Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belimde Bi kaç gündür vardı ara ara ama bugün çok hissetmedim sanki alt karnım daha çok dikkatimi çekti
Bende bu gun temizlik yaptim ayaktaykennsadece alt karnimda hafif sizilar hissediyordum isi bitirip oturunca o belimin agrisi o kasiklarim cok asiri hissettim baya zorladi beni sonra iftarda oturunca biraz bulasigi fan bekelttim neredeyse gecmisti bulasigi yikiyim dedim yarim saat ayakta durunca geri baslsdi insallah hayra alamettir

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah ya benim daha ilk ayım o kadar kafama takmıyorum ama yinede test de negatif görmek can sıkıyor

Bende birkaç kez hayalet çizgi çıktı ama bu kadar net değildi hamilelik olabilir, kaçıncı dakikada çıktı?
Canım 1 saat içinde dahada belirginleşti ilk 5 10 dakikada çok çok Zor görülen hayalet çizgi vardı 1 saat sonra uzaktan görülecek şekilde belirginleşti

Canım o zaman başka markayla dene şu an yanıltıcı olabilir. İlk beş dakikadaki böyle koyuluk önemli çünkü
Şuan eşimin görev yerinden dolayı alamıyorum maalesef burda eczane yok elimdeki testlerde hep aynı marka ama bu testlerin hepsimi böyle çıkar acaba 2 tane yaptım ikisinde de aynı oldu

ben 4 aydır yasıyorum bu ay gebe olmasam hsg ye gırmeyı dusunuyodum bence arkadasta bı baktırmalı

Yumurtlama kanaması olabiliyormuş evet ben de duymuştum.

Canım bende gogle da okudum eğer yumurta çok büyürse onay kanama olabilirmiş diye yoksa ben 12 yaşından beri adet oluyorum hiç denk gelmedim.işte merak edince sordum malum ramazan ayı oruç tutayım mı diye
Kızlar valla ilk defa duydum ben şok yaa

Kızlar günaydın, mutlu sabahlar
Bu alt karın ağrısı, bel ağrısı, kasık ağrısı bende yaşamıştım. İlkinde ne bir ağrı ne bir sancı çekmedim taaki doğana kadar. Ablamın ilki kız ikinci erkek o da benim gibi spinal anestezili sezaryen oldu. Bele vurulan iğneden dolayı ikinciler bel ağrısı çok yapıyor ve erkek bebek bele vuruyor tutunurken bende çok bel ağrısı çektim demişti. Erkek kız orasını Allah bilir ama benimde ikinci spinal ve belim koptu koptu geçen hafta bel ağrısı, alt karın ağrısı, kasık batmaları, uyku gelmesi ve tuvalete çok gitme yaşadım. Bunları kendim gebelik belirtisi olarak görüyorum ama şuan maşallah mı desem inşallah mı hiç hamile gibi değilim. Bir ağrım sızım yok çok şükür kendimi hamile gibi hissetmiyorum sanki hiçbirşeyim yok bu biraz da tedirgin ediyor beni işin açıkçası. Sadece dün sanki kasığımda ki damar put pıt attı biraz. Haftaya salı Drdan randevu en erken o güne vardı dün asmdeki ebeyle konuştum kanama yada çok şiddetli ağrın yoksa bir sıkıntı yoktur dedi. Hamiş arkadaşlara sormak istiyorum sizde durumlar nasıl? Benim gibi sakin durumda olan var mı? Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hamileler sağlıkla ilerlesin doğursun büyütsün, olmayanlar tez vakitte hamile olsunlar hayırlısıyla inşallah hayırlı günler bacılar

Arkadaslar 4 haftalik veya 5 haftalik gebeliklerde hcg kac cikar biliyormusunuz?internette baktim ama farkli yaziyor hep,4haftalik 20.000 diyende var 450 diyende var.anlamadim.adet tarihimizde 4haftalik oluyor ya ondan soruyorum

Arkadaslar 4 haftalik veya 5 haftalik gebeliklerde hcg kac cikar biliyormusunuz?internette baktim ama farkli yaziyor hep,4haftalik 20.000 diyende var 450 diyende var.anlamadim.adet tarihimizde 4haftalik oluyor ya ondan soruyorum
Canım bu değişir kişiden kişiye 5-456 yazıyor internette son regl tarihine göre hesaplanıyor ama ben kızımda 4+4te 1517ydi bunda 5+0 95ti yani erken yada geç döllenme fark eder regl süresi falan önemli olan 2 günde 1 değerin 2 katına çıkmış düzenli olarak artış yapması gerekir 2 ile gebe olduğunu öğrenen de var 1500le de

4haftalik oluyor dimi bu arada,yani biten haftayi mi sayiyoruz icinde oldugu haftayi mi.yani diyelim sat tan 4hafta 5gun gecmisse 4 haftalik mi 5 haftalikmi denir acaba biliyormusunuz

Benim bata 4 gün kala 310 çıktı canım. Muhtemelen bat günü 1500 falandı. Ama kişiden kişiye değişiyor. Erken döllenme geç döllenme etkiliyor. Gebelik haftası bile kese boyutuna göre değişiyor. Ben kendimi 4+4 sanarken 5+2 dedi doktorum kese boyutuna göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…