Bende tam onu yazcaktim bu gun bende hicbir testte cizgi goremiyorumBende bugün tuhaflık var ben göremiyorum maviyide görmedim bir arkadaş daha var onuda görmedim erken gebelin yap birde hadi inşallah sen gördüysen var ozaman
Canım ben de göremedim ama ekrandandır sen görüyorsan vardır inşallah erken gebeliğin varsa bir de onunla yapsana.Eki Görüntüle 2830221 aşırı hayalet ötesi bir çizgi ben mi görüyorum
Hahaha ay yok kesin yok yaCanım ben de göremedim ama ekrandandır sen görüyorsan vardır inşallah erken gebeliğin varsa bir de onunla yapsana.
Yok yokkkk ben 25 günde bir adet oluyorum ya hani en son nisanın 5 inde bitmiş adetim 10 unda yumurtlama olmuş ayın 20 su hamileyim vallaKız sen sat Mart değilmi vuuuu maşallah sana olmaz inşallah erkenden öğredin maşallah yaw Bol bol Dua et Allah'ın izniyle birşey olmaz
Mavinin erken gebeliğini gördüm yaBende tam onu yazcaktim bu gun bende hicbir testte cizgi goremiyorumsadece birinde gordum
Kıııızzz bir sürü belirtin var sana da yapim mi şimdiden bundan
Ahahahahhaha deliyim ben benmkiler psikoljikKıııızzz bir sürü belirtin var sana da yapim mi şimdiden bundan
5 tane yapcam çünkü seninki beşizAhahahahhaha deliyim ben benmkiler psikoljikbana 3 tane yap gercek olursa
Ahahahahahahhaha geçin siz dalganizi onumuzdeki ay ben dogurunca gorursunuz besizlerimi5 tane yapcam çünkü seninki beşiz
Bende gördüm canım inşallah vardır bebişEki Görüntüle 2830221 aşırı hayalet ötesi bir çizgi ben mi görüyorum
Kız beşizleri bir ayda doğuramazsınAhahahahahahhaha geçin siz dalganizi onumuzdeki ay ben dogurunca gorursunuz besizlerimi
Bizim gönül gözümüz herhaldeBende gördüm canım inşallah vardır bebiş
Gobegimi ekliyorum sence doguramazmiyimKız beşizleri bir ayda doğuramazsın
Ben boşuna beşiz demiyormuşum demekGobegimi ekliyorum sence doguramazmiyim
Canım sipariş ettim ama yetisir mi bilmiyorumAldın mı canım test?
Bak maviiii'nin de 5 gün kala çıktı bize de çıkar inşallah
Aldın mı canım test?
Bak maviiii'nin de 5 gün kala çıktı bize de çıkar inşallah
Ahahahahha yok gobegim var zaten ve nefesimi tutup sisirince boyle oluyoBen boşuna beşiz demiyormuşum demek
Kız o ne öyle bu yaşta ve daha doğurmadan ne göbeği bacım bu yastık koyup prova mı yapıyorsun yoksa
Alemsiniz vallaAhahahahha yok gobegim var zaten ve nefesimi tutup sisirince boyle oluyoevde hamile gibi sisirip geziyorum kocisimle resim cekiniyoruz hamile cekimi yspiyoruz
Evet hevesli de ben olmzsa uzulmeyim diye belli etmemeye calisiyo olmazsa olmasin gezer tozar hayatimizi yazariz diyo ams ben biliyorum icten ice cok istiyo zaten cocuklari cok sever arkadaslarikiz geliyo 4 aylik bebekleri var hic kucagindns dusurmuyoAlemsiniz vallakocişin de çok hevesli demek senin kadar.