- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
Aynen ovulasyon yapmadım hiç ama olcak olduktan sonra inan ki kendin de takip edersin en azından ben öyle yaptım hem her gün yumurtladım mi çatladı mı derdi olmaz gerilmezsinEvet en azından düzenli regl oluyorum. Sonuçta ovülasyonu da değerlendirdim ama olmadıysa demek ki nasibinde bu ay yokmuş. Böyle düşünüp akışına bırakmak istiyorum
İnşallah canım benimYani hayırlısıyla inşallah kuzum
Senden alıyorum o elektriği zaten benim hamileligime inanıyorsun. İnşallah doğrudur hislerin
Herhangi biri yani her pozisyonda oluşmuyor mu gebelik ?Hangi pozisyon cnm
Erken başlamışsın canım orda yazıyor kaç günde bir adet oluyorsan ona gore kaçıncı günde testlere başlayacağın
5 gün var bat'a. Ovu test yapmadım ama 10 gün falan olmuştur yumurtlayalı.Canım senin ne zaman çatlama olmuştu kaçıncı gündesin
Bende 15 inde çatlama oldu kuzum bilerek test almadım yasak ta var zaten üç gün yani pazartesi ye kadar test yapamicam istesem de şehir dışında kaynanamlara geldik hemde belirti olarak beyaz akıntım var bel ağrısı var bide boğazım iltihaplı dudağımda uçuk çıktı kasık batmaları vardı ama kesildi onlar bide sanki ara ara hafif sancı girip çıkıyor alt karnıma sende var mı belirti felan ya hiç umudum yok ama yinede hayırlısı bakalım5 gün var bat'a. Ovu test yapmadım ama 10 gün falan olmuştur yumurtlayalı.
Ben az önce yaptım test negatiftiAmiinn isteyen herkes alır inşallah
Günaydın canım dünyanın en şanssız insanı ben olabilirim heralde eşime yanlış test vermişler erken gebelik deil normall test eczacinin stajyeri gibi biseymis sanirim butuk ihtimal acemiydi
Senin daha erken canım en azından 2 gün daha bekle derim ki pazartesiye kadar çıkma ihtimali artar daha iyi olur. Benim de karın ve kasık ağrılarım ve gaz sancısı var. Bakalım hayırlısıBende 15 inde çatlama oldu kuzum bilerek test almadım yasak ta var zaten üç gün yani pazartesi ye kadar test yapamicam istesem de şehir dışında kaynanamlara geldik hemde belirti olarak beyaz akıntım var bel ağrısı var bide boğazım iltihaplı dudağımda uçuk çıktı kasık batmaları vardı ama kesildi onlar bide sanki ara ara hafif sancı girip çıkıyor alt karnıma sende var mı belirti felan ya hiç umudum yok ama yinede hayırlısı bakalım
Aa hadi ya neyse vardır bunda da bir hayır canım.Günaydın canım dünyanın en şanssız insanı ben olabilirim heralde eşime yanlış test vermişler erken gebelik deil normall test eczacinin stajyeri gibi biseymis sanirim butuk ihtimal acemiydikargoda hala gelmedii şu yasaklardan dolayi sanirim ilk idrarla yapacaksın dimi hadiı hayırlı haberler ver bize canim
İnşAllah kuzum ya bakalımSenin daha erken canım en azından 2 gün daha bekle derim ki pazartesiye kadar çıkma ihtimali artar daha iyi olur. Benim de karın ve kasık ağrılarım ve gaz sancısı var. Bakalım hayırlısı
İnş gönlüne göre olur selamete erişirsin canım benim çok iyi anlıyorum senin beklememnin ne zor olduğunu inş bebişn seninledir inşİnşallah canım 1 buçuk yıl oldu artık umutlanmiyorum gerci herşeyin hayırlısı
Aa hadi ya neyse vardır bunda da bir hayır canım.
İnşallah canim inşallahİnş gönlüne göre olur selamete erişirsin canım benim çok iyi anlıyorum senin beklememnin ne zor olduğunu inş bebişn seninledir inş
İnşallah canım benim hayırlısı ile Rabbim isteyen dileyen herkese nasip eylesin inşallah şu mubarek günler yüzü suyu hürmetineİnşallah canim inşallahsende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebisini inşallah