Dün 22 Nisandı 1 gün arayla mı test verdin canımKızlar günaydın. Ben 21 nisanda kan testi vermiştim battan 3 gün önce 24 çıkmıştı. Dün tekrar kan verdim dayanamadım 42 çıktıama acildeki doktor dedi değer çok iyi değil yerinde olsam henüz kimseyle paylaşmazdım. Ya moralimi alt üst etti resmen ne düşünüyorsunuz
Adet gününü bekle kuzucum ona göre hareket edersinizKızlar günaydın. Ben 21 nisanda kan testi vermiştim battan 3 gün önce 24 çıkmıştı. Dün tekrar kan verdim dayanamadım 42 çıktıama acildeki doktor dedi değer çok iyi değil yerinde olsam henüz kimseyle paylaşmazdım. Ya moralimi alt üst etti resmen ne düşünüyorsunuz
Değerin fazla artmış 1 günde, iki testi de aynı yerde mi yaptırdın çünkü cihaz fark edebiliyor.Dün 22 Nisandı 1 gün arayla mı test verdin canım
Evet yine dün akşama doğru verdim. Yani ben dedim daha bat günüm gelmedi normal değil mi. İşte kimyasal gebeliği anlattı o yüzden en azından adet gününü bekle bazen sağlıksız oluyor vücut atıyor tarzı bişeyler dedi.Dün 22 Nisandı 1 gün arayla mı test verdin canım
Felaket tellaliymis resmen öyle denirmi ya ben olsam üzmek istemezdim canım bence değerlerin iyi gibi görünüyor boşuna stres yapmaKızlar günaydın. Ben 21 nisanda kan testi vermiştim battan 3 gün önce 24 çıkmıştı. Dün tekrar kan verdim dayanamadım 42 çıktıama acildeki doktor dedi değer çok iyi değil yerinde olsam henüz kimseyle paylaşmazdım. Ya moralimi alt üst etti resmen ne düşünüyorsunuz
Hamileysen de su andan itibaren ortalama 36 hafta beklemen gerekecek biliyorsun di miEvet yine dün akşama doğru verdim. Yani ben dedim daha bat günüm gelmedi normal değil mi. İşte kimyasal gebeliği anlattı o yüzden en azından adet gününü bekle bazen sağlıksız oluyor vücut atıyor tarzı bişeyler dedi.
Aynı yerde vermedim. Ben ailemdeki herkese söyledim resmenDeğerin fazla artmış 1 günde, iki testi de aynı yerde mi yaptırdın çünkü cihaz fark edebiliyor.
Değerin iyi değil derken 1500lere gelene kadar yani keseyi görene kadar kimyasal ihtimalin var bu sebeple söyleme demiştir. Henüz kesin hamile değilsin anlamında.
Ben de bu durumda kafaya takılır diye bat geçmeden kan vermeyin bence diyorum buradaki arkadaşlara çünkü aslında 7-8 haftaya kadar çok hamilelik sonlaniyor. Tabi senin de kötü olur diye bir şey yok canım kötü düşünme. Benim değeri 6 iken öğrenen arkadaşım var
CanımKızlar günaydın. Ben 21 nisanda kan testi vermiştim battan 3 gün önce 24 çıkmıştı. Dün tekrar kan verdim dayanamadım 42 çıktıama acildeki doktor dedi değer çok iyi değil yerinde olsam henüz kimseyle paylaşmazdım. Ya moralimi alt üst etti resmen ne düşünüyorsunuz
Minimum 48 saat beklemelisin yeni test vermek için. Su an artık 1 hafta bekle bence hatta hesapla 1000e yaklasmasi gereken zaman ver diger testi.Aynı yerde vermedim. Ben ailemdeki herkese söyledim resmeninşallah öyle bi durum olmaz. Benim de ilk gebeliğim. Ben de artış var mı yok mu gidelim kan verelim diye düşünmüştüm
2 gün olmamis iste 1 gün olmusCanım
21 Nisan 24
22 Nisan 42 yse eğer sonuç güzel 2 günde 1 değerin %66 ile %100 arasında olması gerekiyor ve artışın düzenli olması gerekiyor
İnşallah düzenli olur ya.Canım
21 Nisan 24
22 Nisan 42 yse eğer sonuç güzel 2 günde 1 değerin %66 ile %100 arasında olması gerekiyor ve artışın düzenli olması gerekiyor
Batım yarın. İnşallah pazartesi ye kadar sabretmeyi düşünüyorum.Minimum 48 saat beklemelisin yeni test vermek için. Su an artık 1 hafta bekle bence hatta hesapla 1000e yaklasmasi gereken zaman ver diger testi.
3 günde 100% gibi düşünebilirsin hesaplarken.
Ailene soylemissin artık inşallah sağlıkla devam eder. Aynı kurumda vermediysen ayni referans üstünden almana gerek yok normaldir değerinin artışı su an için
Kuzum benim 6 gün kaldı bata test almayı düşünmüyorum adetim geçmesini bekliyorum her ay test yapıp negatif gormekten yoruldum
Ayy valla biliyordum içine doğmuştu hayırlı olsun canım benim çok mutlu oldum. Koş hemen kan vermeye diyecem de yasak var. Darısı bizlere yaa
tebrikler cnm bugünün ilk hamiş haberi
Ben daha yakın zannederdimKuzum benim 6 gün kaldı bata test almayı düşünmüyorum adetim geçmesini bekliyorum her ay test yapıp negatif gormekten yoruldumama adete 1 gün kala ve adet günü ovulasyon testim var onu yapicam