- 24 Ağustos 2010
- 109
- 161
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artısı varsa 4+5 örneğin o 5. Hafta oluyor canım4haftalik oluyor dimi bu arada,yani biten haftayi mi sayiyoruz icinde oldugu haftayi mi.yani diyelim sat tan 4hafta 5gun gecmisse 4 haftalik mi 5 haftalikmi denir acaba biliyormusunuz
Goruyorum ben baya baya net hemde kos hastaneye kan ver benceGünaydın hanımlar bata 1 gün var erken gebelik testi yaptım bu sabah ama biraz lekelenmem oldu silik çizgiyi inşallah sırf ben görmüyorumdur yorumlar mısınız Eki Görüntüle 2831624
Bende gördüm hayırlı olsun kan testi verin benceGünaydın hanımlar bata 1 gün var erken gebelik testi yaptım bu sabah ama biraz lekelenmem oldu silik çizgiyi inşallah sırf ben görmüyorumdur yorumlar mısınız Eki Görüntüle 2831624
Evet ama regl olmadim henuz. Yumurtaliklarimda igne batmasi gibi agrilar oluyor. Bu neden sizce? Belkide bugün yarin regl olurum bilmiyorumM masalinguncesi canım bugün bat günün?
Hayırlısı olsun canım bende gördüm kan ver bakalımGünaydın hanımlar bata 1 gün var erken gebelik testi yaptım bu sabah ama biraz lekelenmem oldu silik çizgiyi inşallah sırf ben görmüyorumdur yorumlar mısınız Eki Görüntüle 2831624
Ya benim sat a gore 4+5 olmam gerekiyor ama 458 cikti hcgdusuk gibi gozukuyor canim sıkıldiBenim bata 4 gün kala 310 çıktı canım. Muhtemelen bat günü 1500 falandı. Ama kişiden kişiye değişiyor. Erken döllenme geç döllenme etkiliyor. Gebelik haftası bile kese boyutuna göre değişiyor. Ben kendimi 4+4 sanarken 5+2 dedi doktorum kese boyutuna göre.
Silik bir çizgi görünüyor umarım vardır.Günaydın hanımlar bata 1 gün var erken gebelik testi yaptım bu sabah ama biraz lekelenmem oldu silik çizgiyi inşallah sırf ben görmüyorumdur yorumlar mısınız Eki Görüntüle 2831624
Benim önceki dusukte HCG biraz geriden geliyordu geç döllenme olduğu için. Doktor keseyi görüyorsa ve ikiye katlaniyorsa sıkıntı yok diye biliyorumYa benim sat a gore 4+5 olmam gerekiyor ama 458 cikti hcgdusuk gibi gozukuyor canim sıkıldi
Benim erken döllenmeydi. Seninki de geç döllenme olabilir. 2 gün sonra bir daha kan ver eğer iki günde bir iki katına çıkarsa sağlıklı bir artış vardır. Düşük olmasının bir önemi olmaz o zamanYa benim sat a gore 4+5 olmam gerekiyor ama 458 cikti hcgdusuk gibi gozukuyor canim sıkıldi
bende görüyorum kan ver bence cnmGünaydın hanımlar bata 1 gün var erken gebelik testi yaptım bu sabah ama biraz lekelenmem oldu silik çizgiyi inşallah sırf ben görmüyorumdur yorumlar mısınız Eki Görüntüle 2831624
İnşallah kahverengi lekelenmem oldu endişeliyim o yuzdenSilik bir çizgi görünüyor umarım vardır.
İnşallahbende görüyorum kan ver bence cnm
İnşallah canımmHayırlısı olsun canım bende gördüm kan ver bakalım
Hadi inşallahGoruyorum ben baya baya net hemde kos hastaneye kan ver bence
Amin. Rabbim dileyen isteyen özellike buradaki yoldaşlarımıza tez günde tez zamanda nasip etsin inşallah canım inan bende hiç bişey yok çok şükür sancı ağrı sızı vs arada ağrı giriyor sabahları hafif bulantı ama benim tek sıkıntım söylemesi ayıp kabızlık onu da doktora gidince söyleyeceğim başka çok şükür birşeyim yok biz yine şanslıyız ya daha kötü olanlar var illa hamilelikde belirti olcak diye birşey yok canım takma kafana yani ben ilk hamileliğimde nasılsam şimdi de öyleyimKızlar günaydın, mutlu sabahlar
Bu alt karın ağrısı, bel ağrısı, kasık ağrısı bende yaşamıştım. İlkinde ne bir ağrı ne bir sancı çekmedim taaki doğana kadar. Ablamın ilki kız ikinci erkek o da benim gibi spinal anestezili sezaryen oldu. Bele vurulan iğneden dolayı ikinciler bel ağrısı çok yapıyor ve erkek bebek bele vuruyor tutunurken bende çok bel ağrısı çektim demişti. Erkek kız orasını Allah bilir ama benimde ikinci spinal ve belim koptu koptu geçen hafta bel ağrısı, alt karın ağrısı, kasık batmaları, uyku gelmesi ve tuvalete çok gitme yaşadım. Bunları kendim gebelik belirtisi olarak görüyorum ama şuan maşallah mı desem inşallah mı hiç hamile gibi değilim. Bir ağrım sızım yok çok şükür kendimi hamile gibi hissetmiyorum sanki hiçbirşeyim yok bu biraz da tedirgin ediyor beni işin açıkçası. Sadece dün sanki kasığımda ki damar put pıt attı biraz. Haftaya salı Drdan randevu en erken o güne vardı dün asmdeki ebeyle konuştum kanama yada çok şiddetli ağrın yoksa bir sıkıntı yoktur dedi. Hamiş arkadaşlara sormak istiyorum sizde durumlar nasıl? Benim gibi sakin durumda olan var mı? Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hamileler sağlıkla ilerlesin doğursun büyütsün, olmayanlar tez vakitte hamile olsunlar hayırlısıyla inşallah hayırlı günler bacılar
Bende erken olmustur diye dusunmustum,testim bayagi kirmiziydiinsallah oyle olur nerdeyse 2yildir ugrasiyorum.insallaj bu ay olmustur...kesede bebegi gorene kadar rahat yok bana sanirimBenim erken döllenmeydi. Seninki de geç döllenme olabilir. 2 gün sonra bir daha kan ver eğer iki günde bir iki katına çıkarsa sağlıklı bir artış vardır. Düşük olmasının bir önemi olmaz o zaman
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşallah biz 5 haftalığız hala inanamıyorum canımKızlar öok heyecanlıyım. Gidip kan verdim değerim 24 inanamıyorum bayılmak üzereyim heyecandan. Bata 3 var
Bu prodoctor marka mı oysa hep bu silik 2. Çizgi çıkarıyor ya inşallah yanılıyorumdurGünaydın hanımlar bata 1 gün var erken gebelik testi yaptım bu sabah ama biraz lekelenmem oldu silik çizgiyi inşallah sırf ben görmüyorumdur yorumlar mısınız Eki Görüntüle 2831624
Gecen ay çıkmamıştı inşallah yanılmıyoruzudur yanılmak istemiyorum evet productor canımmBu prodoctor marka mı oysa hep bu silik 2. Çizgi çıkarıyor ya inşallah yanılıyorumdur