Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T tulperde canım benim.agrim kasikta ama.adet sancısı yada rahim sancısı gibi deil belime vuruyor arada.bide sol kasigima sanki orası incinmiş gibi ağır bişey kaldırmışimda zedelenmiş gibi ağrıyor bu ağrılar beni umutlandiriyor nedense canim😊😍😙

T tulperde canım benim.agrim kasikta ama.adet sancısı yada rahim sancısı gibi deil belime vuruyor arada.bide sol kasigima sanki orası incinmiş gibi ağır bişey kaldırmışimda zedelenmiş gibi ağrıyor bu ağrılar beni umutlandiriyor nedense canim😊😍😙
İnşallah bebektendir canım 😍 cumaya da bi şey kalmadı bakalım hayırlısı 😊

Ah o kasik agrisi🤦🏼‍♀️ Bir haftadir ara ara cekiyorum, resmen sol kasigimda bisey var. Hala cesaret edemiyorum test yapmaya. Simdi de hamilelikten korkma gibi bi duyguya kapildim ya yapamazsam diye 😢
Aa hamilelik çok güzel bir duygu canım. Hele bi de hareketlerini hissetmeye başlayınca 😍 bir an önce kontrol günüm gelse de bebişimi görsem diye sabırsızlanacaksınız 😍
Ben ilk gebeliğimde prensesler gibiydim 🤣 öyle pek bir iş yapmazdım halbuki hiç riskli bir gebelik yaşamadım ama olsun eşim yapıyordu her işi ❤
Şu an gebe kalırsam aynı rahatlık nerdeee.. küçük bir kızım var çünkü 😍
Ama olsun rabbim kolaylığını verir inşallah hepimize de 😍

Merhaba kizlar. Öncelikle bu mübarek ayda herkesin güzel habeler almasını dilerim. Alanlarinda bebişlerini sağlicakla kucaklarina almalarini dilerim🤲🏻 Bat:22nisan benimde ama 1gün gecikmeyi bekleyip 23nisanda yapacağım test hayırlisi olsun🤗

Adet dönemi dışında gelen kanama özür kanamasıdır namaza ve oruca engel olmaz sadece abdest tazelemeniz gerekir.
Hamile olabilirsiniz belki yerleşme kanamasıdır test yaptınız mı
Yok canım yapmadım. Öyle olmadığını düşünüyorum çünkü. Ama sordum temiz gün sayısı 15 günü geçerse adet sayııyormuş dediler

Yok canım yapmadım. Öyle olmadığını düşünüyorum çünkü. Ama sordum temiz gün sayısı 15 günü geçerse adet sayııyormuş dediler
Adet olduktan 10 gün sonrası özür ve adetten 10 gün öncesi özür sayılıyor yani adete 9 gün var ve kanamanız olduysa özür olmaz

Canım ben hsg değilde ofis histeroskopi oldum rahim kalp şekliymiş ama yeterli yazmış hoca rapora ama tüplerde Bi sıkıntı yok çok şükür.yani Bi sıkıntı olsa çıkardı demi histeroskopi de. Tek sıkıntım amh ama bu ayın 16 sında bir yumurtam oluşmuştu ama boyutunu söylemedi doktor. Bende acaba adet mi yoksa yumurta mı çatladı diye düşğndüm
Ben kanamam vardı gittim doktora yumurtlama kanaması dedi yine de hsg cekelim dedi. Bende istemedim bu ayda bekleyelim dedim .4 aydir araştırıyorum bu konuyu gebeliğe engel olarak dusunuyodum ama değilmiş korkma yani oluruna bırak:)

Ben kanamam vardı gittim doktora yumurtlama kanaması dedi yine de hsg cekelim dedi. Bende istemedim bu ayda bekleyelim dedim .4 aydir araştırıyorum bu konuyu gebeliğe engel olarak dusunuyodum ama değilmiş korkma yani oluruna bırak:)
İnşallah canım hayırlısı İLKKEZ yaşadım korktum ama belki kist falandır.

Adet olduktan 10 gün sonrası özür ve adetten 10 gün öncesi özür sayılıyor yani adete 9 gün var ve kanamanız olduysa özür olmaz
Yani öyle olması lazım canım. ama yine de adet gibi bir kanamam yol bitti neredeyse sadece böyle uzayan affedersiniz de yapıştırıcı gibi zaten kahveye döndü. Bende oruç tutacağım inşallah hayırlısı tabi ki.

Yani öyle olması lazım canım. ama yine de adet gibi bir kanamam yol bitti neredeyse sadece böyle uzayan affedersiniz de yapıştırıcı gibi zaten kahveye döndü. Bende oruç tutacağım inşallah hayırlısı tabi ki.
Bi akıntı gibi geldi gittiyse gusül alıp tutabilirsiniz tabi ☺️ aynen öyle hayırlısı olsun inşallah 🌸

Bugün ağrılarım çoğaldı 😣 pazara markete gittim sonrada iftar hazırlığı derken ayaktaydım ve alt karnım da batmalar çoğaldı enfeksiyondan mı oluyor yoksaa ... Bilmiyorum 🤦‍♀️

X