- 12 Mart 2021
- 112
- 196
- 28
Teşekkür ederiim kan vermeye gidiyorum simdiCanım gözün aydın kan ver hemen tebrikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiim kan vermeye gidiyorum simdiCanım gözün aydın kan ver hemen tebrikler
Cokk teşekkür ederim gidiyorum simdiVar canim cok net görünüyor insallah bebisin seninledir kan tahlili ver hemen
Regl olamıyorum kırmızı kahve akıntım var ovitrelle iğnesi mi yaptı acaba hiç böyle olmadım gebelik testi de negatif@burcuerva
Z zizi353535
@Zeymusra
@Sazaks
@nasipetsin
@Dreamgirls
merhaba kızlar sizlerin bat geçmiş bi haber yok mu?
Amin canım darısı isteyen herkesin başına
Evet 7 haftalik hamileyim çok şükür ❤
Ben toplamda 4bin ödedim. Hamilelik olmadan 3bin dedikleri için dedim bin lira bir şey değil hem muayeneler hem doğum içinde olacak inşallahEvet o dediğin çık mantıklı geçen sene bende öyle yapsaydım bu senede doğum sigortası süper olacaktı ama yaptıramadık doğum sigortasına 7500 TL diyorlar ya
Benim daha koyuydu adet oldum dünBugün yumurtlamamın 14. Günü adetim daha bir gün gecikti. Dün gebelik testim negatifti. Ovulasyon testi yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 2831023
Aynen çok iyi yapmışsın canım bende şehir hastanelerine gidecem napimBen toplamda 4bin ödedim. Hamilelik olmadan 3bin dedikleri için dedim bin lira bir şey değil hem muayeneler hem doğum içinde olacak inşallah
Şehir hastaneleri çok iyi gerçekten özel hastane gibi fakat Istanbulda çok yoğun ve randevu bulamıyorum ben yakindakinde maalesefAynen çok iyi yapmışsın canım bende şehir hastanelerine gidecem napim
Burda Ankara da oluyor birde üniversite hastanesi giderim hangisi kafama yatarsa ona devam ederimŞehir hastaneleri çok iyi gerçekten özel hastane gibi fakat Istanbulda çok yoğun ve randevu bulamıyorum ben yakindakinde maalesef
Baya regl olacakmışım gibi ağrım var bakalım artık kısmetBu normal çok belli değil canım belli olmaz şuan
Yıkıldım şuanBenim daha koyuydu adet oldum dün
Amin canım darısı tüm anne olmak isteyenlereeeeAllah ana babalı büyütsün hayırlı olsun
Darısı bana