Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda sana da kısmet olur
İnşallah canım valla 9 ay oldu ben ilişkiden sonra hemen ayağa kalkıyorum diye tutmuyor diyorum ama öylede tutan var nasip işte bu ay yatıcam kalkmıcam bakalım nolucak çok istiyorum allahım isteyen herkese nasip etsin

İnsallah bende senin gibi olurum benmde ozel bolgemin ust tug cikan kismi ve kasiklarimda cok agri hisssediyorum
Bn eşime kana gitmeyelim çok ağrım var kesin adet olacam bile dedim o kadar sızlıyor yani. İnşallah seninkide bebişinden kaynaklı ağrıdır

O şekilde hemen kalkma yapmadım işte ben. O etkili oldu mu bilmiyorum ama martın sonunda buraya yazmıştım öyle yap demişlerdi diye hep diktim yukarı

evet öyleymiş gebe kalmayı zorlastiriyormus eksik olunca ınslalah Rabbim gönlüne göre versin canım tez zanda anne ol insallah

Ah o kasik agrisi Bir haftadir ara ara cekiyorum, resmen sol kasigimda bisey var. Hala cesaret edemiyorum test yapmaya. Simdi de hamilelikten korkma gibi bi duyguya kapildim ya yapamazsam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…