Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Okurken tüylerim diken diken oldu Hadi inşallah ya

Ya ne kadar ayrıntılı düşünmüşsünüz
Ben de yay olsun istiyordum ama geçen ay tutmadı bu ay tutarsa ocak başı diye hesapladım ben yılı kurtarıyor neyse ki..
Tutmazsa neden 3 ay ara vereceksiniz?

Bunlar benm belirtilerim beni anlattin benmde 11 nisan yumurtlama 12 nisan catlama oldu bende ay insallah ya

Çok teşekkür ederim. Allah inşallah burdaki herkese ve isteyen herkese bu sevinci yaşatır.
Hayırlı olsun bebişiniz banada umut oldunuz şimdi 24 nisan benim bat bugun test yaptım negati çıkmıştı yıkıldım resmen gerçekten kırmızıları görmeden umut varmış demekki

İnşallah canım inşallah senin ilk bebek mi olacak inşallah? 8 aydır deniyormuşsunuz doktora göründünüz mü hiç?
Benim ilk eşimin ikinci evet gittim bi kist varmış küçükmüş dermoit mi ne dedi bi sorun yok dedi gebeliğe engel olmazmış kan tahlili de yaptırdım orda da birşey çıkmadı benim tek sorunum uygulamalarda aylarımı kaybettim keşke şu siteyi daha evvel keşfetseydim gerçi Allah bilir sizin regliniz kaç gün sürüyor birde döngünüz 28 mi benim 7 gün sürüyor 28 de döngü

Ya ne kadar ayrıntılı düşünmüşsünüz
Ben de yay olsun istiyordum ama geçen ay tutmadı bu ay tutarsa ocak başı diye hesapladım ben yılı kurtarıyor neyse ki..
Tutmazsa neden 3 ay ara vereceksiniz?
kpss hazırlanıyorum sınava en azından hamile girmeliyim çocuk olunca çalışma olmuyor ama yine de hayırlısı neyse o olsun diyorum olursa yani çook sevinirim yine de

Hayırlı olsun bebişiniz banada umut oldunuz şimdi 24 nisan benim bat bugun test yaptım negati çıkmıştı yıkıldım resmen gerçekten kırmızıları görmeden umut varmış demekki
Kesinlikle. Dünkü testimde bile negatifti. Bide ağrım da vardı. Ve göğüslerimde hiçbir değişiklik olmadı ne ağrı ne sızı ne dolgunluk. Sadece yoğun beyaz akıntım vardı. İnşallah siz de güzel haber verirsiniz 3 gün sonra

Canım benimde 8 gün varken test bu şekilde çıktı ama miratech marka testlerde bu sorunmu oluyor hep bilmiyorum ümitlenmelimiyim

Eklentiler

• 45D7BD73-1EF7-44BD-8C60-3C52EAD62BD3.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 51
29 günde oluyorum ben. Aslında ne uygulama ne ovu testleri. En güzeli adetin 10. Ve 20. Günleri arası günaşırı ilişki. Hakkımızda hayırlısı canım

İnşallah canım İnşallah belirtim yok akıntım bile yok normaldede olmaz zaten sadece sol kolum ve sol bacağımda sızlamalar var bu belirtimi bilmiyorum

Kızlar testime bakarmısınız miratech marka testlerde bu ikinci çizgi hepmi çıkıyor acaba ümitlenmelimiyim adetime 7 8 gün kala yaptım

Eklentiler

• 2D87FD88-D71E-4F39-B356-D311FE4DF016.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar testime bakarmısınız miratech marka testlerde bu ikinci çizgi hepmi çıkıyor acaba ümitlenmelimiyim adetime 7 8 gün kala yaptım
Bu marka bana hic guven vermiyo kac tane test aldiysam hepsi bozuk cikti bence baska marka test al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…