- 7 Ekim 2019
- 376
- 411
İnşallah pozitif olurAnladim ben yarin gidip asmde kan vereyim negatif cikarsa ezhye giderim henuz yeni girdim ultrasona ama tekrar baktiririm bidaha
Kızımda 2 ay denemiştik olmamıştı 3 ay ovülasyon yaptım oldu o yüzden denicem tekrarBen folik asit kullanıyorum ama ovulasyon yapmadım; yapmayacağım da strese sokar o beni
Hadi bakalım inşallah istersen ovu yap yarın birde hayırlı haberler verYarın sabah ilk idrarla yapayım diyorum. Bugün yapmadım dün de negatif çıkmıştı. İnşallah yarın çift çizgi atarım hcg yi
Çok teşekkür ederimEstağfurullah ne demektakvime göre adetime daha 6 gün var ama benim adetim düzensiz olduğu için tam tarihini bilemiyorum. Ben pazar günü ovülasyon testi yaparken şans eseri öğrendim 9 gün vardı adetime takvime göre. Büyük ihtimalle bu ay erken adet olacaktım o yüzden takvimi baz almıyorum
Bat 22 nisan yas 23NİSAN AYINDA GEBELİK PLANLAYAN ANNE ADAYLARI;Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
TABLOYA EKLEME SONLANMIŞTIR... İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR VE UZUN SÜRE GÜNCELLEME BİLDİRMEYENLER TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
Bat yarin test yapamdinmi acabaBat 22 nisan yas 23
Bugün aldınim predictor erken gebelik testi3 tanesi 69 TL eczaneye sormuştum tanesi 58 demişti internetten alın derimBen erken gebelik testine 2 gün önce 52 tl verdim eczaneden aldım 45 bana çok uygun geldi bizim burda herşey pahalı doğum olmuş 10.000 bin tl
Yapmadim belirgin belirtilerim yok. Bir kac gun gecikirse yapmayı düşünüyorumBat yarin test yapamdinmi acaba
Ovulasyonu kaça alıyordunuzMeraka son bu ay için 3 erkenngebelik 5 gebelik testi aldim hem de 50 tl ye kargo parasida içinde bedava ,eczacılar kazikci. Ovulasyonsuz devam edicem o da ayrı gıcık bir şey çünkü
Geçer canım : ) bat ne zaman?Ay bi el atın şu kardeşinize de geçmiyor günler oyyy dağlar
Yanlışlık oldu Her ayın 1. De 2 aydır adet oluyorum.normalde adetim evlendikten sonra düzensiz bazen 2 ayda 1 olurum da böyle erken adet olunur mu ben emin olamadım yarın yumurtlama testi yapsam mı acaba. Kasık ağrılarım varKızlar merhaba 1 Nisan adet oldum 5 nisanda bitti 14 Nisan akşamı ilişkim oldu. 16 nisanda tüp bebek tedavisine başlayacağım için muayeneye gittim.ve pandemiden dolayı ertelendi. 16 Nisan yada 17 Nisan hatırlamıyorum ama şeffaf su gibi uzayan bir akıntı oldu bir kere. Dün akşamdan beri ağrılarım var ve akıntıya beraber silfikçe gelen kırmızı lekelenmem var ama hiç iç çamaşırı a daha geçmedi sadece silfikçe oluyor. Adetim düzensiz normalde 2 aydır her ayın 2. De oluyorum. Bu kanama adet mi yoksa yumurtlama kanaması mı. Oruçç tutamayacağın emin olamadığım için. Ayrıca belim ve kasıkkarım ağrıyor karnımda çok şiş.
29Geçer canım : ) bat ne zaman?
Belirtilerin var mı canım? Ovulasyonda ne zaman pik gördün?29bu ayda regli olursam 8 aydır olmuyor olucak yalnız şu iki aydır ilk defa ovulasyon deniyorum bana da dua edin ne olur ya
Yerleşme kanaması olabilir mi ki acaba.Yanlışlık oldu Her ayın 1. De 2 aydır adet oluyorum.normalde adetim evlendikten sonra düzensiz bazen 2 ayda 1 olurum da böyle erken adet olunur mu ben emin olamadım yarın yumurtlama testi yapsam mı acaba. Kasık ağrılarım var
Bugun verdim insallah cikarsa cuma da vermem gerekecek,insallah sokaga cikma yasagi olmaz o gun sansimaAile hekiminde geç çıkıyor sonuç ya en iyisi acil Ankara Zübeyde hanımda iyi bktılar bana valla
Sanmam canım. amh değerim düşük diye tüp bebek yapılacaktı ertelendi 2 ay sonrasına ama adet ya da yumurtlama kanaması diye düşündüm. Yarın Bi yumurtlama testi yapayım diyorum ama emin olamadım.Yerleşme kanaması olabilir mi ki acaba.
16-17 sinde yumurtladıysan adetin ayın başında olur.Sanmam canım. amh değerim düşük diye tüp bebek yapılacaktı ertelendi 2 ay sonrasına ama adet ya da yumurtlama kanaması diye düşündüm. Yarın Bi yumurtlama testi yapayım diyorum ama emin olamadım.