Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok geez yani,cikarirken etinizi kopariyor gibi sıkı kuvvetli zaten.su gecirecegini zerre dusunmuyorum....birde kullanacak varsa belini iyice kurulasin nemli islak kalmasin.ikisini de denedim banyodan sonraki nemli kalmis agladim resmen cikarirken.cok acidi
Sicak su erimesine neden oluyomus diye diymustum evet belkise ondan daha cok yapismistir

Hicbisey diyebilirim.oncesinde tedavi goruyordum o ay biraktim annemler geldi diye.ama evde kalan ne varsa kullandim😅3 gun hayit suyu 3 gun bal corek,kalan folik asit haplarini ictim 5 6 gun....kalanlari tukettim pek bu aydan umudum olmadigi icin.hepsi onceki aydandi.yanlis yaptim aslinda ama olacagi varmis demekki bende😊yani onceki aydan farkli hicbirsey yapmadim
Kacinci ayınızda nasip oldu acaba?

Son düzenleme:
Hicbisey diyebilirim.oncesinde tedavi goruyordum o ay biraktim annemler geldi diye.ama evde kalan ne varsa kullandim😅3 gun hayit suyu 3 gun bal corek,kalan folik asit haplarini ictim 5 6 gun....kalanlari tukettim pek bu aydan umudum olmadigi icin.hepsi onceki aydandi.yanlis yaptim aslinda ama olacagi varmis demekki bende😊yani onceki aydan farkli hicbirsey yapmadim
Aa gecen aydan tek farkli sey kuran okudum.meryem suresini okudum her gun 1 tane.41 i buluncaya kadar da okuyacagim insallah

Nasıl yaptın kuzu anlatır mısın ilişki günleri vs nasıl oldu yakiyi nasil kullandın
Aslinda anlatabilecegim hicbirsey yok.tedavi goruyordum bu ay yumurtlamada esim il disinda olacagi icin doktora gitmedim ara verdim bu ay....yumurtlamayi ertelemek icin adet olmadan elimdeki kalan progestani ictim adeti 4 gun ileri attim.adetten sonra gitti zaten. Gelince 17.gun yakiyi yapistirip degerlendirdim.1saat ayaklarimi diktim yattim.(ama bunu hep yapiyordum)19.gun catladi degerlendirdim.zorla 22.gunu de degerlendirdim.sonra benimki yorulmusmus birakti😑gecen aydan hayit suyu kalmisti 3 gun icebildim.bal corek otu karisimi kalmisti onu yedim 3 gun de de o bitti😅5 6 tane de folibol hap vardi onu da ictim😂ramazanla birlikte meryem suresini okumaya basladim gecen aydan tek farki bu...bilmiyorum etkilimidir ama onceleri hadi yapalim diye yapiyorduk kuru oluyordum ben ama bu sefer 17.ve 19.gun kudurukluktan yaptik.yaparken dedim bu ay olursa demekki zevke gelmem istekli yapmam gerekiyormus dedim.yani sanirim bi sebebi yoksa herseyin vakti zamani var

Kesinlikle bambaşka Bi duygu ❤️ içinde ufacık bişeyin büyüyüp dünyaya gelecek olması anne olacak olmamız anlatılmaz Bi duygu.. Aminn Rabbim hayırlı şekilde isteyen herkese nasip etsin 🤗💜
Kesinlikle öylee 🥰 Rabbim isteyen herkese en kısa sürede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻♥️

Maşallah kuzum atta bizde bakalım valla çift çizgileri görünce umutlanıyor insan benim olmasada mutlu oluyorum valla 😇🤰🙏💕
böyle :) ama dün hiç çizgi yoktu. Adetim 5 gün geçmişti.
Bugün tekrar yaptım ve sonuç bu..

Eklentiler

• WhatsApp Image 2021-04-30 at 13.52.10.jpeg
    WhatsApp Image 2021-04-30 at 13.52.10.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 26
X