Eee acır yani de saçma ya yakı ne alaka acaba bebek için bel ağrısına kullanıyor millet onuEvet herşey iyi hosta wc cok zorladi beni cektirdikce aciyo
Yani babannemin 7 sene cocugu olmamis sonra koydeki ebe hem babanneme hem dedeme yaki yapistirmis dedemin bel acikligi vermis sonra iyi gelmis cocuklari olmus babannem cok inaniyo baklm deneyelim dedi tamam dedim bendeEee acır yani de saçma ya yakı ne alaka acaba bebek için bel ağrısına kullanıyor millet onu
Bence alışmakla ilgili canım.. burda birbirimize alıştık malum. Ben de mesela ocak annelerinde burdaki sıcaklığı bulamadım.. ama dediğin gibi başlarda olduğu için öyle düşünüyoruz.Sevmen için ne olması gerekirdi en ufak fikrim yok ama orada da çok tatlişlerim var haksızlık bu yazdığın seninle aynı düşüncede değilim.zaten her grup başlangıçta böyledir.Düşüncene saygı duyuyorum
Holleeey=)Canım buradan da devam edebilirsin, başlığın süresi dolsa da kapanmayacak
Dogru diyorsun ben buraya yumurtlama döneminden sonra bakmıştım sonlara doğru yani güzelleşmişti orasına oyle olur zaten sakalasiyorum=)Sevmen için ne olması gerekirdi en ufak fikrim yok ama orada da çok tatlişlerim var haksızlık bu yazdığın seninle aynı düşüncede değilim.zaten her grup başlangıçta böyledir.Düşüncene saygı duyuyorum
Tabi inanmak önemli canım hadi bakalım şifa olsun İnşallahYani babannemin 7 sene cocugu olmamis sonra koydeki ebe hem babanneme hem dedeme yaki yapistirmis dedemin bel acikligi vermis sonra iyi gelmis cocuklari olmus babannem cok inaniyo baklm deneyelim dedi tamam dedim bende
Canım orucluyum ya zaten sıvı alımı yapmıyorum 2.ci idrarla çıkıyorum. Şimdi akinti geldi çamaşırima baktım oturduğum yerde anladım.acaba gecemi yumurtlama olur hadi bakalım testmi doğru söylüyor akıntı mıYok canim daha degil ama yakin gibi. Sivi alimina dikkat etmeni tavsiye ederim. En az 2 saat diyorlar ama ben 4 saatte buldum saadetinormalde cok su icitigim icin heralde
Canım beta belli bi seviyeye yükselmeden kese görünmez ki zaten 2000 in üstünde olması lazım seninki belki.yeni.yeni.yukseliodur ondan görülmemiştir Allah hayırlısını versin hakkında hayırlısı olsun insallahCanim kan verdim birazdan cikar insallah 1 saate cikar dediler
Hic umudum yok muayene oldum.kese yok.
Sag yumurtanda kist var dedi ama onemsiz kaybolur kendi kendine dedi 4 cmmis
Rahim kalinlasman iyi dedi ama kese yok maalesef
Kan sonucumu cok merak ediyorm aslinda tahmin ediyorum dusuk beta cikcak muhtemelen
Sonucumu simdi aldim kizlarCanım beta belli bi seviyeye yükselmeden kese görünmez ki zaten 2000 in üstünde olması lazım seninki belki.yeni.yeni.yukseliodur ondan görülmemiştir Allah hayırlısını versin hakkında hayırlısı olsun insallah
Canım orucluyum ya zaten sıvı alımı yapmıyorum 2.ci idrarla çıkıyorum. Şimdi akinti geldi çamaşırima baktım oturduğum yerde anladım.acaba gecemi yumurtlama olur hadi bakalım testmi doğru söylüyor akıntı mısizlerden hep okudum akıntı yumurtlama belirtisi diye
Hayirlisi olsun artis önemli diyorlar ama daha bilgililer cevap verir=)adete kac gün vardiSonucumu simdi aldim kizlar
12,47.
Ama daha oncede soyledigim gibi bugun muayenede kese yoktu.bir de kahverengi lekelenme
oluyor aksam saatlerinde 2 gundur...hataa acik pembemsi oldu .
Gebelik testindede 2 gundur ayni siliklikte...
Sizin yorumunuz nedir yarin tekrsr doktora gitcem sonuc icin
2 gun gecti canim ama bu ay gec yumurtladim ve gec degerlendirmistik.(normalde 14.gun yumurtlamam gerekirken 17 18.gun pikti ve o gunu degrrlendirdik)Hayirlisi olsun artis önemli diyorlar ama daha bilgililer cevap verir=)adete kac gün vardi
Iste bu sayıya ek olarak tam 48 saat sonra tekrar kan ver diyorlar 2 kat artarsa düzgün mus oyle anladim2 gun gecti canim ama bu ay gec yumurtladim ve gec degerlendirmistik.(normalde 14.gun yumurtlamam gerekirken 17 18.gun pikti ve o gunu degrrlendirdik)
Canim aksam uzeri kanama geldi ama etrafımdakiler yerlesme olabilir dedi normalde cumartesi gelmesi lazimdi ama adete 5gun kala 4.9 değer cok umut verdi uzuldummYani 3. Haftanin icindeyken yapilmis. Internetteki kaynaklar da bi sacma
3. Hafta minimum 10
4. Hafta minumum 5 diyor degerler icin, gel de delirme.
yani 3. haftadayken daha mi yuksek olacak.sacmalamislar
Sen eger hamileysen bile 4.9 cikmasi normal. Insallah vardir bebis. Sabaha bi test patlatsan? Hayalet bi cizgi belki gorunur
Wala bı sır vereyim mi :) bende Ocak annelerine ısınamadım niyeyse hakkaten burası ilk göz ağrım gibi oldu sanırım hahahahaha zamanla bakacağız artıkBence alışmakla ilgili canım.. burda birbirimize alıştık malum. Ben de mesela ocak annelerinde burdaki sıcaklığı bulamadım.. ama dediğin gibi başlarda olduğu için öyle düşünüyoruz.
Hamileliğiniz daha çok yeni 2 günde bir kan testinin tekrar yapılması lazım, eğer bugün kan verdiyseniz yarın gitmeyin sonraki gün gidin, 1 gün sonra gidince çok kafa karıştırıcı oluyor sonuçlar. Benim de kahverengi lekelenmem oldu hcg 88ken, yerleşme kanaması dedi doktorumSonucumu simdi aldim kizlar
12,47.
Ama daha oncede soyledigim gibi bugun muayenede kese yoktu.bir de kahverengi lekelenme
Sonucunuz pozitif 2 gün sonra tekrar kan verin bakalım iniallah yükselir. Doktor ne dedi idrar testleri hakkında ve kahverengi lekelenmeleri de söylediniz mi doktora?Sonucumu simdi aldim kizlar
12,47.
Valla ne yalan soyleyim haziranda kimse yokWala bı sır vereyim mi :) bende Ocak annelerine ısınamadım niyeyse hakkaten burası ilk göz ağrım gibi oldu sanırım hahahahaha zamanla bakacağız artık