Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de tarihim aynı. Artık regl beklicez regl olmazsak haftaya tekrar bakıcaz canım hayırlısı olsun
Aynen canım hayırlısı olsun bekleyelim bakalım yumurta takibi yapmadım ben ilk deneme oldugu için mayısta yapıcam ama folikasit falanda alıcam

Bugun de moral bozucu gbi herkese bunu yazdim=)
Yok ya bizi kötü sonuca da hazırlıyorsun. Gebelik planlamadan önce de kk yi takip ediyordum. Diyordum bu insanlar niye testi açıyolar ki, niye her gün test yapıyolar sabredip battan sonra yapsınlar diye. Ama kesinlikle bu bekleyiş öyle bişey değilmiş insan meraktan çatlıyor bat gününe kadar

Meraka son bu ay için 3 erkenngebelik 5 gebelik testi aldim hem de 50 tl ye kargo parasida içinde bedava ,eczacılar kazikci. Ovulasyonsuz devam edicem o da ayrı gıcık bir şey çünkü

Ben agrim hafifledi ama korkulcak brisey varmidir yinede gideyimmi sizce

Cokkk ama çok teşekkür ederim aynen öyle rabbim bugüne yazmis cok sukur ama eminim yakın zamanda çok guzel haberler vereceksin bize kendi topigin sana uğur getirecek

Bugün yapmadım dün yapmıştım onu atayım. Kaset testin markasına da güvenemiyorum youtube da bile bozuk olduğuna dair videolar varmış. Bilmiyorum kendimi de kandırmaya çalışıyorum
Canım ben burda göremedim. Burda kızlara da hep yazdım benim ovulasyonum kopkoyu olmasına rağmen ben regl oldum geçen sene sonrasında tekrar yapmadım. Kistler ya da hormonlardan bazen koyu çıkıyormuş. Hamileysen LH kesin koyu çıkıyor ama her koyuluk hamilelik göstergesi değil maalesef yarın tekrar gebelik yap bakalım ne çıkacak. İnş pozitif görürüz

Ben agrim hafifledi ama korkulcak brisey varmidir yinede gideyimmi sizce
İlaç vermeden önce hcg bakacaklar, negatif çıkarsa ilaç verecekler. İlaç almayı kabul edeceksen git yavrum. Ağrı kesici yaparlar. Ama bence yarın kadın doğumdan randevu al, kasıklarım ağrıyor diyorsun çünkü. Ultrasonla baksın belki bir şey vardır. Her acilde ultrasonla bakılmıyor gebelik yokken

Anladim ben yarin gidip asmde kan vereyim negatif cikarsa ezhye giderim henuz yeni girdim ultrasona ama tekrar baktiririm bidaha

Aynen canım hayırlısı olsun bekleyelim bakalım yumurta takibi yapmadım ben ilk deneme oldugu için mayısta yapıcam ama folikasit falanda alıcam
Ben folik asit kullanıyorum ama ovulasyon yapmadım; yapmayacağım da strese sokar o beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…