Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsuunn herşey yolunda gider inşallah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimCanım ölçtürdüm beta hcg 130 çıktı bu ne oluyor iyi bir değer mi hamilelik var ama Allah’ım nolur yine dış gebelik olmasın çok dua ettim hergğn iftarda Nolur öyle olsun
Yok test yapmıyorum ama akıntı ateş gibi belirtileri takip ettim her ay olan zamanda oldu hepsi.. ama gelmedi adetim hamile değilsem niye gelmedi hamileysem neden çıkmadı testte offf çok üzüldüm yaYumurtlama testi yapıyor muydun canım? Belki geç yumurtlama olmuştur
Yusra-61 ne yaptın kuzum?
İnşallah her şey iyi çıkar ve bebe çıkar kuzumCanım doktor yoğunmuş valla varya bezdim gebe olmak şartı var acilden yollayın dedim yok. Telefonla iyi ki aradım gitmeden yarın dediler gel valla yarın isteseniz de almama şansınız yok yeter artık dedim. Kadına çok rekabet varya çoook başka doktora gitmek de istemiyorum diğer iyi doktorlarım vardı istifa etmişler korkuyorum kadında gidecek bende bir günle yarışmayayım o zaman dedim zaten böbrekten ultrason da yarın çekilecem. Ayy inşallah herşey iyi çıkar ya. Bugün çok mutsuz ruh halim var sen nasılsın naptın iyi misin? Aklımdaydın da geç girdim buraya uyurdum oruç vurdu beni
Dur bakalım kırmızılar gelmeden canını sıkma. Regl olursan da üzülme, bir sonraki ay tekrar denersinizYok test yapmıyorum ama akıntı ateş gibi belirtileri takip ettim her ay olan zamanda oldu hepsi.. ama gelmedi adetim hamile değilsem niye gelmedi hamileysem neden çıkmadı testte offf çok üzüldüm ya
Canım geç döllenme ihtimali var regl olmadan umudunu kaybetme 2 gün sonra testi tekrarla yada emin olmak için bir kan ver istersen inşallah hamilesindirŞimdi test yaptım negatif çıktı kizlar üç gün gecikmem var . Hamile degilmiyim yani ben şimdi
Yarın alınacak haberlere bir yenisi daha eklendi yaniCanım doktor yoğunmuş valla varya bezdim gebe olmak şartı var acilden yollayın dedim yok. Telefonla iyi ki aradım gitmeden yarın dediler gel valla yarın isteseniz de almama şansınız yok yeter artık dedim. Kadına çok rekabet varya çoook başka doktora gitmek de istemiyorum diğer iyi doktorlarım vardı istifa etmişler korkuyorum kadında gidecek bende bir günle yarışmayayım o zaman dedim zaten böbrekten ultrason da yarın çekilecem. Ayy inşallah herşey iyi çıkar ya. Bugün çok mutsuz ruh halim var sen nasılsın naptın iyi misin? Aklımdaydın da geç girdim buraya uyurdum oruç vurdu beni
Öncelikle hayırlı olsun canım. Geç döllenme olmuş olabilir.Hanımlar adetin üstünden 4 hafta geçti, 5’e pazar girdim. Bu değerler normal mi Bana çok düşük geldi değer eğer yine dış gebelik olursa eşim yüzünden olacak onun varikosal ameliyatı olması gerekecek dna hasar yüzdesi yüksek çıktığı için
Geç döllenme olabilir canım 48 saatte en az %60 artması gerekiyor sağlıklı gebelik için 2 gün sonra tekrar kan verip artışı kontrol et henüz hiçbirşey belli değil daha çok yeni inşallah sağlıkla kucağına alırsınHanımlar adetin üstünden 4 hafta geçti, 5’e pazar girdim. Bu değerler normal mi Bana çok düşük geldi değer eğer yine dış gebelik olursa eşim yüzünden olacak onun varikosal ameliyatı olması gerekecek dna hasar yüzdesi yüksek çıktığı için
