Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mayis sayfasını sevmedim çok soğuklar aman Yusra-61 görmesin bi o tatli

Sevmen için ne olması gerekirdi en ufak fikrim yok ama orada da çok tatlişlerim var haksızlık bu yazdığın seninle aynı düşüncede değilim.zaten her grup başlangıçta böyledir. Düşüncene saygı duyuyorum

Eee acır yani de saçma ya yakı ne alaka acaba bebek için bel ağrısına kullanıyor millet onu
Yani babannemin 7 sene cocugu olmamis sonra koydeki ebe hem babanneme hem dedeme yaki yapistirmis dedemin bel acikligi vermis sonra iyi gelmis cocuklari olmus babannem cok inaniyo baklm deneyelim dedi tamam dedim bende

Bence alışmakla ilgili canım.. burda birbirimize alıştık malum. Ben de mesela ocak annelerinde burdaki sıcaklığı bulamadım.. ama dediğin gibi başlarda olduğu için öyle düşünüyoruz.

Dogru diyorsun ben buraya yumurtlama döneminden sonra bakmıştım sonlara doğru yani güzelleşmişti orasına oyle olur zaten sakalasiyorum=)

Yani babannemin 7 sene cocugu olmamis sonra koydeki ebe hem babanneme hem dedeme yaki yapistirmis dedemin bel acikligi vermis sonra iyi gelmis cocuklari olmus babannem cok inaniyo baklm deneyelim dedi tamam dedim bende
Tabi inanmak önemli canım hadi bakalım şifa olsun İnşallah

Yok canim daha degil ama yakin gibi. Sivi alimina dikkat etmeni tavsiye ederim. En az 2 saat diyorlar ama ben 4 saatte buldum saadeti normalde cok su icitigim icin heralde
Canım orucluyum ya zaten sıvı alımı yapmıyorum 2.ci idrarla çıkıyorum. Şimdi akinti geldi çamaşırima baktım oturduğum yerde anladım.acaba gecemi yumurtlama olur hadi bakalım testmi doğru söylüyor akıntı mı sizlerden hep okudum akıntı yumurtlama belirtisi diye

Canım beta belli bi seviyeye yükselmeden kese görünmez ki zaten 2000 in üstünde olması lazım seninki belki.yeni.yeni.yukseliodur ondan görülmemiştir Allah hayırlısını versin hakkında hayırlısı olsun insallah

Sonucumu simdi aldim kizlar
12,47.
Ama daha oncede soyledigim gibi bugun muayenede kese yoktu.bir de kahverengi lekelenme
oluyor aksam saatlerinde 2 gundur...hataa acik pembemsi oldu .
Gebelik testindede 2 gundur ayni siliklikte...
Sizin yorumunuz nedir yarin tekrsr doktora gitcem sonuc icin

Him tamam o zaman 2. Idrar iyi. Akinti yumurtlamadan bikac gun once basliyo. Yaklastiginin isareti. Bence testlerinle paralel gidiyosun sorun yok. Sen test yapmaya devam et. Degerlendirmeye de basla derim.

Hayirlisi olsun artis önemli diyorlar ama daha bilgililer cevap verir=)adete kac gün vardi

2 gun gecti canim ama bu ay gec yumurtladim ve gec degerlendirmistik.(normalde 14.gun yumurtlamam gerekirken 17 18.gun pikti ve o gunu degrrlendirdik)
Iste bu sayıya ek olarak tam 48 saat sonra tekrar kan ver diyorlar 2 kat artarsa düzgün mus oyle anladim

Canim aksam uzeri kanama geldi ama etrafımdakiler yerlesme olabilir dedi normalde cumartesi gelmesi lazimdi ama adete 5gun kala 4.9 değer cok umut verdi uzuldumm

Bence alışmakla ilgili canım.. burda birbirimize alıştık malum. Ben de mesela ocak annelerinde burdaki sıcaklığı bulamadım.. ama dediğin gibi başlarda olduğu için öyle düşünüyoruz.
Wala bı sır vereyim mi :) bende Ocak annelerine ısınamadım niyeyse hakkaten burası ilk göz ağrım gibi oldu sanırım hahahahaha zamanla bakacağız artık

Hamileliğiniz daha çok yeni 2 günde bir kan testinin tekrar yapılması lazım, eğer bugün kan verdiyseniz yarın gitmeyin sonraki gün gidin, 1 gün sonra gidince çok kafa karıştırıcı oluyor sonuçlar. Benim de kahverengi lekelenmem oldu hcg 88ken, yerleşme kanaması dedi doktorum

Kesenin karından bakılırken gözükmesi için de hcgnin en az 4000-5000 olması gerekiyor, alttan muayenede gözükmesi için 1000 olması gerekiyor o yüzden kesenin gözükmemesi çok normal

Sonucunuz pozitif 2 gün sonra tekrar kan verin bakalım iniallah yükselir. Doktor ne dedi idrar testleri hakkında ve kahverengi lekelenmeleri de söylediniz mi doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…