Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün akşam baktığımda gördüm onda da yine yoktur diye baktım bu ay ilk kez pek üstünde durmadım, delicesine spor yaptım, az yedim, saç vitamini vs kullandım :KK43: önemsediğim ay gelmiyor resmen... bir de geçen hafta 4 gün gece boyunca kalp çarpıntım vardı kardiyolojiye gittim koşturdular testler yaptılar, endokrinolojiye gittim kan testi yaptırdım tiroitte mü problem var diye, hiçbirinde birşey çıkmadı. Eğer hamileysem bendeli belirdi kalp çarpıntısı diyeceğim 😄 bugün iş çıkışı kan vermeye gideceğim, sağlık ocağımdan randevu alamadım dün akşam bu testte görünce :KK43: adet 2 gün gecikti sadece ben de oruç tutmaya bağlıyordum bir bakalım inşallah akşam iyi haberlerle gelirim.
Haber ver mutlaka

Eklentiler

• D4BFA1D7-975A-46B9-8504-6527E25657F5.png
    D4BFA1D7-975A-46B9-8504-6527E25657F5.png
    544,9 KB · Görüntüleme: 26
Benimde prolutexs yani progestan hormonu için yarında ganopetly
Farklı olabilir ya kişiden kişiye değişiyor progestan fitil olarak kullanacam bide ben sulandırıcı iğne yazdırdım aspirin yanına ilave başka haplar da var işte bakalım inşallah hayırla sonuçlanır hepimizin 🤲

Yumurtamanın üstüne 12 gün geçti,
Adetin de üstünden 28 gün geçti. Çok korkuyorum evde yalnızım ağlıyorum aynı travmatik olaylar geliyor aklıma 😭 yarın doktora göstercem ama gece uyuyamayacağım kesin
Senin kendiliğinden gebelik pardon bende transfer sandım.canım değerin pozitif güzel bir değer çarşamba günü tekrar kan ver artışı takip et banada at mutlaka

Yumurtamanın üstüne 12 gün geçti,
Adetin de üstünden 28 gün geçti. Çok korkuyorum evde yalnızım ağlıyorum aynı travmatik olaylar geliyor aklıma 😭 yarın doktora göstercem ama gece uyuyamayacağım kesin
Canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏daha çok erken 2 günde bir düzenli artış olması gerekiyor kendini üzme yıpratma böyle

X