- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 28
Haber ver mutlakaDün akşam baktığımda gördüm onda da yine yoktur diye baktım bu ay ilk kez pek üstünde durmadım, delicesine spor yaptım, az yedim, saç vitamini vs kullandımönemsediğim ay gelmiyor resmen... bir de geçen hafta 4 gün gece boyunca kalp çarpıntım vardı kardiyolojiye gittim koşturdular testler yaptılar, endokrinolojiye gittim kan testi yaptırdım tiroitte mü problem var diye, hiçbirinde birşey çıkmadı. Eğer hamileysem bendeli belirdi kalp çarpıntısı diyeceğim bugün iş çıkışı kan vermeye gideceğim, sağlık ocağımdan randevu alamadım dün akşam bu testte görünce adet 2 gün gecikti sadece ben de oruç tutmaya bağlıyordum bir bakalım inşallah akşam iyi haberlerle gelirim.
Evet hcg içermiyor değil mi bu iğne ben araştırdım içermiyorReçete bakmadım yazdılar ama şuan 1 tane vurundum 3.gün yine var tutunması için sanırım
Bilmem içermez herhalde henüz araştırmaya geçmedimEvet hcg içermiyor değil mi bu iğne ben araştırdım içermiyor
Bilmem içermez herhalde henüz araştırmaya geçmedim
Proluton adı iğneninYumurta olgunlaşması için diyor ama bu iğne transfer öncesi oldum şuan ki iğnelerim kalçada benim 3.gün de olacak olan
Benimde prolutexs yani progestan hormonu için yarında ganopetlyProluton adı iğnenin
Canım ölçtürdüm beta hcg 130 çıktı bu ne oluyor iyi bir değer mi hamilelik var ama Allah’ım nolur yine dış gebelik olmasınHaber ver mutlaka
Ben daha regl olmadım hiç belirtimde yok beklemedeyim
Kaçıncı günündü tatlım bugün ve kaçıncı gün embriyosuCanım ölçtürdüm beta hcg 130 çıktı bu ne oluyor iyi bir değer mi hamilelik var ama Allah’ım nolur yine dış gebelik olmasınçok dua ettim hergğn iftarda Nolur öyle olsun
Farklı olabilir ya kişiden kişiye değişiyor progestan fitil olarak kullanacam bide ben sulandırıcı iğne yazdırdım aspirin yanına ilave başka haplar da var işte bakalım inşallah hayırla sonuçlanır hepimizinBenimde prolutexs yani progestan hormonu için yarında ganopetly
Amin inşallah canımFarklı olabilir ya kişiden kişiye değişiyor progestan fitil olarak kullanacam bide ben sulandırıcı iğne yazdırdım aspirin yanına ilave başka haplar da var işte bakalım inşallah hayırla sonuçlanır hepimizin
Yumurtamanın üstüne 12 gün geçti,Kaçıncı günündü tatlım bugün ve kaçıncı gün embriyosu
Senin kendiliğinden gebelik pardon bende transfer sandım.canım değerin pozitif güzel bir değer çarşamba günü tekrar kan ver artışı takip et banada at mutlakaYumurtamanın üstüne 12 gün geçti,
Adetin de üstünden 28 gün geçti. Çok korkuyorum evde yalnızım ağlıyorum aynı travmatik olaylar geliyor aklımayarın doktora göstercem ama gece uyuyamayacağım kesin
Canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYumurtamanın üstüne 12 gün geçti,
Adetin de üstünden 28 gün geçti. Çok korkuyorum evde yalnızım ağlıyorum aynı travmatik olaylar geliyor aklımayarın doktora göstercem ama gece uyuyamayacağım kesin
Ya ne kadar güzel bir haber buCanım ölçtürdüm beta hcg 130 çıktı bu ne oluyor iyi bir değer mi hamilelik var ama Allah’ım nolur yine dış gebelik olmasınçok dua ettim hergğn iftarda Nolur öyle olsun
Yumurtlama testi yapıyor muydun canım? Belki geç yumurtlama olmuşturŞimdi test yaptım negatif çıktı kizlar üç gün gecikmem var .Hamile degilmiyim yani ben şimdi