Bende bu gun temizlik yaptim ayaktaykennsadece alt karnimda hafif sizilar hissediyordum isi bitirip oturunca o belimin agrisi o kasiklarim cok asiri hissettim baya zorladi beni sonra iftarda oturunca biraz bulasigi fan bekelttim neredeyse gecmisti bulasigi yikiyim dedim yarim saat ayakta durunca geri baslsdi insallah hayra alamettirBelimde Bi kaç gündür vardı ara ara ama bugün çok hissetmedim sanki alt karnım daha çok dikkatimi çekti
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olur inşallahBende bu gun temizlik yaptim ayaktaykennsadece alt karnimda hafif sizilar hissediyordum isi bitirip oturunca o belimin agrisi o kasiklarim cok asiri hissettim baya zorladi beni sonra iftarda oturunca biraz bulasigi fan bekelttim neredeyse gecmisti bulasigi yikiyim dedim yarim saat ayakta durunca geri baslsdi insallah hayra alamettir
Benm 3.İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olur inşallahya benim daha ilk ayım o kadar kafama takmıyorum ama yinede test de negatif görmek can sıkıyor
En kısa zamanda güzel haberi alır bizi de mutlu edersin inşallah canımmBenm 3.Maalesef artik biran önce olsun istiyorum
İnşallah isteyen herkese mubarek gecede rabbim nasip etsin insallshEn kısa zamanda güzel haberi alır bizi de mutlu edersin inşallah canımm
Bende birkaç kez hayalet çizgi çıktı ama bu kadar net değildiKızlar testime bakarmısınız miratech marka testlerde bu ikinci çizgi hepmi çıkıyor acaba ümitlenmelimiyim adetime 7 8 gün kala yaptım
Canım 1 saat içinde dahada belirginleşti ilk 5 10 dakikada çok çok Zor görülen hayalet çizgi vardı 1 saat sonra uzaktan görülecek şekilde belirginleştiBende birkaç kez hayalet çizgi çıktı ama bu kadar net değildihamilelik olabilir, kaçıncı dakikada çıktı?
Canım o zaman başka markayla dene şu an yanıltıcı olabilir. İlk beş dakikadaki böyle koyuluk önemli çünküCanım 1 saat içinde dahada belirginleşti ilk 5 10 dakikada çok çok Zor görülen hayalet çizgi vardı 1 saat sonra uzaktan görülecek şekilde belirginleşti
Şuan eşimin görev yerinden dolayı alamıyorum maalesef burda eczane yok elimdeki testlerde hep aynı marka ama bu testlerin hepsimi böyle çıkar acaba 2 tane yaptım ikisinde de aynı olduCanım o zaman başka markayla dene şu an yanıltıcı olabilir. İlk beş dakikadaki böyle koyuluk önemli çünkü
Hayırlısı olsun canım gözün aydın inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebriklerKızlar öok heyecanlıyım. Gidip kan verdim değerim 24inanamıyorum bayılmak üzereyim heyecandan. Bata 3 var
ben 4 aydır yasıyorum bu ay gebe olmasam hsg ye gırmeyı dusunuyodum bence arkadasta bı baktırmalı
Yumurtlama kanaması olabiliyormuş evet ben de duymuştum.
Kızlar valla ilk defa duydum ben şok yaaCanım bende gogle da okudum eğer yumurta çok büyürse onay kanama olabilirmiş diye yoksa ben 12 yaşından beri adet oluyorum hiç denk gelmedim.işte merak edince sordum malum ramazan ayı oruç tutayım mı diye
Canım bu değişir kişiden kişiye 5-456 yazıyor internette son regl tarihine göre hesaplanıyor ama ben kızımda 4+4te 1517ydi bunda 5+0 95ti yani erken yada geç döllenme fark eder regl süresi falan önemli olan 2 günde 1 değerin 2 katına çıkmış düzenli olarak artış yapması gerekir 2 ile gebe olduğunu öğrenen de var 1500le deArkadaslar 4 haftalik veya 5 haftalik gebeliklerde hcg kac cikar biliyormusunuz?internette baktim ama farkli yaziyor hep,4haftalik 20.000 diyende var 450 diyende var.anlamadim.adet tarihimizde 4haftalik oluyor ya ondan soruyorum
4haftalik oluyor dimi bu arada,yani biten haftayi mi sayiyoruz icinde oldugu haftayi mi.yani diyelim sat tan 4hafta 5gun gecmisse 4 haftalik mi 5 haftalikmi denir acaba biliyormusunuzCanım bu değişir kişiden kişiye 5-456 yazıyor internette son regl tarihine göre hesaplanıyor ama ben kızımda 4+4te 1517ydi bunda 5+0 95ti yani erken yada geç döllenme fark eder regl süresi falan önemli olan 2 günde 1 değerin 2 katına çıkmış düzenli olarak artış yapması gerekir 2 ile gebe olduğunu öğrenen de var 1500le de
5 haftalik oluyo diye biliyorum4haftalik oluyor dimi bu arada,yani biten haftayi mi sayiyoruz icinde oldugu haftayi mi.yani diyelim sat tan 4hafta 5gun gecmisse 4 haftalik mi 5 haftalikmi denir acaba biliyormusunuz
Eki Görüntüle 2830453
Sabah yapmıştım canm
Hamilesin benceEki Görüntüle 2830453
Sabah yapmıştım canm
Benim bata 4 gün kala 310 çıktı canım. Muhtemelen bat günü 1500 falandı. Ama kişiden kişiye değişiyor. Erken döllenme geç döllenme etkiliyor. Gebelik haftası bile kese boyutuna göre değişiyor. Ben kendimi 4+4 sanarken 5+2 dedi doktorum kese boyutuna göre.Arkadaslar 4 haftalik veya 5 haftalik gebeliklerde hcg kac cikar biliyormusunuz?internette baktim ama farkli yaziyor hep,4haftalik 20.000 diyende var 450 diyende var.anlamadim.adet tarihimizde 4haftalik oluyor ya ondan soruyorum
Internetten getirtin daha uygunBen erken gebelik testine 2 gün önce 52 tl verdim eczaneden aldım 45 bana çok uygun geldi bizim burda herşey pahalı doğum olmuş 10.000 bin tl