Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim sat a gore 4+5 olmam gerekiyor ama 458 cikti hcgdusuk gibi gozukuyor canim sıkıldi

Ya benim sat a gore 4+5 olmam gerekiyor ama 458 cikti hcgdusuk gibi gozukuyor canim sıkıldi
Benim erken döllenmeydi. Seninki de geç döllenme olabilir. 2 gün sonra bir daha kan ver eğer iki günde bir iki katına çıkarsa sağlıklı bir artış vardır. Düşük olmasının bir önemi olmaz o zaman

Amin. Rabbim dileyen isteyen özellike buradaki yoldaşlarımıza tez günde tez zamanda nasip etsin inşallah canım inan bende hiç bişey yok çok şükür sancı ağrı sızı vs arada ağrı giriyor sabahları hafif bulantı ama benim tek sıkıntım söylemesi ayıp kabızlık onu da doktora gidince söyleyeceğim başka çok şükür birşeyim yok biz yine şanslıyız ya daha kötü olanlar var illa hamilelikde belirti olcak diye birşey yok canım takma kafana yani ben ilk hamileliğimde nasılsam şimdi de öyleyim

Bende erken olmustur diye dusunmustum,testim bayagi kirmiziydiinsallah oyle olur nerdeyse 2yildir ugrasiyorum.insallaj bu ay olmustur...kesede bebegi gorene kadar rahat yok bana sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…