Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendine eziyet ediyorsun. Yumurtlamadan sonra en iyi 12.gün çıkıyor kanda. Senin bugün 10. Negatif görüp üzülme ihtimalin var bak üzüntü stres bunlar hamilelik için iyi değil kuzum, bekle 2 gün sonra ver kan
Test icin degil yukardada yazdim maalesef

Bende bu atasözü bile anlamsızlaştı :)) hayatımda birde adet söktürücü kullanmak varmış 🙈 kırmızı gelmiyor gelmiyorrrrr 😂bunu hep derdim kendime.
Bir başka atasözü de der ki; Allah'ım nolur kırmızıyı göreyim ve yoluma devam edeyim. 🤣
Hayırlısı canım.. içime doğuyor mayısta olacak senin inşallah 😍

Bende bu atasözü bile anlamsızlaştı :)) hayatımda birde adet söktürücü kullanmak varmış 🙈 kırmızı gelmiyor gelmiyorrrrr 😂bunu hep derdim kendime.
Benim de bugün olmam gerwkiyodu ya olmadım olamadım ama olmak üzereyimdir kokum gelmeye başladı 😁😁😁 sabah da predictor yaptım o da negatif çıktı zaten yani olsak da bu ay geçse bari çabucak

Bat 23 yada 24 nisan ilk idrarla yapmadım 4 saatte beklemedim açıkcası negatif çıktı markası one step diye bi test
Canım sen 6 gün önce diye bir test var ondan al yap . 6 gün öncesine.kadar varsa çıkartıyor bak benim 5 gün kala yaptın 1 haftalikmisim testi yaptım silik cıktı sonra kan.testide yatırmıştım ogun pozitifti varsa onda çıkar.. tabi geç dollenme olmadiysa

Selamlar herkese, bugünün müjdelerine hayırlı olsun, tebrikler öncelikle . Benim de bat 25 Nisan, bu ay ilk defa ovulasyon takibi yaptım 10 unda muhtemelen pik oldu , ikinci çizgi çok aşırı koyu olmadı ama yakın geldi gözüme, ertesi gün de siliklesti gibi. Bu iki günü değerlendirdik, öncesinde de ara ara denedik. Hiç belirtim yok maalesef. 3-4 gündür kaset test yapıyorum negatif. Yarın predictor early deneyeceğim. Bata 3 kalmış olacak. Varsa kesin çıkmalı değil mi, negatif gelirse bu aydan umudumu kesmeli miyim ya da ?
Canım sen 6 gün önce diye bir test var onu yap o daha.kesin .. oburlerini erken test diye inanma.yani benim dediğim daha bi garanti

Çok şükür bin şükür:)

Eklentiler

• 20210421_190201.jpg
    20210421_190201.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 76
Benim de tarihim aynı. Artık regl beklicez regl olmazsak haftaya tekrar bakıcaz canım hayırlısı olsun
Bat 23 yada 24 nisan ilk idrarla yapmadım 4 saatte beklemedim açıkcası negatif çıktı markası one step diye bi t

Canım kaset testi atsana
Bugün yapmadım dün yapmıştım onu atayım. Kaset testin markasına da güvenemiyorum youtube da bile bozuk olduğuna dair videolar varmış. Bilmiyorum kendimi de kandırmaya çalışıyorum 😀

Eklentiler

• CF605FAC-324F-4F6D-9D99-7EA29E768776.jpeg
    CF605FAC-324F-4F6D-9D99-7EA29E768776.jpeg
    61,9 KB · Görüntüleme: 68
  • A3A440AA-F98B-4815-B502-0CD963A87E92.jpeg
    A3A440AA-F98B-4815-B502-0CD963A87E92.jpeg
    67,7 KB · Görüntüleme: 76
teskkur ederım bende sessızden hep senı ızledım grubun basında demıstım hatırlarsan :) Rabbım en kısa zamanda sana da nasıp etsın ınsallah :KK200:

Amin İnşallah canımm.. 🙏🏼
Çok iyi hatırlıyorum canım o doğum günü hediyeleri olarak gelsin isterdik ama nasip şimdiymiş ne çok sevindim senin adına sankim benim olmuş kadar Rabbım her anını yaşamayı nasip etsin sana güzel arkadaşım 💝🙏🏼

X