gün gecikti. 2 haftadır agrı var göğüslerim taş gibi ama olamadım bir türlü. Yumurtlama dönemini değerlendirdik ama tam yumurta çatlama gününde birliktelik olamadı. Eşim geçen sperm testi yaptırdı morfoloji 1 çıktı. Durum böyleyken hamile olamam heralde muhtemelen Ramazan dolayısıyla olan bir gecikme. Sürekli simdi oldum galiba diye tuvalete gidiyorum ama yok yani.
Çok geçmiş olsun canımm sen dikkat et kendineBende oyle dusunuyordum taki biraz onxe korona testimiz pozitif cikincaya kadar
Tamam canım hadi hayırlı güzel haberlerle gel güzel yükselişler le inşallahCanim normalde pozitif bir insanimdir ama bu durum biraz belli gibi...sabah idrar testi yptim hala silik..kan testim daha dusuk cikacak muhtemelen .hber vercem size
Son birkaç aydık test yapıyorum ve negatif cıktıgı icin moralim çok bozuluyor şimdi evimde hiç test yok eczane de biraz uzakta. Normalde bir gün bile geç kalmazdı reglim ama ilk defa böyle oldu. Ama eşimde morfoloji sorunu çıktı. Sanmıyorum gebelik olsun. Muhtemelen değişen yemek ve uyku düzeni etkiledi.Hiç test yapmadınız mı? Bi test yapın en azından kafanız rahat eder
Olabilir tabiki hepsi Bi ihtimal ama böyle gecikince insanın aklında dönüp duruyor ister istemez o yüzden dedim negatif de olsa kafan daha rahat olur regl olurum diye beklersinSon birkaç aydık test yapıyorum ve negatif cıktıgı icin moralim çok bozuluyor şimdi evimde hiç test yok eczane de biraz uzakta. Normalde bir gün bile geç kalmazdı reglim ama ilk defa böyle oldu. Ama eşimde morfoloji sorunu çıktı. Sanmıyorum gebelik olsun. Muhtemelen değişen yemek ve uyku düzeni etkiledi.
Cok sagol canimÇok geçmiş olsun canımm sen dikkat et kendine