Benm arkadasim kullandı 12 gun takmi 2 gune bir degistirmis yakiyi devam etmis ama adetten sonra takilmasi gerekiyomusEvet,gerci gec takmistim ben.pazar pazartesi taktim sali catlama olmustu.daha erken takilmasi daha iyiymis ama
Tabiki de hamilesin süper maşallahEki Görüntüle 2837631
Merhaba testi sabahı beklemeden az önce yaptım beş dk dolmadan ikinci çizgi silik şekilde göründü. Hamile miyim anlamadım.
Ben 12 gun diye duymadim acikcasi,adetten sonra takilacakmis 2gun dursun diye okumustum.gec okudugum icin gec yaptim....tabii etkisi oldu mu bilmem yakininBenm arkadasim kullandı 12 gun takmi 2 gune bir degistirmis yakiyi devam etmis ama adetten sonra takilmasi gerekiyomus
Hamismiydin senBen 12 gun diye duymadim acikcasi,adetten sonra takilacakmis 2gun dursun diye okumustum.gec okudugum icin gec yaptim....tabii etkisi oldu mu bilmem yakinin
Hayirlisi canim bugun doktora gittim.12,46 degerin cok sinirda dedi.yarin gel kan testi yapalim tekrar.eger yukselirse takip etcez duserse sonlanir zaten duserek dedi.sizce ne olcak dedim, bence duserek sonlancak dedi.hakkimizda hayirlisi cok uzulmuyorum arkasindan hizlica gelcek insallah umudumu yuksek tutiyorm kimyasalda olsa bsey oldu sonucta diyorumSlm canım
İnşallah yarın iki katına çıkar.Bende senin gibi aynı şeyi yaşıyorum sabah bi lekelenmem oldu doktora gitmedim açılır diye bu saat oldu hala adet olmadım. Pazartesiye kadar bende beklicem bakalım ne olucak.
Evet,cok sukurHamismiydin sen
Benim arkadasim 10 ile ogrendi ustelik kac gun gecmisti adetinden gec dollenme olmuş kizi oldu masallah Allah bilit irasini dusermi kalirmiHayirlisi canim bugun doktora gittim.12,46 degerin cok sinirda dedi.yarin gel kan testi yapalim tekrar.eger yukselirse takip etcez duserse sonlanir zaten duserek dedi.sizce ne olcak dedim, bence duserek sonlancak dedi.hakkimizda hayirlisi cok uzulmuyorum arkasindan hizlica gelcek insallah umudumu yuksek tutiyorm kimyasalda olsa bsey oldu sonucta diyorum
Yaaa insallah bebdede ise yarar lutfen cook dua edin banadaEvet,cok sukur
Regl oldun mu canımYaaa insallah bebdede ise yarar lutfen cook dua edin banada
Olmadim beklemedeyimRegl oldun mu canım
Maşallah kuzum atta bizde bakalım valla çift çizgileri görünce umutlanıyor insan benim olmasada mutlu oluyorum vallaaz önce yaptım tekrar. çift çizgiyi gördüm çok şükür:)
Amin insallah sizde de yarar,denemekten hic zarar gelmez sonuctaYaaa insallah bebdede ise yarar lutfen cook dua edin banada
Hayırlısı olsun canım bide sen ebru ceylan ın masajını uygulamışmıydın ben bu ay yapmayı düşünüyorum adetim bitince çakşır ve aslan pençesi çayına da dün başladım tadı da o kadar kötü değil hormon tahlili yaptırdım dün onun sonuçları da iyi çok şükür sadece pko sorunu var artıkOlmadim beklemedeyim
Aynen oyle amin isteyen herkes saglikla insallah peki baska neler yaptiniz yakidn baskaAmin insallah sizde de yarar,denemekten hic zarar gelmez sonuctainsallah isteyen herkese saglikla bebek sahibi olmak nasip olur
Yapmamıştım duzenli sekilde 1 2 kez yapmsitim ama masallah bu ay ondanmidir yoksa hepmi boyleydi iki kez yumurtladimHayırlısı olsun canım bide sen ebru ceylan ın masajını uygulamışmıydın ben bu ay yapmayı düşünüyorum adetim bitince çakşır ve aslan pençesi çayına da dün başladım tadı da o kadar kötü değil hormon tahlili yaptırdım dün onun sonuçları da iyi çok şükür sadece pko sorunu var artık
Bak yukardaki arkadaş yazınca benim de aklıma geldi. Ben de yaptım o yumurtlama masajını. İnşallah sende de işe yarar. Mutlaka deneAynen oyle amin isteyen herkes saglikla insallah peki baska neler yaptiniz yakidn baska
BenmiiiiBak yukardaki arkadaş yazınca benim de aklıma geldi. Ben de yaptım o yumurtlama masajını. İnşallah sende de işe yarar. Mutlaka dene
Fsh hormonun yok muydu canım?Kızlar hormon tahlili sonucuma bakar mısınız normal mi prolaktin düşmüş ona çok sevindim
Merhaba canım ben bugün adet oldum malesef