Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet en azından düzenli regl oluyorum. Sonuçta ovülasyonu da değerlendirdim ama olmadıysa demek ki nasibinde bu ay yokmuş. Böyle düşünüp akışına bırakmak istiyorum
Aynen ovulasyon yapmadım hiç ama olcak olduktan sonra inan ki kendin de takip edersin en azından ben öyle yaptım hem her gün yumurtladım mi çatladı mı derdi olmaz gerilmezsin

5 gün var bat'a. Ovu test yapmadım ama 10 gün falan olmuştur yumurtlayalı.
Bende 15 inde çatlama oldu kuzum bilerek test almadım yasak ta var zaten üç gün yani pazartesi ye kadar test yapamicam istesem de şehir dışında kaynanamlara geldik hemde belirti olarak beyaz akıntım var bel ağrısı var bide boğazım iltihaplı dudağımda uçuk çıktı kasık batmaları vardı ama kesildi onlar bide sanki ara ara hafif sancı girip çıkıyor alt karnıma sende var mı belirti felan ya hiç umudum yok ama yinede hayırlısı bakalım

Sahurda 2 litre su içince kırk defa tuvalete kalktım gece şu an hiç çiş yok gelsin hemen yapıcam test
Z zesamu93 sen yaptın mı canım?
Günaydın canım dünyanın en şanssız insanı ben olabilirim heralde eşime yanlış test vermişler erken gebelik deil normall test eczacinin stajyeri gibi biseymis sanirim butuk ihtimal acemiydi kargoda hala gelmedii şu yasaklardan dolayi sanirim ilk idrarla yapacaksın dimi hadiı hayırlı haberler ver bize canim

Senin daha erken canım en azından 2 gün daha bekle derim ki pazartesiye kadar çıkma ihtimali artar daha iyi olur. Benim de karın ve kasık ağrılarım ve gaz sancısı var. Bakalım hayırlısı

Aa hadi ya neyse vardır bunda da bir hayır canım.

İnş gönlüne göre olur selamete erişirsin canım benim çok iyi anlıyorum senin beklememnin ne zor olduğunu inş bebişn seninledir inş
İnşallah canim inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebisini inşallah

Kızlar günaydın. Ben 21 nisanda kan testi vermiştim battan 3 gün önce 24 çıkmıştı. Dün tekrar kan verdim dayanamadım 42 çıktı ama acildeki doktor dedi değer çok iyi değil yerinde olsam henüz kimseyle paylaşmazdım. Ya moralimi alt üst etti resmen ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…