Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Femera tedavisi görüyordum geçen ay ki adet tarihim 17siydi. Ayın 19unda kaset test yaptım pozitif çıktı kan testi verdim 147 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 187 çıktı 🤦 yarın doktora gidicem adette olmadım bilgisi olan var mı daha önce kimyasal gebeliğim oldu korkuyorum 🥺
Ennaz 2 kat artmasi lazim bebegin saglikli gelisimini gisterir insallah senin ki artar ama cok dusuk cikmis senjn kan testi

Kızlar merhaba önceki nick mutlumumutsuzmu. Yeni hesabımla aranızdayım artık 😀 bugün kontrole gittim tekrar değerim 279 olmuş çok iyi yükselmiş dedi, cumartesi 105ti. Bide bana rahim arkasında sıvı var demişti o gün. Bugün tekrar baktı ağrı durumumu sordu yok dedim. O sıvı yumurtlama sıvısı olabilir. Cuma tekrar kan ver vatsaptan gönder dedi. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım☺️
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏
Kızlar ben de 2 sene önce dış gebelik yaşadım, korktum ve 1 sene korunduk. 1 senedir de istesek de olmuyor. Bu ay adetim 2 gün gecikti(Cumartesi olmam gerekiyordu), belki oruçtan gecikti bilemedim. dün de evde testle 2.çizgi hayalet gibi çıktı. Bugün kan vermeye gideceğim lütfen dua edin Artan beta hcg olsun. Allah en hayırlısıyla hepimize sağlıklı vatanına ailesine hayırlı evlat versin inşallah.
Bu arada beni de ekler misiniz? Bat 24 nisan yaşım 28
Canım hakkında hayırlısı olsun bende bu sefer hayaletle buldum inşallah bebişin seninledir daha çok erkendir hayalet olduğuna göre güzel haberlerle gel inşallah 🙏🙏
Ben dayanamadım eşimi beklemedim gittim bir tane daha aldım. Bu sefer sadece 3 damla damlattım 2 dakika da hayali çizgi çıktı.. ben çok anlamıyorum acaba hayali çizgi bebek yok demek mi.. öyle bi kırmızı rengi yok ama çizgi var.. benim bildiğim test bekleyince öyle çıkar ama bu 2. Dakika da çıktı sizce nedir ?
bir tanesi normal cekim, anlaşılmadığı iicn foto da koyulastırdım diğerini de ❤️
Canım bence var ben öyle düşünüyorum bir kan verip emin olabilirsin hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir 🙏🙏
Ennaz 2 kat artmasi lazim bebegin saglikli gelisimini gisterir insallah senin ki artar ama cok dusuk cikmis senjn kan testi
48 saatte en az %60lık artış olması gerekiyor biri öğleden sonra biri sabah verildiyse o bile fark eder böyle bir durumda

Kızlar ben de 2 sene önce dış gebelik yaşadım, korktum ve 1 sene korunduk. 1 senedir de istesek de olmuyor. Bu ay adetim 2 gün gecikti(Cumartesi olmam gerekiyordu), belki oruçtan gecikti bilemedim. dün de evde testle 2.çizgi hayalet gibi çıktı. Bugün kan vermeye gideceğim lütfen dua edin Artan beta hcg olsun. Allah en hayırlısıyla hepimize sağlıklı vatanına ailesine hayırlı evlat versin inşallah.
Resim var mı testin

Kızlar merhaba önceki nick mutlumumutsuzmu. Yeni hesabımla aranızdayım artık 😀 bugün kontrole gittim tekrar değerim 279 olmuş çok iyi yükselmiş dedi, cumartesi 105ti. Bide bana rahim arkasında sıvı var demişti o gün. Bugün tekrar baktı ağrı durumumu sordu yok dedim. O sıvı yumurtlama sıvısı olabilir. Cuma tekrar kan ver vatsaptan gönder dedi. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım☺️
Gözün aydın dış hekimim yeni nickinde hayirlı olsun😊😊

Hadi hayu
[/QUOTE hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canimm

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🙏

Canım hakkında hayırlısı olsun bende bu sefer hayaletle buldum inşallah bebişin seninledir daha çok erkendir hayalet olduğuna göre güzel haberlerle gel inşallah 🙏🙏

Canım bence var ben öyle düşünüyorum bir kan verip emin olabilirsin hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir 🙏🙏

48 saatte en az %60lık artış olması gerekiyor biri öğleden sonra biri sabah verildiyse o bile fark eder böyle bir durumda
İnsallah çok teşekkür ederim, hemen kan vermeye gitmek istemiyorum olumsuzdur diye 🙈🙈
2-3 gün sonra tekrar denicem ❤️

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bekliurouzcanim demin demin yanlış yazmismm😊😊

Eklentiler

• FA3BA01E-3A4D-4795-A0B2-BCBD28100D2C.jpeg
    FA3BA01E-3A4D-4795-A0B2-BCBD28100D2C.jpeg
    16,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 423A4346-8F4F-48BC-8DC2-C46E5E4343BF.jpeg
    423A4346-8F4F-48BC-8DC2-C46E5E4343BF.jpeg
    36,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 4120ABE4-7092-479F-9430-3F542A302A59.jpeg
    4120ABE4-7092-479F-9430-3F542A302A59.jpeg
    26,8 KB · Görüntüleme: 35
[QUOTE="Busradiyebiri, post: 67919853, member: 1017761"
Galiba çok korkuyorum 🥺
[/QUOTE]
Canım lütfen korkma tekrar test ver herşeyin hayırlisi içini ferah tut cNim😍😍herşey çok güzel olacak insalah

Bence daha yeni baksana belli ama çok net değil kan vermedin mi daha
Dün akşam baktığımda gördüm onda da yine yoktur diye baktım bu ay ilk kez pek üstünde durmadım, delicesine spor yaptım, az yedim, saç vitamini vs kullandım :KK43: önemsediğim ay gelmiyor resmen... bir de geçen hafta 4 gün gece boyunca kalp çarpıntım vardı kardiyolojiye gittim koşturdular testler yaptılar, endokrinolojiye gittim kan testi yaptırdım tiroitte mü problem var diye, hiçbirinde birşey çıkmadı. Eğer hamileysem bendeli belirdi kalp çarpıntısı diyeceğim 😄 bugün iş çıkışı kan vermeye gideceğim, sağlık ocağımdan randevu alamadım dün akşam bu testte görünce :KK43: adet 2 gün gecikti sadece ben de oruç tutmaya bağlıyordum bir bakalım inşallah akşam iyi haberlerle gelirim.

X