- 7 Ekim 2019
- 376
- 411
Kendine eziyet ediyorsun. Yumurtlamadan sonra en iyi 12.gün çıkıyor kanda. Senin bugün 10. Negatif görüp üzülme ihtimalin var bak üzüntü stres bunlar hamilelik için iyi değil kuzum, bekle 2 gün sonra ver kanYarami desmeben acile gidicen iftardan sonra
Test icin degil yukardada yazdim maalesefKendine eziyet ediyorsun. Yumurtlamadan sonra en iyi 12.gün çıkıyor kanda. Senin bugün 10. Negatif görüp üzülme ihtimalin var bak üzüntü stres bunlar hamilelik için iyi değil kuzum, bekle 2 gün sonra ver kan
Bir başka atasözü de der ki; Allah'ım nolur kırmızıyı göreyim ve yoluma devam edeyim.Bende bu atasözü bile anlamsızlaştı :)) hayatımda birde adet söktürücü kullanmak varmışkırmızı gelmiyor gelmiyorrrrr bunu hep derdim kendime.
Benim de bugün olmam gerwkiyodu ya olmadım olamadım ama olmak üzereyimdir kokum gelmeye başladıBende bu atasözü bile anlamsızlaştı :)) hayatımda birde adet söktürücü kullanmak varmışkırmızı gelmiyor gelmiyorrrrr bunu hep derdim kendime.
Eklisin zaten canım
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese:)Eklisin zaten canımtekrar hayırlı olsun
Canım sen 6 gün önce diye bir test var ondan al yap . 6 gün öncesine.kadar varsa çıkartıyor bak benim 5 gün kala yaptın 1 haftalikmisim testi yaptım silik cıktı sonra kan.testide yatırmıştım ogun pozitifti varsa onda çıkar.. tabi geç dollenme olmadiysaBat 23 yada 24 nisan ilk idrarla yapmadım 4 saatte beklemedim açıkcası negatif çıktı markası one step diye bi test
Canım sen 6 gün önce diye bir test var onu yap o daha.kesin .. oburlerini erken test diye inanma.yani benim dediğim daha bi garantiSelamlar herkese, bugünün müjdelerine hayırlı olsun, tebrikler öncelikle . Benim de bat 25 Nisan, bu ay ilk defa ovulasyon takibi yaptım 10 unda muhtemelen pik oldu , ikinci çizgi çok aşırı koyu olmadı ama yakın geldi gözüme, ertesi gün de siliklesti gibi. Bu iki günü değerlendirdik, öncesinde de ara ara denedik. Hiç belirtim yok maalesef. 3-4 gündür kaset test yapıyorum negatif. Yarın predictor early deneyeceğim. Bata 3 kalmış olacak. Varsa kesin çıkmalı değil mi, negatif gelirse bu aydan umudumu kesmeli miyim ya da ?
teskkur ederım bende sessızden hep senı ızledım grubun basında demıstım hatırlarsan :) Rabbım en kısa zamanda sana da nasıp etsın ınsallahYaa kuzum ne kadar sevindimgörünce aa dedim çok mutlu oldum
Yaaa güldürme beni azzz
İnşallah kafana aşırı yatan bir yerde devam edersin kontrollere ve doguma canım yaBurda Ankara da oluyor birde üniversite hastanesi giderim hangisi kafama yatarsa ona devam ederim
Canım kaset testi atsanaKızlar bata 3 var ovulasyon testim.Arsoney senin attığın iki ovulasyondakinden ilkine yakın sanki ama kaset testte sadece benim gördüğüm bir hayali çizgi var Sence var mı umut
Bat 23 yada 24 nisan ilk idrarla yapmadım 4 saatte beklemedim açıkcası negatif çıktı markası one step diye bi t
Sag tarafta mi? Apandisit olabilirZaten agrik vardi bu gun kapiyi sileyim derken zipladim uzanmaya calistim o an bisey girdi hala gecmiyo saatlerdir cok korkuyorum
Bugün yapmadım dün yapmıştım onu atayım. Kaset testin markasına da güvenemiyorum youtube da bile bozuk olduğuna dair videolar varmış. Bilmiyorum kendimi de kandırmaya çalışıyorumCanım kaset testi atsana
Her iki taraftada var belimede vuruyoSag tarafta mi? Apandisit olabilir
teskkur ederım bende sessızden hep senı ızledım grubun basında demıstım hatırlarsan :) Rabbım en kısa zamanda sana da nasıp etsın ınsallah