Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Trip loading temizlik yalip tiktok cekiyorum kafam dağılıyor belirti yok bebek yok tets yok

Ahhh canım her yer öyyle ucuz ne var ki Kötü folik asit bile 50 lira oda en ucuzu Allab yardımcımız olsun inşallah
2 sene önce muayene ücreti 220 tlydi şimdi olmuş 380 tl çok pahalı çok hamile değilim şuan ama eğer olursam tüm testlerimi devlette yaptırıp doğuma özel hastaneye geçmeyi düşünüyorum

2 sene önce muayene ücreti 220 tlydi şimdi olmuş 380 tl çok pahalı çok hamile değilim şuan ama eğer olursam tüm testlerimi devlette yaptırıp doğuma özel hastaneye geçmeyi düşünüyorum
Valla ben doğumumu da devlet de yapacam yazık günah o para ya Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun artık dünya zengine güzel valla

Valla ben doğumumu da devlet de yapacam yazık günah o para ya Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun artık dünya zengine güzel valla
Devletteki kadın doğumcuyla kötü bir anımız var annemin yumurtalıklarını almışlardı ameliyatta sidik torbasınıda kesmişler yanlışlıkla böbreklerini kaybetmek üzereydi zor kurtardılar o yüzden doğum için özele giderim sanırım yine

Hepside bir değil canjm ya gerçi sütden ağzı yanınca insan napsın zor durum annenede çok geçmiş olsun

Eki Görüntüle 2830984
Kızlar bu sabah predictor early yaptım, adetim 6 gün gecikti

Elim ayağım titriyor bana birşey deyin

Kızlar dün kan vermiştim hcg 181.6 çıktı bana dua edin sağlıkla ilerlesin Ben de buradaki herkese edeceğim . Rabbim gönlümüzden geçeni en kısa sürede nasip eylesin inşallah

Kızlar çok tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bodrum 2 sene önce 7.000 tl ye doğurmuştum kızımı şimdi görümcem doğum yapıcak o araştırıyo 10.000 tl demişler

Aynen bildiğinden şaşma ozaman canım riske gerek yok

Kızım zamanında hastanelerde doğum fiyatı araştırıyorduk medical park normal doguma 12bin dedi, eşim kadına biz çocuğu yaptık sadece içeriden cikartmanizi istiyoruz demişti

Ben bu sefer normalde yaptırdığım sigortaya yıllık 1000 tl fazla ödedim hamilelik teminatı eklettirdim. Başka türlü özel hastaneler ateş pahası.

Evet o dediğin çık mantıklı geçen sene bende öyle yapsaydım bu senede doğum sigortası süper olacaktı ama yaptıramadık doğum sigortasına 7500 TL diyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…