- 4 Şubat 2021
- 489
- 306
- 33
Yok geez yani,cikarirken etinizi kopariyor gibi sıkı kuvvetli zaten.su gecirecegini zerre dusunmuyorum....birde kullanacak varsa belini iyice kurulasin nemli islak kalmasin.ikisini de denedim banyodan sonraki nemli kalmis agladim resmen cikarirken.cok acidiDemi gusul geçirmez
AhahahahahahKaziklanmisimgerci anlamaliydim.kocama asprin sase almistim bide,3gun vardi son kullanma tarihine...kakalamislar bana resmen
Sicak su erimesine neden oluyomus diye diymustum evet belkise ondan daha cok yapismistirYok geez yani,cikarirken etinizi kopariyor gibi sıkı kuvvetli zaten.su gecirecegini zerre dusunmuyorum....birde kullanacak varsa belini iyice kurulasin nemli islak kalmasin.ikisini de denedim banyodan sonraki nemli kalmis agladim resmen cikarirken.cok acidi
Bende oyle dusundum,daha tövbeSicak su erimesine neden oluyomus diye diymustum evet belkise ondan daha cok yapismistir
Bende oyle dusundum,daha tövbeiyice kurutcam
Sonucunda gebe misin canımYok geez yani,cikarirken etinizi kopariyor gibi sıkı kuvvetli zaten.su gecirecegini zerre dusunmuyorum....birde kullanacak varsa belini iyice kurulasin nemli islak kalmasin.ikisini de denedim banyodan sonraki nemli kalmis agladim resmen cikarirken.cok acidi
Kacinci ayınızda nasip oldu acaba?Hicbisey diyebilirim.oncesinde tedavi goruyordum o ay biraktim annemler geldi diye.ama evde kalan ne varsa kullandim3 gun hayit suyu 3 gun bal corek,kalan folik asit haplarini ictim 5 6 gun....kalanlari tukettim pek bu aydan umudum olmadigi icin.hepsi onceki aydandi.yanlis yaptim aslinda ama olacagi varmis demekki bende yani onceki aydan farkli hicbirsey yapmadim
Evet cok sukur bu ay kaldimSonucunda gebe misin canım
Dualarım seninleeeCanlarım kadın doğumcuda randevum var oraya gidicem birazdan bana dua edin@tulperdeArsoney Metsi6 M Maviiiiiiiii @Yusra3 ve ismini hatırlayamadıgm etiketliyemediklerim dua bekliyorum hepinizden canlarim
19.ayKacinci ayınızda nasip oldu acaba?
Yapistirmana gerek kalmamis ki
Hayırlı haberlerle gel inş canım benimCanlarım kadın doğumcuda randevum var oraya gidicem birazdan bana dua edin@tulperdeArsoney Metsi6 M Maviiiiiiiii @Yusra3 ve ismini hatırlayamadıgm etiketliyemediklerim dua bekliyorum hepinizden canlarim
Aa gecen aydan tek farkli sey kuran okudum.meryem suresini okudum her gun 1 tane.41 i buluncaya kadar da okuyacagim insallahHicbisey diyebilirim.oncesinde tedavi goruyordum o ay biraktim annemler geldi diye.ama evde kalan ne varsa kullandim3 gun hayit suyu 3 gun bal corek,kalan folik asit haplarini ictim 5 6 gun....kalanlari tukettim pek bu aydan umudum olmadigi icin.hepsi onceki aydandi.yanlis yaptim aslinda ama olacagi varmis demekki bende yani onceki aydan farkli hicbirsey yapmadim
Nasıl yaptın kuzu anlatır mısın ilişki günleri vs nasıl oldu yakiyi nasil kullandınEvet cok sukur bu ay kaldimama dedigim gibi ne kadar etkilidir bilemem,denemekten zarar gelmez bence
Aslinda anlatabilecegim hicbirsey yok.tedavi goruyordum bu ay yumurtlamada esim il disinda olacagi icin doktora gitmedim ara verdim bu ay....yumurtlamayi ertelemek icin adet olmadan elimdeki kalan progestani ictim adeti 4 gun ileri attim.adetten sonra gitti zaten. Gelince 17.gun yakiyi yapistirip degerlendirdim.1saat ayaklarimi diktim yattim.(ama bunu hep yapiyordum)19.gun catladi degerlendirdim.zorla 22.gunu de degerlendirdim.sonra benimki yorulmusmus biraktiNasıl yaptın kuzu anlatır mısın ilişki günleri vs nasıl oldu yakiyi nasil kullandın
Kesinlikle öyleeKesinlikle bambaşka Bi duyguiçinde ufacık bişeyin büyüyüp dünyaya gelecek olması anne olacak olmamız anlatılmaz Bi duygu.. Aminn Rabbim hayırlı şekilde isteyen herkese nasip etsin
böyle :) ama dün hiç çizgi yoktu. Adetim 5 gün geçmişti.Maşallah kuzum atta bizde bakalım valla çift çizgileri görünce umutlanıyor insan benim olmasada mutlu oluyorum valla
Benmde bu gun 5. Gunböyle :) ama dün hiç çizgi yoktu. Adetim 5 gün geçmişti.
Bugün tekrar yaptım ve sonuç bu..
yarın sabah yapayım dedim şimdi geç oldu artık diyeHadiii yap ozamann nasıl sabeediyorsun halaben de heyecanlandım kızz