Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimisi ilk geceden kalır kimisinin 10 yıl uğraşır her türlü tedaviyi görür öyle olur bu tamamen Allah'ın takdiri. Bir laf var çıkmadık candan umut kesilmez diye. Lütfen gebe kalmamış kimse ümitsizliğe düşmesin zaman herşeyin ilacıdır. Allah hiç beklemediğin bir anda mucize yaratır. Ol der ve olur. 🙏🙏🙏Her zaman dua ile hayır ile isteyin. Belki şu zaman hayırlı bir zaman değil. Allah herkesin yardımcısı olsun ve siz kız kardeşlerim en gizli duanız hayırla kabul olsun bu mübarek ayda günlerde inşallah 🙏🙏🙏 Ben hepinize inanıyorum rabbim kimsenin kalbini de kucağını da karnını da boş bırakmasın inşallah 🙏🙏🙏 Çoğunuzun adlarını bilmesem de ben hepinizi bir kızkardeş gibi kabul ettim her zaman duamdasınız. Sizlerin de inşallah duasında yer aldığımı biliyorum. 🙏🙏🙏

Saffât Suresi 100. ayeti ve meali: “Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).” Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.
Aminnn inşallah canım inşallah

Test daha yapmicam reglmin geçmesini bekleyip kan vericem canım
Benim ilkinde de çıkmadı zaten testlerde
Hatta kanimda çıktı hatıra kalsın diye test aldım yine çıkmadı 😂
Bu sefer de belki öyledir önce kana geçiyor beta hcg sonra idrara geçiyor çünkü
Ne oldu ipticiğim adet gelmedi demi inş gelmezde bebiş gelir inş

Kan testine gitmek istemedim; sabrımı denemek istiyorum.
Ha bana kalırsa hamileyim çünkü ilk hamileligimde yaşadığım şeyleri yaşıyorum ama biliyorum ki bunları maalesef kafamıza yazınca biz de vücudumuza yaptirabiliyoruz😂

Hayırlısını diliyorum. Regl olursam kanı görünce bi A AAAAA DEĞİLMİŞİM DEMEK diycem buna eminim🤣

Önümüzdeki perşembe doktor randevum var doktor hamile kalamazsan reglnden sonra gel demişti; belki o da bakar bir şey önerir ♥️
Kendine inat et dinleme kendini diyorum 2 gün kafa dinle bekle batı rehavete kapılma inş bebiş seninle dır inş

Kızlar hayırlı akşamlar 🤩
Benim reglime 1 hafta kaldı 2 gündür sol kasıkta ağrı çekilme oluyor dayanılmayacak şekilde bu ay ilk defa böyle bişey oldu. Gebelige mi yormalıyım?
Canım iyi akşamlar benimde sol kasigimda bide arkaya denk gelen yeri yani belimin sol tarafında çekilme gibi bişeyler oluyor reglime 6 gün var benimde

NİSAN AYINDA GEBELİK PLANLAYAN ANNE ADAYLARI;
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤

TABLOYA EKLEME SONLANMIŞTIR... İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...

GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR VE UZUN SÜRE GÜNCELLEME BİLDİRMEYENLER TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!

KullanıcıB.A.TYaşSonuç
@eddagokhan30.Mar28:anneadayı:
@Zenna2.Nis:anneadayı:
@Sadglozgrr3.Nis25:anneadayı:
@Sevme265.nis26:anneadayı:
@eymentaa8.Nis31:anneadayı:
@midge10.Nis31:anneadayı:
@muhasebecii3411.nis29:anneadayı:
Arsoney Arsoney 13.Nis33:anneadayı:
S saymia 15.nis:anneadayı:
@love heart15.nis28:anneadayı:
@burcuerva16.Nis32
@zizi35353516.Nis33
@Matmazelkedi16.nis26:anneadayı:
@kozalak1117.Nis24:anneadayı:
@Zeymusra17.nis20
@dilaa5518.nis26:anneadayı:
@Sazaks19.Nis28
@nasipetsin19.Nis
@elifafraninannesi19.nis29:anneadayı:
@SssMK20.Nis28
@Gazel211020.Nis33
@asicadi4420.Nis28
@sinemmmmm0020.nis22
@Carpediem420.nis29
@mervekaraca20.nis
@kendininguncesi21.nis28
@Zeyneptaa21.nis25:anneadayı:
@Balbadem1322.Nis26:anneadayı:
@Damlafzt22.nis29
@Aslanb22.nis27
@Huzurluanne22.nis29
@SAREZGI23.Nis29
@Nurimran23.Nis22
@Tmavii23.Nis26
@pinkcar23.nis
@purple3824.nis26:anneadayı:
@mutlumumutsuzmu24.nis26:anneadayı:
@Cccaaaaa25.Nis37
@Gokcelim25.nis26
@gLssHh25.nis
@Maviiiiiiii25.nis:anneadayı:
@Kartanesi34373926.Nis29
@Feyzaanrr26.nis24
@Birmeraklikedi26.nis31
@berguzar3427.nis25
@Sblgnr27.nis30
T tulperde 28.nis34
@coronabride28.nis33
Z zesamu93 28.nis27
@morbalikkk202129.nis25
@Hayat su 060629.nis25
GeceMavi- GeceMavi- 29.nis26
@buffyyy29.nis32
@pomegranate_29.nis28
@melevom29.nis27
@Hanimelibahar30.nis31
@dere0630.nis30
@LeyLA84db30.nis37
@Narence0630.nis25
@Haso1830.nis19
@M e g g30.nis
Bat 20 Nisan yaş 20

Canım iyi akşamlar benimde sol kasigimda bide arkaya denk gelen yeri yani belimin sol tarafında çekilme gibi bişeyler oluyor reglime 6 gün var benimde
İnşallah güzel haberler alırız canm, goguslerimde yumurtlama gününden beri hassaslasti dokunamıyorum 🤷‍♀️

İnşallah güzel haberler alırız canm, goguslerimde yumurtlama gününden beri hassaslasti dokunamıyorum 🤷‍♀️
İnşallah kuzucum😊benim göğüs agrim hemen oluşmadı yumurtlamadan bi hafta sonra falan oluşmaya başladı şu son hafta biraz aktiftim iş güç falan eyer ondan ağrımı olsa neden hep sol taraf olsunki diyorum sanki bebis var gibi hissediyorum. Ama umutlanmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı osun😊😘

İnşallah kuzucum😊benim göğüs agrim hemen oluşmadı yumurtlamadan bi hafta sonra falan oluşmaya başladı şu son hafta biraz aktiftim iş güç falan eyer ondan ağrımı olsa neden hep sol taraf olsunki diyorum sanki bebis var gibi hissediyorum. Ama umutlanmak istemiyorum hakkımızda hayırlısı osun😊😘
Benimde iş yaparken ayakta uzun süre kaldığımda ve dinlendigim sırada oluyor kuzum inşallah bebistendir :dua: senin kaçıncı denemen ?

X