Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah gidecem. Doktor çok yoğunmuş neymiş attılar beni yarına yine bende böbrekten ultrasonum varya işime geldi ikisini aynı gün halledeceğim 👍çok yoğun gün bekliyor beni ya iki hastane farklı yerde 🙈
Büyük gün salı hepimiz hastanelerde olcaz desene sen ben I ipti M Maviiiiiiii hayırlı haberler le gelelim inşallah Allah'ım iyi insanlarla karşılaştırıp güzel haberler aldırdım inşallah tatlım

Kayinpederimin elini öperim
Ama başka erkeğin öpmem haram olduğu için. Bir kac sene önce bir adam zorla opmemi istedi adam da hacı yani dedim ki siz bana namahremsiniz o yüzden opemem
İlla öp illa öp etrafımızda 50 kişi
Dedim günahını siz kabul ediyorsanız öperim. Ederim dedi sen şahit ol Rabbim dedim öptüm

Deli ya ben senin dayın sayılırım dedi. Dedim kötü düşündüğüm için değil ama bu dinin bi kuralı var öz dayım değilsiniz sonuçta 🙄
Maalesef gunah karsidakine yikilmiyor sen bildigindennsaşma ve asla sana haramnolan erkrklerle tokalasma ellerini öpme haa yaşi 100 ustunde olur o başka erkeeklikten kesilmistir

Evde test yaptın mı canım
Hayir, kendimi uzmek istemedim emin olmadan. Asiri garanticiyim ben ya of🥴
10a kadar kan alıyorlar. Hcg için tok aç fark etmez canım hayırlısı olsun

Nerede anneciğin♥️ kiyamam sana çok haklısın
Cok tesekkur ederim insallah hayirlisini gorelim🙏🏼
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah 1000i geçmeden usgde görülmez diye biliyorum ben biraz erken 2 gün sonra artışı takip edersin 🙏

Test yapmadın sanırım inşallah yarın müjdeyle gelirsin 10a kadar alıyorlar günüm geçti gebelik testi yapalım dersin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏🙏
Test yapmadim emin olmadan🤷🏼‍♀️ Simdi bu kadar beklemisken de kan vereyim diye dusundum😬 Insallah mujdeyle gelirimmmmm🙏🏼🙏🏼

Canım şimdi hastaneden geldim, evde yaptım çift çizgiyi görüp hemen hastaneye koştum beta hcg değerim 467 çıktı yarın da keseyi görmeye gidicem inşallah, Allah ım herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah 🙏😘
Hayırlı olsun bebiş 😃😃😃 degeriniz gayet iyi masallah... peki sizin belirtiniz var mıydı?ne zaman basladı ?birde yumurtlama zamanı gangi günde ilişki oldu ?cok soru sordum kusura bakma 😁😁

Kızlar merhaba, bat 29 nisan. Ovulasyon takibinde 16 nisanda yumurtlama 17 nisanda çatlama gördüm. Şubat ayında kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay C life macun kullandım. Yumurtlamadan sonra geçmeyen göğüs ağrısı var. Bugün yumurtlamanın 11.günü göğüs ucum acıyor, ara sıra kasık batması var ve bugün beyaz akıntı gelmeye başladı. İnşallah Ramazan ayı bereketiyle bebişlerimiz bizimledir :)

Hayir, kendimi uzmek istemedim emin olmadan. Asiri garanticiyim ben ya of🥴

Cok tesekkur ederim insallah hayirlisini gorelim🙏🏼

Test yapmadim emin olmadan🤷🏼‍♀️ Simdi bu kadar beklemisken de kan vereyim diye dusundum😬 Insallah mujdeyle gelirimmmmm🙏🏼🙏🏼
Hadi hayırlı haberler al ins benimde üç gün gecikti bugün test yaptım negatif😔 bakalım ins test yanlıştir hala gelen giden yok

Zaten hayat hep beklemekle geçiyor canım
Hayatin En guzel bekleyisi de bu sanirim😊 huzurumuz sagligimiz yerinde olsun da beklemek dert degil cok sukur rabbimize🙏🏼
Hadi hayırlı haberler al ins benimde üç gün gecikti bugün test yaptım negatif😔 bakalım ins test yanlıştir hala gelen giden yok
Sagol canim, iste ben de bu ikileme dusmemek icin kan veriyorum cunku bazi arkadaslarin testte cok gunler sonra ciktigini okudum burda🙏🏼
Kız herhalde yani 🤣
İnşallah yarın hepimiz güzel haberleri alalım 🥰
Innnsallahh🙏🏼 Hayirlisiyla buralari senlik alanina cevirelim🥳
Ben de mi yarın gitseydim ki ya özendim bak şimdi 🤣
Yarin topicte parti yapardik git git😂😂

X