Öyle tabi canim ama baya umitliydim tek çizgi görünce üzüldüm işte insanın elinde deglDur bakalım kırmızılar gelmeden canını sıkma. Regl olursan da üzülme, bir sonraki ay tekrar denersiniz
Tamm canım saol adet olmazsam testi tekrarlarn ins dediğin gibi geç donllenme olmuşturCanım geç döllenme ihtimali var regl olmadan umudunu kaybetme 2 gün sonra testi tekrarla yada emin olmak için bir kan ver istersen inşallah hamilesindir
Bebek umdum yok içimde hiçbir şey yok gerçiİnşallah her şey iyi çıkar ve bebe çıkar kuzum
Ben aynıyım bugün ya altıma işiyorum ya da çok akıntım var
Yalnız bu su an bebek değilse bir sonraki ayki yumurtlamam ileri kayıp bayrama denk gelecek. Bayramda kv.lere gidersek mayıs benim için boş geçmiş olacak
İnşallah bebeksinizdir sevgili gecikmelerimiz
Yarın bende iş çok oyy oyy size yazacam sonucu sizde benimle merakta kaldınız biliyorm çok anlamsız birşey yaşamaktayımYarın alınacak haberlere bir yenisi daha eklendi yani
Hayırlı haberlerle gelin kızlar..
Doktor özelde gitmiştim 5 gün önce hiçbir şeyin yok herşey normal al bu ilacı iç adet olacaksın dedi ben madem birşeyim yoksa olurum dedim bir 10 gün dolsun dedim acilde başka doktor içme dedi kendi doktorm sekreteri pazartesi gel dedi yarın gidecem tekrar bakalım. Yok ya geçikmezdi böyle ilk defa bu kadar geçti. Normalde çok çok üç gün geçer kesin olurdum. Ne olmuş olblr kuzum inan fikrim yok kendi doktorum ne diyor bakalım yarın bana.
Dün yaptım negatif çıktı canım kızımda da hep negatif çıkardı. Galiba çişim bozuk
Geçen ayki reglme göre 3 hissettigim yumurtlamaya göre 2 gün geçti.Bebek umdum yok içimde hiçbir şey yok gerçi
Bayramda yasak var 9 gün bir yere gidemezsin ben öyle duydum dolmuş mu kuzenimin eşi öyle dedi sen mayısa göz dik
Benimde akıntım öyle oldu geçikme de islak ıslak su gıbiydi şimdi akıntım sarımsı oldu baya ama kaşıntım filan yok koku filan. Gögüslerim çok acıyor arttı hassasiyeti enfeksiyonum mu ilerledi acaba az demişti kadın senin kaçıncı gün geçme
Anladım tatlım, üzüldüm ama kaç gün oldu...benim de bir kere 8-9 gün gecikmişti stresten, benim kız daha 1 yaşında bile değilken hamile kaldığımı sanmıştım, onun korkusundan gecikmişti , geciktikçe ben daha çok paniklemiştim, gidip beta hcg için kan verince rahatlamıştım şimdi de tam tersi gebe kalmak için uğraşıyorum ve adetim 5-6 gün erken oluyor inşallah yakında olursun canım, şişkinlik olmuştur ne biçim şimdi sen de
Geçen ayki reglme göre 3 hissettigim yumurtlamaya göre 2 gün geçti.
Eşim evden çalışıyor yasak derlerse toplanıp şimdiden gideriz yani onun annesi babası o karar verecek ben valiz hazirlicam
İlk defa onun karar verecek diyen pamuk kadın gördüm peki kendi ailende aynı yerde mi? Nereye valizli gidiyorsunuz nerde aile? ben erkenden iki yere birgün gidip gelicem evime kocamla bayram edecem zaten usulden gidiyorum sevmiyorum bayram milleti öpmeme fobim var