Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bugün olmam gerwkiyodu ya olmadım olamadım ama olmak üzereyimdir kokum gelmeye başladı sabah da predictor yaptım o da negatif çıktı zaten yani olsak da bu ay geçse bari çabucak
Bende öyle göz varki adet söktürücü de kar etmeyecek cinsten göz var hayır olsun sonuca bakıyorum hep

16-17 sinde yumurtladıysan adetin ayın başında olur.
Yani normalde 2 aydır her ayın 1 de adet oluyordum. Bu ayda öyle bekledim ama dün akşamdan beri sildiköe gelen lekelenme şekli uzayan Bi kırmızı yada pembeye yakındı şimdi ise turuncu gibi sadece silince çok az geliyor canım

Tam tüp bebeğe başlayacakken gebe olduğunu öğrenen çok duydum canım. İnşallah senin de öyle olmuştur. Bekle bakalım regl başlamazsa haftaya test yaparsın

Belirtilerin var mı canım? Ovulasyonda ne zaman pik gördün?
Ovulasyon fotosunu atmaya çalışcam Ebru hanıma attım bir gebenin günlüğüne 12si öğlen yaptım attım pik dedi 12 akşam attım silindi 13 attım daha bi pik olmuştu biz bu sefer üst üste değerlendirme yaptık gün atlamamak için dün değil eveli gece sol göğüsü ucum bi karıncalandı o kadar başka birşey yok henüz onu da ona yormak istemiyorum yormalar yordu beni

Eklentiler

• D368781C-867D-491E-A8D5-1A71440E399E.jpeg
    111,6 KB · Görüntüleme: 34
  • C487C4A3-C009-4CEE-8F8C-781DD48CDEB2.jpeg
    111,6 KB · Görüntüleme: 31
Tam tüp bebeğe başlayacakken gebe olduğunu öğrenen çok duydum canım. İnşallah senin de öyle olmuştur. Bekle bakalım regl başlamazsa haftaya test yaparsın
Hayırlısı önce tabi ama öyle olacağını sanmıyorum sonuçta çok erken ama bilmiyorum inşallah olur. Kötü bir durum olmasında. Onun için sormuştum. Yine de çok teşekkür ederim canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Aynı zamanlarda yumurtlamışız canım hayırlısı olsun

Aynı zamanlarda yumurtlamışız canım hayırlısı olsun
İnşallah hepimize rabbim sağlıkla kucağımızı boş bırakmasın amiinnnnnnn

Sanmam canım. amh değerim düşük diye tüp bebek yapılacaktı ertelendi 2 ay sonrasına ama adet ya da yumurtlama kanaması diye düşündüm. Yarın Bi yumurtlama testi yapayım diyorum ama emin olamadım.
Yumurtlamada kanama oluyor mu ki kusura bakma canım yerleşme kanaması üstüne görme duydum bunu hiç duymadım da görmedim de 29 yaşındayım 12 yaşından beri regl oluyorum 4 senelik evliyim ilk defa böyle birşey duyuyorum bir yaşıma daha girdim

Bide kızlar d vitamini eksikliğide gebe kalmayı zorlastiriyormus d vitamininine baktirin ben tedbir amaçlı baktırdım çok düşük çıktı doktor d vitamini verdi bana
D vitamini eksikliğine bakıyodum sizin yazınıza denk geldim evet bende böyle bişey duydum gerçekten öyle bişey varmı? bende gebelik öncesi kontrole gittim d vitaminim 5 çıktı doktor çok düşük dedi folik asit verdi artı kansızlığım çıktı d vitamini ilacı aldım bugun başladım içmeye d vitamini nelerde varsa onları tüketiyorum inşaallah bende anne olabilirim

ben 4 aydır yasıyorum bu ay gebe olmasam hsg ye gırmeyı dusunuyodum bence arkadasta bı baktırmalı

Ben ovulasyon kullanmadım canım hiç. Yumurtlama akıntısı ve sancılardan anlıyorum.
Bütün ayları öyle denedim ilk testi aldığım da eşim dedi ki sen ne zaman yumurtladığını düşünüyorsan o zaman yap bakalım doğrumu dedi çünkü çok emindim akıntı olsun sancı olsun iki seferdir bakıyorum da o akıntı günü değil bir gün sonrası koyu çizgi çıkıyor birde akıntı dışında beni bu uygulamalar çok yanılttı bu site sağolsun aklım başıma geldi yahu iyiki varsınız valla

Benim akıntım da çatlamadan birkaç gün önce başlıyor canım artık bu konuda baya uzmanım oldum ne zaman yumurtluyorum ne zaman çatlıyor anlayabiliyorum

Canım bende gogle da okudum eğer yumurta çok büyürse onay kanama olabilirmiş diye yoksa ben 12 yaşından beri adet oluyorum hiç denk gelmedim.işte merak edince sordum malum ramazan ayı oruç tutayım mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…