Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisi canim bugun doktora gittim.12,46 degerin cok sinirda dedi.yarin gel kan testi yapalim tekrar.eger yukselirse takip etcez duserse sonlanir zaten duserek dedi.sizce ne olcak dedim, bence duserek sonlancak dedi.hakkimizda hayirlisi cok uzulmuyorum arkasindan hizlica gelcek insallah umudumu yuksek tutiyorm kimyasalda olsa bsey oldu sonucta diyorum

Benim arkadasim 10 ile ogrendi ustelik kac gun gecmisti adetinden gec dollenme olmuş kizi oldu masallah Allah bilit irasini dusermi kalirmi

Olmadim beklemedeyim
Hayırlısı olsun canım bide sen ebru ceylan ın masajını uygulamışmıydın ben bu ay yapmayı düşünüyorum adetim bitince çakşır ve aslan pençesi çayına da dün başladım tadı da o kadar kötü değil hormon tahlili yaptırdım dün onun sonuçları da iyi çok şükür sadece pko sorunu var artık

Yapmamıştım duzenli sekilde 1 2 kez yapmsitim ama masallah bu ay ondanmidir yoksa hepmi boyleydi iki kez yumurtladim cok sukur insallah mayis uğurunu getirir sana ama ben bu gun de regl olmazsam ebru ceylanin adet sokturucu masajini yalmayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…