Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilk hamileliğinde yerleşme kanaması yaşayan biri diğer gebeliklerinde de yaşar mı

merhaba kızlar bu yerleşme kanaması kahverengi akıntı mı benim bugün kırmızı akıntım oldu anlam veremedim

Evet o dediğin çık mantıklı geçen sene bende öyle yapsaydım bu senede doğum sigortası süper olacaktı ama yaptıramadık doğum sigortasına 7500 TL diyorlar ya
Ben toplamda 4bin ödedim. Hamilelik olmadan 3bin dedikleri için dedim bin lira bir şey değil hem muayeneler hem doğum içinde olacak inşallah

Ben toplamda 4bin ödedim. Hamilelik olmadan 3bin dedikleri için dedim bin lira bir şey değil hem muayeneler hem doğum içinde olacak inşallah
Aynen çok iyi yapmışsın canım bende şehir hastanelerine gidecem napim

Aynen çok iyi yapmışsın canım bende şehir hastanelerine gidecem napim
Şehir hastaneleri çok iyi gerçekten özel hastane gibi fakat Istanbulda çok yoğun ve randevu bulamıyorum ben yakindakinde maalesef

Şehir hastaneleri çok iyi gerçekten özel hastane gibi fakat Istanbulda çok yoğun ve randevu bulamıyorum ben yakindakinde maalesef
Burda Ankara da oluyor birde üniversite hastanesi giderim hangisi kafama yatarsa ona devam ederim

Gebelik testlerini illaki sabah ilk idrarlamı yapmalı herhangi bir saatle yapsak olurmu testin üzerinde sabah ilk idrarla yapılmalı yazıyor farkedermi sizce normal kaset testlerde erken gebelik değil

X