- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 34
Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınızKızlar testime bakarmısınız miratech marka testlerde bu ikinci çizgi hepmi çıkıyor acaba ümitlenmelimiyim adetime 7 8 gün kala yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınızKızlar testime bakarmısınız miratech marka testlerde bu ikinci çizgi hepmi çıkıyor acaba ümitlenmelimiyim adetime 7 8 gün kala yaptım
Siz naptınız canım test falan yaniBu marka bana hic guven vermiyo kac tane test aldiysam hepsi bozuk cikti bence baska marka test al
Ben yaptim sabah normal kaset test ama.negatif cikti maalesef bata 4 varSiz naptınız canım test falan yani
Önceki aylarda da bu markayı kullanmıştım onlarda bazılarında çok zor görülen hayalet çizgi çıkmıştı hiç bu kadar belli çıkmadı ilk defa böyle belirgin çıktı ama kendimi kandırmak mı istiyorum bilmiyorumBu marka bana hic guven vermiyo kac tane test aldiysam hepsi bozuk cikti bence baska marka test al
Cizgi belirgin cikiyosa vardir buyuk ihtimal hayalet cizgi hep cikiyo ama yinede baska markayla dene benceÖnceki aylarda da bu markayı kullanmıştım onlarda bazılarında çok zor görülen hayalet çizgi çıkmıştı hiç bu kadar belli çıkmadı ilk defa böyle belirgin çıktı ama kendimi kandırmak mı istiyorum bilmiyorum
Valla ben hiç Bi uygulama test falan yapmadım buraya gelince öğrendim onları da açıkcası yapmayı da düşünmüyorum Allah nasip ederse her türlü olur29 günde oluyorum ben. Aslında ne uygulama ne ovu testleri. En güzeli adetin 10. Ve 20. Günleri arası günaşırı ilişki. Hakkımızda hayırlısı canım
1 hafta sonra yaptım ara da belimin sol tarafı adet olacakmış gibi ağrıyorduYumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız
Çok erken ama idrarda çıkması şu an çok zor bildiğim kadarıyla kanda bile yeni çıkmaya başlıyor1 hafta sonra yaptım ara da belimin sol tarafı adet olacakmış gibi ağrıyordu
Tamam canım teşekkür ederim olmazsa adet günümü beklerim daha 5 6 gün varCizgi belirgin cikiyosa vardir buyuk ihtimal hayalet cizgi hep cikiyo ama yinede baska markayla dene bence
Evet çok zor biliyorum bende böyle çıkınca şaşırdımÇok erken ama idrarda çıkması şu an çok zor bildiğim kadarıyla kanda bile yeni çıkmaya başlıyor
Siz biraz daha bekleyip başka marka testle deneyin bence çok şikayet oluyor bu markadaEvet çok zor biliyorum bende böyle çıkınca şaşırdım
Benimde 5 kaldı bakalım ne yapacağızBen yaptim sabah normal kaset test ama.negatif cikti maalesef bata 4 var
Evet haklısınız öyle yapıyımSiz biraz daha bekleyip başka marka testle deneyin bence çok şikayet oluyor bu markada
Hayırlı olsun bebişin canım ne zamandır deniyordun ve neler yaptın bu ay anlatırmısın acabaİnşallah sende de mayısta olur.
Ben yarin kan vercem baklmBenimde 5 kaldı bakalım ne yapacağız
Ay hadi bakalım inşallah güzel haberler alırızBen yarin kan vercem baklm
İnsalalh canm yaAy hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız
İlk ayımdı. Ovulasyon testi kullandım. Yumurtlamadan önceki hafta gün aşırı sonrasında yumurtlama öncesi gün, yumurtlama,pik,çatlama ve bir gün daha şeklinde 5 günü değerlendirdim. Kür ya da herhangi bir ilaç kullanmadım. Bacakları ilişki sonrası en fazla yarım saat yukarı diktim.Hayırlı olsun bebişin canım ne zamandır deniyordun ve neler yaptın bu ay anlatırmısın acaba
Kan ver bence de. Ben değerimi öğrendikten sonra bile test yaptım hala negatifBen yarin kan vercem baklm
Anladım canım çok uğraştırmamış bebeğin seni sağlıkla al kucağınaİlk ayımdı. Ovulasyon testi kullandım. Yumurtlamadan önceki hafta gün aşırı sonrasında yumurtlama öncesi gün, yumurtlama,pik,çatlama ve bir gün daha şeklinde 5 günü değerlendirdim. Kür ya da herhangi bir ilaç kullanmadım. Bacakları ilişki sonrası en fazla yarım saat yukarı diktim.