ayy teşekkür ederimBenim dış hekimim anne mi oluyormuş gözün aydın canim benim cooook sevineim
İnşallah bebektendir canım
Amin canım insallah isteyen herkese nasip olurayy teşekkür ederiminşallah en yakın zamanda sen de alırsın bu güzel haberi
Insallah canımİnşallah bebektendir canımcumaya da bi şey kalmadı bakalım hayırlısı
Aa hamilelik çok güzel bir duygu canım. Hele bi de hareketlerini hissetmeye başlayıncaAh o kasik agrisiBir haftadir ara ara cekiyorum, resmen sol kasigimda bisey var. Hala cesaret edemiyorum test yapmaya. Simdi de hamilelikten korkma gibi bi duyguya kapildim ya yapamazsam diye
Yok canım yapmadım. Öyle olmadığını düşünüyorum çünkü. Ama sordum temiz gün sayısı 15 günü geçerse adet sayııyormuş dedilerAdet dönemi dışında gelen kanama özür kanamasıdır namaza ve oruca engel olmaz sadece abdest tazelemeniz gerekir.
Hamile olabilirsiniz belki yerleşme kanamasıdır test yaptınız mı
Adet olduktan 10 gün sonrası özür ve adetten 10 gün öncesi özür sayılıyor yani adete 9 gün var ve kanamanız olduysa özür olmazYok canım yapmadım. Öyle olmadığını düşünüyorum çünkü. Ama sordum temiz gün sayısı 15 günü geçerse adet sayııyormuş dediler
Ben kanamam vardı gittim doktora yumurtlama kanaması dedi yine de hsg cekelim dedi. Bende istemedim bu ayda bekleyelim dedim .4 aydir araştırıyorum bu konuyu gebeliğe engel olarak dusunuyodum ama değilmiş korkma yani oluruna bırak:)Canım ben hsg değilde ofis histeroskopi oldum rahim kalp şekliymiş ama yeterli yazmış hoca rapora ama tüplerde Bi sıkıntı yok çok şükür.yani Bi sıkıntı olsa çıkardı demi histeroskopi de. Tek sıkıntım amh ama bu ayın 16 sında bir yumurtam oluşmuştu ama boyutunu söylemedi doktor. Bende acaba adet mi yoksa yumurta mı çatladı diye düşğndüm
Tesekkur ederiim amin insallah
Hayırlısı canımBende başladım dünden beri lh bakmaya bata son 7 hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım hayırlısı İLKKEZ yaşadım korktum ama belki kist falandır.Ben kanamam vardı gittim doktora yumurtlama kanaması dedi yine de hsg cekelim dedi. Bende istemedim bu ayda bekleyelim dedim .4 aydir araştırıyorum bu konuyu gebeliğe engel olarak dusunuyodum ama değilmiş korkma yani oluruna bırak:)
Yani öyle olması lazım canım. ama yine de adet gibi bir kanamam yol bitti neredeyse sadece böyle uzayan affedersiniz de yapıştırıcı gibi zaten kahveye döndü. Bende oruç tutacağım inşallah hayırlısı tabi ki.Adet olduktan 10 gün sonrası özür ve adetten 10 gün öncesi özür sayılıyor yani adete 9 gün var ve kanamanız olduysa özür olmaz
Bi akıntı gibi geldi gittiyse gusül alıp tutabilirsiniz tabiYani öyle olması lazım canım. ama yine de adet gibi bir kanamam yol bitti neredeyse sadece böyle uzayan affedersiniz de yapıştırıcı gibi zaten kahveye döndü. Bende oruç tutacağım inşallah hayırlısı tabi ki.
Tamam canım teşekkür ederim. Ama duş almaya gerek var mı. Geldiği gece aldım aslındaBi akıntı gibi geldi gittiyse gusül alıp tutabilirsiniz tabiaynen öyle hayırlısı olsun inşallah
Belindede varmiBugün ağrılarım çoğaldıpazara markete gittim sonrada iftar hazırlığı derken ayaktaydım ve alt karnım da batmalar çoğaldı enfeksiyondan mı oluyor yoksaa ... Bilmiyorum
Aldıktan sonra tekrar gelmediyse eğer gerek yok ama geldiyse her ihtimale karşı alın derimTamam canım teşekkür ederim. Ama duş almaya gerek var mı. Geldiği gece aldım aslında
Belimde Bi kaç gündür vardı ara ara ama bugün çok hissetmedim sanki alt karnım daha çok dikkatimi çektiBelindede varmi