Burdan devamValla ne yalan soyleyim haziranda kimse yokkime isinayim ahh duzensizlik mahvetti benj
Canım ben en son 4 yıl kadar önce baya aktiftim ilk gebeliğimde. ondan sonra da ara ara girdim yine ama birkaç ayda bir anca girip bakıyordum ta ki 2.bebeyi düşününceye kadarWala bı sır vereyim mi :) bende Ocak annelerine ısınamadım niyeyse hakkaten burası ilk göz ağrım gibi oldu sanırım hahahahaha zamanla bakacağız artık
Evet ben de arastirmalarim sonucu oyle anladimIste bu sayıya ek olarak tam 48 saat sonra tekrar kan ver diyorlar 2 kat artarsa düzgün mus oyle anladim
Evet canim degerim gercekten cok dusuk bakalim 2 gun sonrasi onemli gercekten...Hamileliğiniz daha çok yeni 2 günde bir kan testinin tekrar yapılması lazım, eğer bugün kan verdiyseniz yarın gitmeyin sonraki gün gidin, 1 gün sonra gidince çok kafa karıştırıcı oluyor sonuçlar. Benim de kahverengi lekelenmem oldu hcg 88ken, yerleşme kanaması dedi doktorum
Kesenin karından bakılırken gözükmesi için de hcgnin en az 4000-5000 olması gerekiyor, alttan muayenede gözükmesi için 1000 olması gerekiyor o yüzden kesenin gözükmemesi çok normal
Insallah canim,olabiliyor lekelenmeler dedi, gebelik erken olabilir kesenin gorulmemesi normal dedi, kan testine bakip oyle konusalim dedi..pozitif bir doktordu acikcasi ama cok arastirdim bugun, 2 gun soraki kan testi sonucum ve sorakiler cok onemli olacak anlasilan..bakalim hayirllisii kizlar..Sonucunuz pozitif 2 gün sonra tekrar kan verin bakalım iniallah yükselir. Doktor ne dedi idrar testleri hakkında ve kahverengi lekelenmeleri de söylediniz mi doktor
Canım çünkü daha kimsenin bat haziran değil senden başkaValla ne yalan soyleyim haziranda kimse yokkime isinayim ahh duzensizlik mahvetti benj
Ahahahahah diyorum ya iste nasil guncel tutucamCanım çünkü daha kimsenin bat haziran değil senden başka
Mayıs başı bol bol güncel tut başlığı gelen olur.
Canim hikayemiz ayniymisssCanım ben en son 4 yıl kadar önce baya aktiftim ilk gebeliğimde. ondan sonra da ara ara girdim yine ama birkaç ayda bir anca girip bakıyordum ta ki 2.bebeyi düşününceye kadar
Üyeliğim baya eski ama çok aktif değilim. Bu başlığı açtığımdan beri her şeyi unuttum.. instagram facebook bile gelmiyor aklıma. Aklımda sadece kim gebe kalmış, kimin testi pozitif, kimin hcg kaç çıkmış,Yusra-61 artık regl olabildi mi vs. sadece bunlar geliyor
Valla çok alıştım burdaki kızlara hiçbir başlığa yazasım gelmiyor.
Mayıs falan bi gelsin bakalım yazarsın bi şeylerAhahahahah diyorum ya iste nasil guncel tutucam
Ahahahhaha tamam sen gel iki konusma yap sevgili anne adaylarimiz ........ Uğurunu bulastir oyleMayıs falan bi gelsin bakalım yazarsın bi şeyler
Haydi kızlar hep beraber gebeliğe falan sloganlar bul işte
Bende aynen öyle hiç girmiyorum burası varken instagrama filan varsa yoksa burasıCanım ben en son 4 yıl kadar önce baya aktiftim ilk gebeliğimde. ondan sonra da ara ara girdim yine ama birkaç ayda bir anca girip bakıyordum ta ki 2.bebeyi düşününceye kadar
Üyeliğim baya eski ama çok aktif değilim. Bu başlığı açtığımdan beri her şeyi unuttum.. instagram facebook bile gelmiyor aklıma. Aklımda sadece kim gebe kalmış, kimin testi pozitif, kimin hcg kaç çıkmış,Yusra-61 artık regl olabildi mi vs. sadece bunlar geliyor
Hahahahah vala aynen 3 4 sene önce bende ayniydim ama oğlumdan sonra ben hiç bakmadım :) takiiii evdeki testini pozitif görene kadar :) hala online olan var mı die bakayım dedim kaldım buralarda ama benim oğlum fazla haylaz :) çok aktif olamıyorum o yüzden gündüzleri oturma nedir bilemiyorum gece 9 10 anca koltuk yüzü görüyorumCanım ben en son 4 yıl kadar önce baya aktiftim ilk gebeliğimde. ondan sonra da ara ara girdim yine ama birkaç ayda bir anca girip bakıyordum ta ki 2.bebeyi düşününceye kadar
Al benden de o kadar. Kız çocuğu güya ama bir dk bile yerinde durmaz. İlk gebeliğimde prensesler gibiydim bunda baya zor geçecek gibi geliyor hiç dinlenme yok.Hahahahah vala aynen 3 4 sene önce bende ayniydim ama oğlumdan sonra ben hiç bakmadım :) takiiii evdeki testini pozitif görene kadar :) hala online olan var mı die bakayım dedim kaldım buralarda ama benim oğlum fazla haylaz :) çok aktif olamıyorum o yüzden gündüzleri oturma nedir bilemiyorum gece 9 10 anca koltuk yüzü görüyorum
Yazarım tabi canım dur bekle bakalım haziran bat'ları belli olsun önceAhahahhaha tamam sen gel iki konusma yap sevgili anne adaylarimiz ........ Uğurunu bulastir oyle
TamamYazarım tabi canım dur bekle bakalım haziran bat'ları belli olsun önce
Sen emin misin mayısta regl olmicana?
Ben en son martin 6 ainda falan regl oldum mayis geldi daha yokSen emin misin mayısta regl olmicana?
Transfer tazemi dondurulmus embriyo ilemi yapildiMerhaba Buda transferimin 5.günü idrar testi var mı sizce gebelik mi
Bu ay yumurtlama akintin kac gun surdu seninki uzun sürmustu sanirimBende kabizlik yok ama karnimda anlamadigim bi sislik olustuyani pirinc tanesi kadar sey sislik yapmaz heralde dimi ben bide zayifimdir karnim hep duzdur simdiden ckicaksa 9 aya yandik
Yumurtlamam pik15-16 nisanda oldu canim dongum 28 gun normalde ama 17.gun yumurtladim,sasirdim hatta..o gunu degerlendirmistik.sat 30 martti.gec yumurtladim gec iliski oldu ondan midir bu kdr hayalet olmasi
Slm canımCanim kan verdim birazdan cikar insallah 1 saate cikar dediler
Hic umudum yok muayene oldum.kese yok.
Sag yumurtanda kist var dedi ama onemsiz kaybolur kendi kendine dedi 4 cmmis
Rahim kalinlasman iyi dedi ama kese yok maalesef
Kan sonucumu cok merak ediyorm aslinda tahmin ediyorum dusuk beta cikcak muhtemelen
Ben yumurtlama akintisi sanmistim ama hamilelik sebebiyleymis canimBu ay yumurtlama akintin kac gun surdu seninki uzun sürmustu sanirim