Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gecen aya göre 30 nisana cnm ama geç yumurtladım ovulasyon testine göre gerçi benim ovulasyon testleride bir değişik anlamadım ama 4 mayıs gibi olmam gerekiyor yumurtlamam doğruysa :) senin ne zaman
14 nisan yumurtlama oldu kuzu bat 30 nisan kırmızıya dönüyor sanki anlamadım daha sökülmedi hayırlısı olsun hakkimizda

Ben yumurtlama akintisi sanmistim ama hamilelik sebebiyleymis canimtakvimdeki yumurtlama gunlerim bittikten sonra bile devam etmisti akintim hatta daha da artmisti. Gunluk ped tamamen islaniyordu, ilk kez yasamistim boyle bisey
Bendede uzun sürdü o jelatinimsi akinti 24unde başladi baya sürdu ama adet oldum testler hep negatifti

Ben yumurtlama akintisi sanmistim ama hamilelik sebebiyleymis canimtakvimdeki yumurtlama gunlerim bittikten sonra bile devam etmisti akintim hatta daha da artmisti. Gunluk ped tamamen islaniyordu, ilk kez yasamistim boyle bisey
Akintin yine yumurtlama akintisi gibimiydi seffaf uzayan kaygan yumurtacaki kivaminda

Akintin yine yumurtlama akintisi gibimiydi seffaf uzayan kaygan yumurtacaki kivaminda
Yumurtalama gunleri seffaf uzayandi sonrasinda uzamayan hafif beyaza donmus bi akintiydi. Aslinda belirti aramamak lazim boyle kendimizi daha cok uzuyoruz ben de hamilelikten once hep girer sorardim burdaki arkadaslara o var miydi bu var miydi diye ama sadece stresmis bu. Mesela benim goguslerimde hicbi degisiklik olmadi diye uzulmustum bu ay da hamile degilim diye kendimi yemistim ama meger hamileymisim. Yani herkeste farkli oluyor canim, rabbim insallah en hayirli en guzel zamanda kucagini doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…