Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu marka bana hic guven vermiyo kac tane test aldiysam hepsi bozuk cikti bence baska marka test al
Önceki aylarda da bu markayı kullanmıştım onlarda bazılarında çok zor görülen hayalet çizgi çıkmıştı hiç bu kadar belli çıkmadı ilk defa böyle belirgin çıktı ama kendimi kandırmak mı istiyorum bilmiyorum

Önceki aylarda da bu markayı kullanmıştım onlarda bazılarında çok zor görülen hayalet çizgi çıkmıştı hiç bu kadar belli çıkmadı ilk defa böyle belirgin çıktı ama kendimi kandırmak mı istiyorum bilmiyorum
Cizgi belirgin cikiyosa vardir buyuk ihtimal hayalet cizgi hep cikiyo ama yinede baska markayla dene bence

29 günde oluyorum ben. Aslında ne uygulama ne ovu testleri. En güzeli adetin 10. Ve 20. Günleri arası günaşırı ilişki. Hakkımızda hayırlısı canım 😍
Valla ben hiç Bi uygulama test falan yapmadım buraya gelince öğrendim onları da 🤭 açıkcası yapmayı da düşünmüyorum Allah nasip ederse her türlü olur ☺️

Hayırlı olsun bebişin canım ne zamandır deniyordun ve neler yaptın bu ay anlatırmısın acaba ☺️
İlk ayımdı. Ovulasyon testi kullandım. Yumurtlamadan önceki hafta gün aşırı sonrasında yumurtlama öncesi gün, yumurtlama,pik,çatlama ve bir gün daha şeklinde 5 günü değerlendirdim. Kür ya da herhangi bir ilaç kullanmadım. Bacakları ilişki sonrası en fazla yarım saat yukarı diktim.

İlk ayımdı. Ovulasyon testi kullandım. Yumurtlamadan önceki hafta gün aşırı sonrasında yumurtlama öncesi gün, yumurtlama,pik,çatlama ve bir gün daha şeklinde 5 günü değerlendirdim. Kür ya da herhangi bir ilaç kullanmadım. Bacakları ilişki sonrası en fazla yarım saat yukarı diktim.
Anladım canım çok uğraştırmamış bebeğin seni sağlıkla al kucağına 🌸😍

X