Hayırlı haberler olsun inşallahArkadaşlar selam,
bat 24 Nisandı. 6 gün geçti. bugün test yaptım. çook hafif bir çizgi gözüküyor. Umarım ben de aranıza katılabilirim gebe olarak. Dün hiç çizgi yoktu. Bugün erken sonuç veren test yapıcam. Sonucu yazarım :)
Bende yapistirmistim ama egilip yapistirdim.egilip dogrulurken rahat olsun engellemesin diyeEvet herşey iyi hosta wc cok zorladi beni cektirdikce aciyo
inşallah inşallahHamilesin gözün aydınnnnn
Kan verseydin ya korkma bebişim seninle artık sağlıkla gelsin inşallahinşallah inşallahyaptığım ilk gebelik testiydi hata ihtimali yoktur değil mi? sabaha kadar kaç kere baktım bilmiyorum gitgide kırmızı oldu ikinci şu an baya görünüyor. sabah ilk iş gidip eczaneden gidip yeni bi test daha almak oldu ama yapmadım.
Çok güzel insallah saglıcakla kucağına alırsın bebişiniBaşlarda çok ağrım oldu korktum biraz enfeksiyon varmış o yüzden o kadar çok oluyormuş onun dışında iyi gidiyor çok şükür Bi sıkıntı yok pazartesi 5 haftalık oluyor doktora gideceğim bakalım
Değerin çok güzel maşallah canım benim doktora gitsen kese görünür ama alttan görme ihtimali daha yüksek iki gün sonra gitsen göbüşten de görürKızlar günaydın. Pazartesi değerim 279,1. Bugünkü değerim 1341. İyi yükselmiş mi sizce
Hadiii yap ozamann nasıl sabeediyorsun halainşallah inşallahyaptığım ilk gebelik testiydi hata ihtimali yoktur değil mi? sabaha kadar kaç kere baktım bilmiyorum gitgide kırmızı oldu ikinci şu an baya görünüyor. sabah ilk iş gidip eczaneden gidip yeni bi test daha almak oldu ama yapmadım.
Sağol canımDeğerin çok güzel maşallah canım benim doktora gitsen kese görünür ama alttan görme ihtimali daha yüksek iki gün sonra gitsen göbüşten de görür
yeniden yumurtlamıyorsan gebe olma ihtimalin var canım.. ama her pik gebelik olmuyor.. bekle bakalım biraz daha sonra hcg testi yaparsın..Merhaba cnm dün aşırı sol kasık ağırım vardı hatta bacağıma vuruyordu ama bu gün birsey yok hala adet olmadım dünki ovulasyon testimde bir acayip ilk defa c çok koyu değildi beyaz akıntım var hala beklemedeyim cnm pazar günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum Eki Görüntüle 2837720
güzel artmış canım değerin ikiye katlanmış..Kızlar günaydın. Pazartesi değerim 279,1. Bugünkü değerim 1341. İyi yükselmiş mi sizce
Iyi degil Cok iyi maasallahKızlar günaydın. Pazartesi değerim 279,1. Bugünkü değerim 1341. İyi yükselmiş mi sizce
aradım şimdi aldım randevumu mesaj attılar..kızlar hastaneye randevuyla gidebiliyoruz ya randevu aldığımıza dair belge mi isteyeceğiz hastaneden mesaj falan mı atıyorlar bilgisi olan var mı çarşambaya randevu alacağım ben de.
Ne zaman yapsitrdiniz bebek icimi ?*Bende yapistirmistim ama egilip yapistirdim.egilip dogrulurken rahat olsun engellemesin diye
Evet,gerci gec takmistim ben.pazar pazartesi taktim sali catlama olmustu.daha erken takilmasi daha iyiymis amaNe zaman yapsitrdiniz bebek icimi ?*