Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar selam,

bat 24 Nisandı. 6 gün geçti. bugün test yaptım. çook hafif bir çizgi gözüküyor. Umarım ben de aranıza katılabilirim gebe olarak. Dün hiç çizgi yoktu. Bugün erken sonuç veren test yapıcam. Sonucu yazarım :)
Hayırlı haberler olsun inşallah

inşallah inşallah :dua: yaptığım ilk gebelik testiydi hata ihtimali yoktur değil mi? sabaha kadar kaç kere baktım bilmiyorum gitgide kırmızı oldu ikinci şu an baya görünüyor. sabah ilk iş gidip eczaneden gidip yeni bi test daha almak oldu ama yapmadım.
Kan verseydin ya korkma bebişim seninle artık sağlıkla gelsin inşallah

Başlarda çok ağrım oldu korktum biraz enfeksiyon varmış o yüzden o kadar çok oluyormuş onun dışında iyi gidiyor çok şükür Bi sıkıntı yok pazartesi 5 haftalık oluyor doktora gideceğim bakalım 🤗❤️
Çok güzel insallah saglıcakla kucağına alırsın bebişini 🥰🤲🏻

Merhaba cnm dün aşırı sol kasık ağırım vardı hatta bacağıma vuruyordu ama bu gün birsey yok hala adet olmadım dünki ovulasyon testimde bir acayip ilk defa c çok koyu değildi beyaz akıntım var hala beklemedeyim cnm pazar günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
9B2A97E2-8A9B-4232-B535-0E23CDC94121.jpeg

D dere06
LeyLA84db LeyLA84db
N Narence06
S shtc
merhaba kızlar bugün bat gününüz..
ne durumdasınız?

Kızlar hormon tahlili sonucuma bakar mısınız normal mi prolaktin düşmüş ona çok sevindim 😇

Eklentiler

• Screenshot_20210430-110036.jpg
    Screenshot_20210430-110036.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20210430-110023.jpg
    Screenshot_20210430-110023.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 36
inşallah inşallah :dua: yaptığım ilk gebelik testiydi hata ihtimali yoktur değil mi? sabaha kadar kaç kere baktım bilmiyorum gitgide kırmızı oldu ikinci şu an baya görünüyor. sabah ilk iş gidip eczaneden gidip yeni bi test daha almak oldu ama yapmadım.
Hadiii yap ozamann nasıl sabeediyorsun hala 🥲 ben de heyecanlandım kızz🥳🤣

Merhaba cnm dün aşırı sol kasık ağırım vardı hatta bacağıma vuruyordu ama bu gün birsey yok hala adet olmadım dünki ovulasyon testimde bir acayip ilk defa c çok koyu değildi beyaz akıntım var hala beklemedeyim cnm pazar günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum Eki Görüntüle 2837720
yeniden yumurtlamıyorsan gebe olma ihtimalin var canım.. ama her pik gebelik olmuyor.. bekle bakalım biraz daha sonra hcg testi yaparsın..

kızlar hastaneye randevuyla gidebiliyoruz ya randevu aldığımıza dair belge mi isteyeceğiz hastaneden mesaj falan mı atıyorlar bilgisi olan var mı çarşambaya randevu alacağım ben de.

X