Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelik testlerini illaki sabah ilk idrarlamı yapmalı herhangi bir saatle yapsak olurmu testin üzerinde sabah ilk idrarla yapılmalı yazıyor farkedermi sizce normal kaset testlerde erken gebelik değil
Kaset testin en iyi sonucu sabah ilk idrarda oluyor eğer yeniyse öğleden sonrası hiç çıkmaz boşuna negatif çıkar yani canım

Gebelik testlerini illaki sabah ilk idrarlamı yapmalı herhangi bir saatle yapsak olurmu testin üzerinde sabah ilk idrarla yapılmalı yazıyor farkedermi sizce normal kaset testlerde erken gebelik değil
Yanı hcg hormonu ilk idrarla olsugu zaman daha kesin sonuç. Ama 4 saat kadar beklemiş idrarda olur.

Selamlar herkese, bugünün müjdelerine hayırlı olsun, tebrikler öncelikle . Benim de bat 25 Nisan, bu ay ilk defa ovulasyon takibi yaptım 10 unda muhtemelen pik oldu , ikinci çizgi çok aşırı koyu olmadı ama yakın geldi gözüme, ertesi gün de siliklesti gibi. Bu iki günü değerlendirdik, öncesinde de ara ara denedik. Hiç belirtim yok maalesef. 3-4 gündür kaset test yapıyorum negatif. Yarın predictor early deneyeceğim. Bata 3 kalmış olacak. Varsa kesin çıkmalı değil mi, negatif gelirse bu aydan umudumu kesmeli miyim ya da ?

Bir kadınlar kulübü atasözü der ki; kırmızıları görünceye kadar umut vardır
Yarın yaptın negatif diye hemen ümidini kesme derim geç döllenme falan olabiliyor.

Bir kadınlar kulübü atasözü der ki; kırmızıları görünceye kadar umut vardır
Yarın yaptın negatif diye hemen ümidini kesme derim geç döllenme falan olabiliyor.
Bende bu atasözü bile anlamsızlaştı :)) hayatımda birde adet söktürücü kullanmak varmış kırmızı gelmiyor gelmiyorrrrr bunu hep derdim kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…