14 nisan yumurtlama oldu kuzu bat 30 nisan kırmızıya dönüyor sanki anlamadım daha sökülmedi hayırlısı olsun hakkimizdagecen aya göre 30 nisana cnm ama geç yumurtladım ovulasyon testine göre gerçi benim ovulasyon testleride bir değişik anlamadım ama 4 mayıs gibi olmam gerekiyor yumurtlamam doğruysa :) senin ne zaman
Canım bence kesin hamilesin gayet net gözüküyor. Tebrik ederimEki Görüntüle 2837631
Merhaba testi sabahı beklemeden az önce yaptım beş dk dolmadan ikinci çizgi silik şekilde göründü. Hamile miyim anlamadım.
İnsallah öyledir çok teşekkür ederim. Keşke evde bi test daha olsaydi heyecandan uyuyamıyorumCanım bence kesin hamilesin gayet net gözüküyor. Tebrik ederim
TebriklerEki Görüntüle 2837631
Merhaba testi sabahı beklemeden az önce yaptım beş dk dolmadan ikinci çizgi silik şekilde göründü. Hamile miyim anlamadım.
Minnoş kendini belli etmiişEki Görüntüle 2837631
Bebis göz kırpmış sana canımEki Görüntüle 2837631
Bendede uzun sürdü o jelatinimsi akinti 24unde başladi baya sürdu ama adet oldum testler hep negatiftiBen yumurtlama akintisi sanmistim ama hamilelik sebebiyleymis canimtakvimdeki yumurtlama gunlerim bittikten sonra bile devam etmisti akintim hatta daha da artmisti. Gunluk ped tamamen islaniyordu, ilk kez yasamistim boyle bisey
Akintin yine yumurtlama akintisi gibimiydi seffaf uzayan kaygan yumurtacaki kivamindaBen yumurtlama akintisi sanmistim ama hamilelik sebebiyleymis canimtakvimdeki yumurtlama gunlerim bittikten sonra bile devam etmisti akintim hatta daha da artmisti. Gunluk ped tamamen islaniyordu, ilk kez yasamistim boyle bisey
Hayirlisi olsun canim ben de uzuldum.Canim aksam uzeri kanama geldi ama etrafımdakiler yerlesme olabilir dedi normalde cumartesi gelmesi lazimdi ama adete 5gun kala 4.9 değer cok umut verdi uzuldumm
Hayirli olsun kucaginada aldirsin Allah cc sagliklaEki Görüntüle 2837631
Aminnn. Çok teşekkür ederim arkadaşım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun sağlıkkq gelsin bebişin
Yumurtalama gunleri seffaf uzayandi sonrasinda uzamayan hafif beyaza donmus bi akintiydi. Aslinda belirti aramamak lazim boyle kendimizi daha cok uzuyoruzAkintin yine yumurtlama akintisi gibimiydi seffaf uzayan kaygan yumurtacaki kivaminda
Başlarda çok ağrım oldu korktum biraz enfeksiyon varmış o yüzden o kadar çok oluyormuş onun dışında iyi gidiyor çok şükür Bi sıkıntı yok pazartesi 5 haftalık oluyor doktora gideceğim bakalım
İnanmıyorum istesek bu kadar tutturamayızAminnn. Çok teşekkür ederim arkadaşım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aa hic fark etmemişim. Bakalım doğum tarihleri aynı mı olacak.İnanmıyorum istesek bu kadar tutturamayızbebişlerin doğumu aynı tarihte
Arkadaşım sen çin takvimi ile cinsiyet tahmini yaptın mıİnanmıyorum istesek bu kadar tutturamayızbebişlerin doğumu aynı tarihte
Hamilesin gözün aydınnnnnEki Görüntüle 2837631