Ben de yikigimYıkıldım şuan
Aynen canım hayırlısı olsun bekleyelim bakalım yumurta takibi yapmadım ben ilk deneme oldugu için mayısta yapıcam ama folikasit falanda alıcamBenim de tarihim aynı. Artık regl beklicez regl olmazsak haftaya tekrar bakıcaz canım hayırlısı olsun
Benim de böyleydi adet oldum=/Kızlar bata 3 var ovulasyon testim.Arsoney senin attığın iki ovulasyondakinden ilkine yakın sanki ama kaset testte sadece benim gördüğüm bir hayali çizgi var Sence var mı umut
İnşallah olmamBenim de böyleydi adet oldum=/
Bugun de moral bozucu gbi herkese bunu yazdim=)İnşallah olmam
Bende bunu farkettim tamda size bunu yazacaktım siz yazmışsınızBugun de moral bozucu gbi herkese bunu yazdim=)
Yok ya bizi kötü sonuca da hazırlıyorsun. Gebelik planlamadan önce de kk yi takip ediyordum. Diyordum bu insanlar niye testi açıyolar ki, niye her gün test yapıyolar sabredip battan sonra yapsınlar diye. Ama kesinlikle bu bekleyiş öyle bişey değilmiş insan meraktan çatlıyor bat gününe kadarBugun de moral bozucu gbi herkese bunu yazdim=)
Aynen oyle sabah aile hekimine verdim.dun gittim saati gecmis yarin 9da gel dedi.bugun 9da verdim hala cikmamis sonuclar.asiri mantiksiz degilmi?Adetim gecikti kasıklarımda ağrı var de herşeyine bakarlar evet 50 den başlıyor beta testi çok para ya günah ve bi kan alıyorlar altı üstü
Ahahaha çöktüm adet olunca mazur gorun=)Bende bunu farkettim tamda size bunu yazacaktım siz yazmışsınızfarkında olmakta güzel bisey
Cokkk ama çok teşekkür ederim aynen öyle rabbim bugüne yazmis cok sukur ama eminim yakın zamanda çok guzel haberler vereceksin bize kendi topigin sana uğur getirecekAmin İnşallah canımm..
Çok iyi hatırlıyorum canım o doğum günü hediyeleri olarak gelsin isterdik ama nasip şimdiymiş ne çok sevindim senin adına sankim benim olmuş kadar Rabbım her anını yaşamayı nasip etsin sana güzel arkadaşım
Aile hekiminde geç çıkıyor sonuç ya en iyisi acil Ankara Zübeyde hanımda iyi bktılar bana vallaAynen oyle sabah aile hekimine verdim.dun gittim saati gecmis yarin 9da gel dedi.bugun 9da verdim hala cikmamis sonuclar.asiri mantiksiz degilmi?
İnş canım inş rabbim iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah en önemlisi o rabbim sanada nasıp etsin yaaa inşallahİnşallah kafana aşırı yatan bir yerde devam edersin kontrollere ve doguma canım ya
Evet kuzum banada çok yakın geldi ya gebelik testinide at biKızlar bata 3 var ovulasyon testim.Arsoney senin attığın iki ovulasyondakinden ilkine yakın sanki ama kaset testte sadece benim gördüğüm bir hayali çizgi var Sence var mı umut
Canım ben burda göremedim. Burda kızlara da hep yazdım benim ovulasyonum kopkoyu olmasına rağmen ben regl oldum geçen sene sonrasında tekrar yapmadım. Kistler ya da hormonlardan bazen koyu çıkıyormuş. Hamileysen LH kesin koyu çıkıyor ama her koyuluk hamilelik göstergesi değil maalesefBugün yapmadım dün yapmıştım onu atayım. Kaset testin markasına da güvenemiyorum youtube da bile bozuk olduğuna dair videolar varmış. Bilmiyorum kendimi de kandırmaya çalışıyorum
İlaç vermeden önce hcg bakacaklar, negatif çıkarsa ilaç verecekler. İlaç almayı kabul edeceksen git yavrum. Ağrı kesici yaparlar. Ama bence yarın kadın doğumdan randevu al, kasıklarım ağrıyor diyorsun çünkü. Ultrasonla baksın belki bir şey vardır. Her acilde ultrasonla bakılmıyor gebelik yokkenBen agrim hafifledi ama korkulcak brisey varmidir yinede gideyimmi sizce
Anladim ben yarin gidip asmde kan vereyim negatif cikarsa ezhye giderim henuz yeni girdim ultrasona ama tekrar baktiririm bidahaİlaç vermeden önce hcg bakacaklar, negatif çıkarsa ilaç verecekler. İlaç almayı kabul edeceksen git yavrum. Ağrı kesici yaparlar. Ama bence yarın kadın doğumdan randevu al, kasıklarım ağrıyor diyorsun çünkü. Ultrasonla baksın belki bir şey vardır. Her acilde ultrasonla bakılmıyor gebelik yokken
Yarın sabah ilk idrarla yapayım diyorum. Bugün yapmadım dün de negatif çıkmıştı. İnşallah yarın çift çizgi atarım hcg yiEvet kuzum banada çok yakın geldi ya gebelik testinide at bi
Ben folik asit kullanıyorum ama ovulasyon yapmadım; yapmayacağım da strese sokar o beniAynen canım hayırlısı olsun bekleyelim bakalım yumurta takibi yapmadım ben ilk deneme oldugu için mayısta yapıcam ama folikasit falanda alıcam